locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Vrtne stolice

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                                     Vrtne stolice

 

Ljetni odmor u vrtu ne može proći bez odgovarajućeg namještaja. Teško je zamisliti ugodan chillout bez udobnog vrtnog namještaja. Jedan od brojnih elemenata opreme koji bi nužno trebao biti uključen u uređenje su vrtne stolice.

Odjel vrtnog namještaja u Emmezeti nudi širok izbor vrtnih stolica, prilagođenih individualnim potrebama i očekivanjima svakog kupca. Imamo za vas ne samo vrtne stolice, već i stolice za terasu i balkone. Sve kako bi odmor na svježem zraku bio praktičan i udoban. Kod nas ćete pronaći povoljne vrtne stolice vrhunske kvalitete!

Vrtne stolice - često postavljana pitanja

Koje stolice za vrt odabrati?

Osnova za uređenje svakog vrta je udoban vrtni namještaj. U ovoj skupini posebnu pozornost zaslužuju vrtne stolice, bez kojih je teško zamisliti ugodno opuštanje. Idealne vrtne stolice trebaju biti udobne, funkcionalne i elegantne. Ove tri značajke zajedno određuju kvalitetu i pokazatelj su dobre vrtne stolice. Koje stolice za vrt odabrati vodeći se navedenim karakteristikama? Udobne i funkcionalne, otporne na nepovoljne vremenske uvjete, s praktičnom funkcijom sklapanja, podesivim naslonom za leđa i ruke. Tu spadaju drvene vrtne stolice, metalne vrtne stolice, plastične vrtne stolice, vrtne stolice od umjetnog ratana i vrtne stolice sa sjedalom od tkanine.

 

Koje će stolice za terasu biti najbolje?

Udobne vrtne stolice dobro će poslužiti i kao element uređenja terase ili balkona. Kada tražite savršen vrtni namještaj za terasu, obratite pažnju na njegove dimenzije i funkciju sklapanja koja sjedalo čini ergonomskim. Funkciju sklapanja uglavnom imaju drvene vrtne stolice i plastične vrtne stolice. Dobro bi bilo razmisliti o odabiru vrtne stolice sa sjedalom od tkanine koja osim udobnosti nudi moderan dizajn.

Vrtne stolice - vrste

Vrtna stolica je važan element njegove opreme. Prilikom odabira odgovarajućeg komada namještaja dobro je obratiti pozornost na materijal od kojeg je izrađen. To je zato što određuje mnoge važne parametre kao što su trajnost, otpornost na oštećenja i nepovoljne vremenske uvjete, kao i način čišćenja, njege i skladištenja. U našoj ponudi pronaći ćete:

Drvene vrtne stolice

Drvene vrtne stolice jedna su od najpopularnijih vrtnih sjedala. Udobne, elegantne i bezvremenske, funkcionalni su i dizajnerski element uređenja vrtova, terasa i balkona. Nudimo i pojedinačne stolice kao i vrtne setove sa stolom ili stolićem za kavu.

Vrtni namještaj od drva zahtijeva odgovarajuću njegu i skladištenje. Kad birate drvene vrtne stolice, razmislite imate li dovoljno mjesta za njihovo skladištenje, ako ne, dobro bi bilo nabaviti praktične navlake za vrtni namještaj.

Vrtne stolice od umjetnog ratana

Umjetni ratan je sintetički materijal koji imitira pletenicu prirodnog ratana. Iznimno je otporan na oštećenja i vremenske uvjete, jednostavan za održavanje i skladištenje.

Vrtne stolice od umjetnog ratana bit će dobro rješenje za cjelogodišnje vrtove, sunčane terase i balkone. Umjetni ratan je materijal od kojeg se izrađuje vrlo udoban vrtni namještaj. Osim vrtnih stolica, garniture od umjetnog ratana uključuju vrtne fotelje, trosjede (dvosjede), vrtne kutne garniture, vrtne stolove i vrtne ležaljke. Kupnja vrtnih stolica od umjetnog ratana bit će dobro rješenje za one koji često povećavaju svoj set vrtnog namještaja. Moći će jednostavno prilagoditi dodatne elemente kod uređenja zelenih površina.

Plastične vrtne stolice

Plastične stolice odavno su prestale "plašiti" svojim izgledom. Danas su elegantna alternativa drvenim, metalnim i stolicama od umjetnog ratana. Plastične vrtne stolice jamče ne samo dizajnerski izgled, već i udobnost sjedenja i iznimno opuštanje na otvorenom. Savršena plastična stolica poslužit će kao element uređenja terase i malog balkona. Kada je vrijeme s druge strane prozora povoljno, opuštanje na takvoj vrtnoj stolici pravi je užitak. Među stolicama od plastike možete pronaći izuzetno praktičnu skupinu u koju spadaju sklopive vrtne stolice.

Sklopive vrtne stolice imaju jednu veliku prednost - mogu se skladištiti čak i u maloj prostoriji. Nakon sklapanja zauzimaju vrlo malo prostora.

Metalne vrtne stolice

Posljednja skupina su metalne vrtne stolice. Ne može se poreći da imaju atraktivan izgled i funkcionalnost. Biti će zanimljivo rješenje za uređenje loft i modernih vrtova. Sklopive stolice s naslonima za ruke stvorit će izvanredan ukras na balkonu i terasi. „Hladnoću“ metalnog namještaja dobro je ublažiti koristeći vrtne jastuke.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!