locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Božić u malom interijeru

Objavljeno: 2022-11-16 13:05:02
Kategorija: Blog

Živite u malom stanu i nemate dovoljno prostora za postavljanje velikog božićnog drvca i ostalih dekoracija? Smatrate da vas mali dnevni boravak i ostatak interijera ograničava u uređivanju i doživljavanju prave božićne čarolije? Božić u malom interijeru mali je izazov za uređenje. Ako mislite da je nemoguće u mali prostor unijeti čaroliju za Božić, tu smo da vam dokažemo kako ste u krivu. Vaš dom može se ukrasiti pa i zasjati na najljepši dan godine, a kako to možete napraviti, pročitajte u nastavku!

 

 

U ovom slučaju potrebno je razmišljati na strateški način i isplanirati svaki ukras i kutak doma. Dobro razmislite u kojem smjeru želite ići te koju temu Božića želite vidjeti u svom stanu.
Zasigurno ste puno puta čuli za izjavu „manje je više“ i to pravilo zaista zlata vrijedi. Donosimo vam nekoliko savjeta na koji način da uredite svoj mali, ali slatki interijer. Inspirirajte se našim idejama i saznajte koji ukrasi su vam potrebni! Vjerujte nam, vaš dom će ovih blagdana biti inspiracija mnogima. Slijedi nekoliko ideja što unijeti u prostor.

 

Božićno drvce


Glavnu dekoraciju Božića svi znamo - božićno drvce.

To što nemate dovoljno mjesta za veliko božićno drvce od dva metra nikako ne znači da ga ne možete staviti u svoj dom. Božićno drvce možete staviti u dnevni boravak kao glavnu prostoriju svog doma. U našim trgovinama i web shopu možete pronaći božićna drvca manjih dimenzija koja također mogu privući veliku pažnju. Također, možete improvizirati s ukrašavanjem samo jedne grane. Ovo može izgledati efektno, a definitivno ćete imati i drugačiju čaroliju u domu od vaših bližnjih.

 

 

Božićne dekoracije


Vjenčići, također, donose božićni duh u prostore vašeg doma. Osim što se vrlo često mogu vidjeti na vratima i prozorima mi predlažemo stavljanje istih na zid. Tako ćete učinkovito urediti interijer jer ni na koji način ne gubite na prostoru. Uz vjenčiće, slobodno dodajte i druge vrste ukrasa koje možete objesiti na uže u boji koja odgovara interijeru. Budite kreativni!

 

Uređenje malog stolića u dnevnom boravku ili onog u blagovaonici nikako ne smijete izostaviti. Svakako na blagdanski stol morate postaviti kolačiće uz manji aranžman i lijepu mirisnu svijeću koji će vašem domu donijeti miris Božića i pridonijeti ambijentu. Cimet, naranče i klinčići najpoznatiji su "ukras" u postizanju pravog božićnog ambijenta.


Za kraj, Božić nije Božić bez najdražih božićnih dekoracija – lampica. Kao ni vjenčići, ni lampice ne zauzimaju puno mjesta, a stvaraju čarobnu atmosferu. Osim na bor, postavite ih na prozore, vrata, zid ili u staklenu vazu.

 

 

Pa zaključimo,...

Ako živite u malom stanu vrijeme je za biti kreativan, jer će mali stan, ako ga pravilno dekorirate, zasjati bolje i ljepše od onih prostranih. Točno odredite koje sve dekoracije želite imati prilikom uređenja. Malo strategije i planiranja uvijek je dobro!

Naravno, s obzirom da je riječ o malim interijerima i malo mjesta za skladištenje, nakon blagdana nema problema oko pospremanja dekoracija jer su cilj uređenja - sitnice.

Ne čekajte više, sada je pravo vrijeme da nas posjetite u trgovinama i web shopu gdje vas čekaju svi ukrasi te odaberite božićno drvce i lampice koji će odgovarati vašem ukusu i koji će se uklopiti u vaš prostor.

Za više inspiracije zapratite nas na našim društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo različite ideje i pretplatite se na naš newsletter.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!