locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Elegantna sofa na razvlačenje za dnevni boravak u glamuroznom stilu

Objavljeno: 2021-11-02 07:35:06
Kategorija: Blog

Stil glamura trenutno je jedan od najpopularnijih ove sezone. Provjeren je ne samo u modi, već i u dizajnu interijera. Zapamtite da se u stilu prije svega računa visoki sjaj i mnoštvo impresivnih, sjajnih dodataka. Zahvaljujući nama, naučit ćete kako ukrasiti sobe u vašem stanu i odabrati namještaj za dnevnu sobu. Reći ćemo vam koja će sofa s funkcijom spavanja najbolje pristajati u vaš dom prilikom uređenja glamuroznog prostora.

Birajte udobnost

Sofe trebaju biti prikladne prvenstveno za vas. Prilikom odabira sofa s funkcijom spavanja, pobrinite se da veličina, oblik i boja namještaja odgovaraju vašem ukusu. Možete ih odabrati iz naše palete proizvoda ili obnoviti antikvitete koje sami posjedujete. Zapamtite elemenata zlata i srebra u glamuroznom stilu nikad nije previše! 

Veličina i prostor

Za dnevne sobe ili spavaće sobe u glamuroznom stilu, elegantne sofe na razvlačenje ili sofe s funkcijom spavanja dobro će se uklopiti, ako se odlučite odmoriti duže vremena. Možete se odlučiti za udobne dvosjede i trosjede, na kojima će jastučnica i ukrasni jastuci s otmjenim uzorcima biti izvrstan dodatak. Sofa bi trebala biti bogato uređena i izdvojiti se od ostatka namještaja. U tom slučaju, prekrivači i presvlake dostupne kod nas će sjajno pristajati. Pokušajte biti sigurni da su izrađeni od izražajnog, ili svjetlucavog materijala. Oni će stvoriti ugodnu atmosferu.

Atraktivni dodaci

U glamuroznu atmosferu savršeno će se uklopiti sve vrste uzoraka i ukrasa, a u nekim slučajevima čak i rese. Ako odaberete sjajne prekrivače, sofe će izgledati predivno s tako elegantnim dodatkom. Materijal je također važan. Proizvodi bi trebali biti izrađeni od visokokvalitetnih, po mogućnosti ekoloških materijala. Sklopiva garnitura je također odličan izbor. Dobra ideja za dnevne sobe mogu biti bogato ukrašeni, svjetlucavi okviri ogledala, što će optički povećati male prostorije vašeg stana.

Moderne sofe za svaki interijer

U našoj trgovini sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Mislite o tome da bi vaše mjesto za odmor bilo što ugodnije, sofe na razvlačenje dobar su izbor ako se usredotočite na funkcionalnost u sobi. Pokažite da vam glamurozna atmosfera nije strana i odaberite nešto za sebe iz našeg širokog spektra. Elegantni, bezvremenski modeli savršeno će pristajati u bilo kojoj vrsti interijera dnevne sobe. Ukrasni jastuci u univerzalnim bojama mogu nadopuniti cjelinu.

 

Sofe s funkcijom spavanja za dnevnu sobu

Sofe su savršena ideja ako želite da soba bude prostor za odmor cijeloj obitelji. Širok izbor namještaja za odmor u našoj trgovini to vam lako može omogućiti. Dodaci kao što su zidni satovi, slike ili okviri za fotografije dodatni su elementi koji će naglasiti stil glamura u vašem domu. Odlučite li se za garnituru na razvlačenje, vaš dnevni boravak će dobiti na funkcionalnosti.

Funkcija spavanja pomoći će vam da se odmorite i odspavate nakon napornog radnog dana. Namještaj s tom funkcijom izuzetno je udoban, a zahvaljujući rješenju razvlačenja savršeno ćete zagospodariti prostorom u maloj sobi. Kutne garniture također će se pokazati idealnim kada vam nedostaje prostora u dnevnoj sobi za veći namještaj. Odlučite se za odgovarajuće fotelje u dnevnoj sobi, te odaberite jasne boje ili dodajte svjetlucavi prekrivač.

