locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Božićna čarolija počinje...

Objavljeno: 2022-10-28 13:49:41
Kategorija: Blog

Božićne dekoracije već vas čekaju u našim trgovinama i web shopu. Evo što smo ove godine pripremili za najljepše doba godine.

Božić kao najljepši dan u godini voli različite priče, a ove godine izabrali smo pet najljepših.

 

Zvjezdana prašina

 

Ružičasto božićno drvce u kombinaciji s rozim i bijelim kuglicama je pun pogodak tokom blagdana! Skroz neobično, ali zanimljivo i toplo okruženje svakom domu donosi ljubav. Zvjezdana prašina vašem domu donijeti će drugačiji ambijent, a dnevni boravak neće proći nezamjećeno.

 

 

Snježno jutro

 

Bijela boja u kombinaciji s natur detaljima i cozy stylingom poručuje – dobro jutro! Udobni kutak s krznenim prekrivačima, dekoracijama u kombinaciji sa zlatnim detaljima. Inspiraciju pronalazimo u izlasku sunca i bezbrižnim jutrima.

 

 

Tradicionalni Božić

 

Crvena i zelena već godinama tradicionalno vode glavnu riječ u ponudi božićnih ukrasa. Prvo što pomislite kada je Božić u pitanju su tradicionalne crveno-zelene kombinacije. One su najčešći, a mnogima i najljepši izbor.

 

 

Ledeno kraljevstvo

 

Ledeno kraljevstvo kao dio doma može funkcionirati s puno bijelih i srebrnih ukrasa. Stvorite interesantnu igru bijele idiličnosti u svom domu, koja isprobano odlično ide uz srebrne detalje na bijeloj osnovi. Pustite mašti na volju i zamislite da vam se dom nalazi na sjevernom polu.

 

Ponoćno plava

 

Zlatno, tamno, sjajno ili drugom riječju – glamurozno!

Ako volite izaći iz zone klasičnog i želite nešto drugačije, onda je ovaj izbor božićnih dekoracija onaj koji vam treba.

 

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!