locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Detalji čine razliku

Objavljeno: 2020-02-12 13:58:43
Kategorija: Blog

 

Evica Borčić,

Zaljubljenica u uređenje interijera i sama vlasnica  branda Queens tangle desires, na svom istoimenom instagram profilu često objavljuje  slike inspirativnih interijera koje je sama uredila.

Rado pomaže i prijateljima oko uređenja njihovih prostora  savjetom oko izbora boja, namještaja i detalja.

Ukoliko joj pošaljete sliku svog prostora i vama će sugerirati što se može još popraviti kako bi i vaš prostor zasjao novim sjajem.  

Nerijetko se upušta i u renoviranje i restauraciju, a svakako vrijedi popratiti i njezine DIY projekte.

Merino deke i jastuci koje izrađuje pravi su hit.

Drago nam je što je baš Emmezeta dućan u koji najradije svraća po detalje za svoj dom.

Rečenica je koju ponavljam svaki put kad dobijem pohvalu za uređenje svog ili doma svojih prijatelja.

Najčešća greška koju ljudi naprave u uređenju svojih prostora je što potroše puno novca na renoviranje i skupi namještaj, ali potcjene važnost detalja, pa konačni dojam ne bude kompletan.

Zato, ako želite da vaš prostor oduzima dah, trebate pomno odabrati detalje, jer upravo detaljima  prostoru dajete  karakter, svoj osobni potpis, čime on postaje dom, mjesto u kojem ćete voljeti provoditi vrijeme sa obitelji i prijateljima.

Ono što je najbolja stvar, je to što su detalji najčešće najjeftinija stavka uređenja, pa ako imate osjećaj da vašem prostoru nešto nedostaje lako i povoljno možete popraviti dojam. Budući je dnevni boravak najfrekventnija prostorija doma, svakako počnite sa njim.

Osobno dekoracije u svom domu mjenjam po godišnjim dobima. Tako kroz godinu promijenim i različite stilove, jer svako godišnje doba ima svoj karakter i volim ga uskladiti sa karakterom prostora. Zato mi se nikada ne dogodi da mi je nešto u prostoru dosadilo.

Jesen je, npr,  za mene topla, karakteriziraju ju zemljani tonovi i prirodni materijali, pa volim dom dekorirati u skaldu sa tim, ali čim krenu hladniji dani, dobijem želju mijenjati dekoracije u prostoru.

Za mene je zimski period najljepši, rođena sam u prosincu.  Ja sam 'zimsko dijete'. Snijeg  je moja najdraža vremenska prognoza. Iako snijeg još moram pričekati, zimske dekoracije već su stigle u Emmezetu, pa palniranje može početi.

Prošle godine naprimjer, sviđao mi se skandinavski stil sivo-crvenog uređenja, koji ću ove godine prebaciti u spavaću sobu. Tako će ona dobiti novi sjaj, a to mi ostavlja prostora da osvježim boravak.

Emmezeta, između ostalog  u ponudi ima predivne dekoracije u glamuroznim srebrnim i zlatnim tonovima koji su me očarali i odlučila sam se da je to smjer u kojem ove godine želim ići. Kombinacija zlatne i srebrne ne samo da je dozvoljena nego je čak i poželjno pomiješati ta dva sjaja.

Evo što sam odabrala.

Nakon što sam maknula jesenske dekoracije, zamijenila sam mjesta ormarića i  komode i već time unijela promjenu.  

Od detalja, sam odabrala tepih srebrno zlatnih tonova, koji sam uskladila sa bojama ukrasnih jastuka. Pliš, sjaj i šljokice dale su taj svečaniji štih.

Odabrala sam još srebrno zlatnu vazu i cvijeće uz koje sam uparila ove zgodne okviriće.  Svijećnjake koje imam od prije sam zadržala jer su se odlično uklopili.

Kako sam već rekla ja sam 'zimsko dijete' naglasak na 'dijete u duši' i volim dodati koji dječji detalj.

Odabrala sam popularne Orašare, zlatog i srebrnog, djevojčicu i pepeljiginu kočiju od bundeve.

Uz dodatak mojih Queens merino deke i jastuka ugođaj je potpun.

Nisam potrošila puno, a razlika je baš velika. Zar ne?

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!