Blog

 1. Tapete za spavaću sobu - kako ih odabrati?

  Tapete za spavaću sobu - kako ih odabrati?

  Tapete u spavaćoj sobi - zašto ne? Glamurozno i originalno uređenje spavaće sobe mnogim se čini teškim, ali to uopće ne mora biti tako. Ove sezone u modi su tapete, a pitanje je kako ih odabrati za spavaću sobu. Ponekad podsjećaju na retro stil, koji je opet u modi.

  Pročitaj više »
 2. Ormari za hodnik

  Ormari za hodnik

  Hodnik je ogledalo svakog stana. To je mjesto koje prvo vidite nakon što prijeđete kućni prag, koje određuje prvi dojam i poziva, ili naprotiv, odvraća vas od ulaska unutra. Iz tog razloga uređenju hodnika, trebate posvetiti barem onoliko pažnje kao i drugim prostorijama.

  Pročitaj više »
 3. Ormari za dječju sobu

  Ormari za dječju sobu

  Prilikom uređenja sobe za dijete, većina budućih roditelja pokušava stvoriti prostor za igru iz bajke za svog malog princa ili princezu. Često zaboravljaju da je mnogo važnija od estetike, funkcionalnost sobe, u koju će s vremenom morati stati sve više i više stvari. 

  Pročitaj više »
 4. Moderne komode za svaki interijer

  Moderne komode za svaki interijer

  Planirate li renovirati interijer? Ili možda samo želite osvježiti svoj stan i ne znate koji namještaj odabrati za njega? Tražite li ideje za uređenje prostora? Zapamtite da je izbor modernog namještaja osnova ako želite da vaš dom bude ne samo elegantan, već i funkcionalan. 

  Pročitaj više »
 5. Kuhinjski i blagovaonski stolovi

  Kuhinjski i blagovaonski stolovi

  Kuhinjski i blagovaonski stolovi su mjesta na kojima se jede i provodi slobodno vrijeme ispijajući kavu s prijateljima. Kao i drugi kuhinjski namještaj, trebaju izgledati  reprezentativno, ali i biti otporan na intenzivnu uporabu i vlagu, a istovremeno jednostavan za održavanje čistoće.

  Pročitaj više »
 6. Kako urediti dnevni boravak u boho stilu

  Kako urediti dnevni boravak u boho stilu

  Inspiriran umjetničkim boemskim stilom, stil boho, trenutno je jedan od najpopularnijih stilova koji se koriste pri uređenju interijera i otvorenih prostora. U stanovima u boho stilu koriste se prirodni materijali i etno uzorci. Ovaj stil svakako je savršen i za dnevni boravak.

  Pročitaj više »
 7. Kutna garnitura s funkcijom spavanja

  Kutna garnitura s funkcijom spavanja

  Tijekom dana služe za odmor i provođenje vremena s obitelji i prijateljima, dok noću služe kao kreveti za goste ili ukućane. U isto vrijeme, zauzimaju mnogo manje prostora od namještaja kao što su sofe i fotelje za dnevni boravak - kraljice - kutne garniture.

  Pročitaj više »
 8. Top savjeti kako urediti kupaonicu u potkrovlju

  Top savjeti kako urediti kupaonicu u potkrovlju

  Nostalgična i romantična – potkrovlja odišu specifičnim ugođajem, bude u nama lijepe uspomene te svojom atmosferom želju da se umirimo i ušuškamo. Stoga se rado odlučujemo namijeniti ovaj prostor za spavaću ili gostinsku sobu. A što kažete na kupaonicu u potkrovolju?

  Pročitaj više »
 9. Kuhinjski namještaj u engleskom stilu

  Kuhinjski namještaj u engleskom stilu

  Lagana i svijetla, moderna i funkcionalna, kuhinja u engleskom stilu, jedan je od najpopularnijih trendova uređenja interijera ovog stoljeća. Prelazeći prag engleske kuhinje, u trenu se selimo u elegantan svijet britanskih manira, popodnevnog pijenja čaja, sastanaka uz ukusan puding.

  Pročitaj više »
 10. Pet ideja za uređenje sobe za djevojčice

  Pet ideja za uređenje sobe za djevojčice

  Uređujete li kuću ili stan i tražite inspiraciju za uređenje dječje sobe? Dizajn interijera ponekad je izazov. Pogotovo kada se radi o uređenju dječje sobe. Reći ćemo vam koje najmodernije motive možete koristiti prilikom uređenja sobe za djevojčice kao i na što trebate obratiti pozornost.

  Pročitaj više »

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku s najnovijim akcijama i ponudama!