Jedinstvene sofe

Interijeri bi trebali biti funkcionalni i spektakularni. Odabir odgovarajuće sofe pun je pogodak. Modeli dostupni kod nas zasigurno će vam se svidjeti. Stolice za dnevni boravak trebaju imati efektno ukrašene naslone. Masivniji namještaj u kombinaciji s malim dodacima nadopunit će cjelinu. U našoj trgovini naći ćete širok izbor impresivnog i neobičnog namještaja te različitih modela i vrsta dodataka. Namještaj za odmor, koji možete odabrati iz naše ponude, također će naglasiti glamurozan stil vaše sobe. Lijepo bi se uklopile kožne garniture sa zanimljivim ukrasima.

 

Savršen krevet i sofa – opustite se kod kuće

Želite li odabrati najbolji krevet za spavanje i urediti glamuroznu spavaću sobu, zapamtite da udobna posteljina također može biti učinkovit dodatak. Odabir pravog modela kreveta osigurat će vam dobar san. S druge strane, vitrine i police bit će idealan funkcionalni element dnevnog boravka i spavaće sobe. Ostakljene vitrine učinit će glamurozne dodatke u vašem dnevnom boravku savršeno vidljivima.  Klupe za dnevni boravak izgledat će izuzetno, pogotovo ako na njih stavite dekorativne elemente, na primjer, svjetlucavi, antikni svijećnjak.

Dodaci odabrani posebno za vas

Ako tražite funkcionalan  i elegantan namještaj, kompletan namještaj ovdje će se dobro ukomponirati. Antički komad namještaja sa svjetlucavim elementima, iznimno se dobro usklađuje s glamurom.  Taburei  će s druge strane, biti savršen dodatak elegantnoj klupi. U glamuroznom stilu, suprotno izgledu, TV ormari će također biti prikladni, a sve što trebate učiniti je odabrati one u nešto bogatijoj, možda čak i antičkoj verziji.

Također razmislite o prikladnom tepihu. Tepisi će, svakako, naglasiti atmosferu vašeg dnevnog boravka u stilu glamura i dati prostoru udobnost. Odlučite se za jake, sjajne uzorke i rese. Za ljude koji nisu ljubitelji tepiha, tamne ploče od prirodnog drva bit će dobro rješenje. Zajedno s bež zidovima stvorit će jedinstvenu atmosferu u vašem dnevnom boravku. Sofa sa sjajnim prekrivačem ili krevet također će izgledati sjajno na tako klasičnoj pozadini.

Savršen izbor boja za zid je osnova

Vodite brigu o pravilnom bojanju stana glamuroznog stila. Sofe i tamni namještaj izgledat će vrlo dobro na pozadini svijetlih, klasičnih boja. Odlučite se za zlatne nijanse, toplije smeđe ili klasične bež boje. Boje bi trebale biti izdržljive i intenzivne bar nekoliko godina. Na zidove možete objesiti pejzaže i fotografije uokvirene bogato ukrašenim okvirima. Zahvaljujući lijepim dodacima, možete bit sigurni da će se vaša soba pretvoriti u udobno mjesto - savršeno za odmor ili čitanje. Sofe su prekrasan ukras svakog interijera, dnevnog boravka ili sobe za mlade. U velikoj mjeri daju karakter cijelom stanu. Zahvaljujući funkciji spavanja, one također mogu pružiti udoban odmor i pretvoriti dnevni boravak u spavaću sobu. To je alternativa krevetima s madracem, koji zauzimaju puno prostora, jer se ne mogu sklopiti. Širok raspon proizvoda iz kategorije sofe u različitim stilovima i velikim izborom tkanina, svatko može pronaći namještaj koji će zadovoljiti sve zahtjeve.  Ponuđene sofe imaju originalan nepristran stil.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!