locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Bitno je čuti srcem - vjeruj u čaroliju!

Objavljeno: 2021-11-19 11:30:12
Kategorija: Blog

 

Pripremite se našu priču punu emocija, sjećanja i ljubavi... Sve to obuhvaća nova Emmezetina reklama snimljena u namjeri da nas u ova izazovna i čudna vremena sve podsjeti da nikad ne prestanemo vjerovati u čaroliju, mislimo na druge i pomognemo im kada god to možemo.

Život je čudesan i ako osjetimo i djelujemo srcem možemo SVE!

 

Otkrijte što se sve krije iza ove čarobne priče i kako je ona nastala.

 

Ova prekrasna reklama nastala je kao rezultat suradnje Emmezete i produkcijske kuće Komitet iz Sarajeva. Emmezeta je također opremila setove svojim mnogobrojnim zanimljivim proizvodima koje možete pronaći i na www.emmezeta.hr.

Glavnu ulogu ovog puta ima poznati operni pjevač Ivica Šarić, između ostalog gospodin Šarić je prvak opere Narodnog kazališta u Sarajevu, a jedna zanimljiva i nama draga činjenica jest da je djevojčica iz reklame imala glavnu ulogu u našoj prošloj božićnoj reklami :)

 

 

Emmezeta ove godine s vama želi podijeliti priču o umirovljenom glazbeniku koji se suočava sa gubitkom sluha i uživanja u onomu za što je živio - glazbi. Uz slušni aparatić, zvukovi nisu onakvi kakve je naviknuo slušati, njegova glazba više ne zvuči jednako. Reklama prati njegove faze tuge - poricanje, bijes, depresija i finalno prihvaćanje. Zbog kupovine novog kuhala za vodu, odlazi u Emmezetu gdje nailazi na djevojčicu koja mu pomaže da prihvati svoj gubitak, prestane od njega bježati i pronađe radost u istinskim životnim vrijednostima.

Našu božićnu reklamu možete pogledati OVDJE.

 

 

Cijela priča nastala je zbog želje da kroz prodaju našeg promo proizvoda „Čarobna kutija“ doniramo dio prihoda Savezu gluhih i nagluhih osoba. U Hrvatskoj postoji više od 13.000 gluhih i nagluhih osoba. Gubiti sluh je teško, a prihvaćati takvu svakodnevnicu još teže. Emmezeta ovom akcijom želi istaknuti ovaj problem i potaknuti sve na što lakšu asimilaciju gluhih i nagluhih osoba u društvu.

Pomozite nam i vi proširiti glas i kupovinom Čarobne kutije sudjelujte u ovoj humanitarnoj akciji!

 

Za kraj, pogledajte galeriju „behind the scenes“ fotografija kroz koje možete vidjeti kako smo zapravo stvarali čaroliju.

 

Bitno je čuti srcem

#vjerujučaroliju

Vaša Emmezeta

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!