locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Doručak se vratio u naše domove!

Objavljeno: 2020-04-20 08:57:40
Kategorija: Blog

Dugo nismo imali vremena za pravi obiteljski doručak. Uvijek negdje žurimo. Posao, vrtić, škola, razne obaveze. Doručak nerijetko i preskočimo ili tek svratimo do najbliže pekarnice i gricnemo nešto na brzaka, a zapravo svi znamo da je to najvažniji obrok u danu.
Ali sada konačno imamo priliku da se okupimo oko obiteljskog stola s kojeg nas mami miris domaćih kiflica, finih palačinki, svježe cijeđenog soka i kave. Imamo priliku usporiti i uživati u tako naizgled jednostavnoj stvari.  (Čak i ako niste ljubitelj doručka, u takvoj atmosferi ćete zasigurno uživati.)

Kvalitetna priprema

Da bi hrana ispala što ukusnija, birajte kvalitetno posuđe. Neizostavan dio menija su jaja i to na razne načine. Zbog toga, potrebna nam je dobra tavica s neprijanjajućim dnom. Osim jaja, volimo palačinke i muffine. Pripremu toga nam olakšava kalup za muffine koji, ako je kvalitetan, ne moramo premazivati uljem, a samim time dobivamo zdraviji doručak. Od napitaka tu su svježe cijeđeni sokovi, čaj i kava. Zahvaljujući malim kućanskim aparatima, priprema doručka postaje prava zabava!

Uživaj u dekoriranju

Dekoriranje stola postaje sve popularnije. Uz samo par detalja stol dobiva potpuno drugačiji izgled. Dodajte pletenu košaricu za kruh, salvete s motivima cvijeća i za svakog ukućana različitu šalicu. Stolnjaci, šareni podmetači, kombiniranje različitih uzoraka na tanjurima – sve je dozvoljeno.


Dobar tek!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!