locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Emmezeta ima sve što vam je potrebno za kuhanje

Objavljeno: 2020-02-12 14:27:10
Kategorija: Blog

Sigurno vam je poznat neki od scenarija: slavni televizijski chef preporučuje određenu liniju posuđa. Ili vaš omiljeni kulinarski magazin donosi svoje preporuke. Vaša majka ili baka možda zna točno kako se to radilo "nekad". U konačnici vjerojatno ćete završiti s kompliciranim popisom stvari kojem vam vjerojatno uopće ne trebaju. Ili ne znate što biste počeli s njima. Mi u Emmezeti volimo hranu i volimo kuhanje - a srećom imamo sve što vam je potrebno za svaku vrstu gastronomske pustolovine, od početničke do stručne!

1. Servis za jelo

Kulinarski gušti kreću kvalitetnim servisom za jelo u kojem ćete hranu poslužiti. Na primjer, servisom Enjoy Spring:

Ostalu ponudu servisa za jelo pogledajte na našem webu OVDJE, ili posjetite najbliži Emmezeta centar u kojem možete pronaći razne stilove posuđa, upravo onakve kakvi vam odgovaraju.

2. Pribor za jelo

Pribor za jelo druga je važna stvar s popisa najvažnijih kulinarskih potrepština. Našu ponudu možete pogledati OVDJE ili u najbližem Emmezeta centru.

3. Noževi i daske

Bez dobrog noža, nema niti dobrog jela. Ali dobra vijest je što vam treba svega nekoliko kvalitetnih noževa: čak ni chefovi najuglednijih svjetskih restorana ne koriste velik broj noževa. Odaberite noževe za razlličite svrhe: sjeckanje, okoštavanje, filetiranje... i pronađite onaj koji vam najbolje odgovara.

Isto vrijedi i za daske: potrebna vam je jedna za rezanje i sjeckanje, po mogućnosti radna daska. Na primjer, ovakva:

Imajte na umu da daske i daskice možete koristiti za mnogo više toga, na primjer za posluživanje hrane. Uz malo igre s aranžiranjem, stvorit ćete postav stola koji će vaše goste ostaviti bez daha

4. Lonci i posude za kuhanje

Naravno, moramo odabrati i u čemu ćemo kuhati. Imamo na izbor lonce i posuđe svih veličina i od svih materijala. Čitav izbor pogledajte OVDJE, a mi vam predlažemo nešto tradicionalnije:

A naravno, tu su i kuhinje na narudžbu. U Emmezeti imamo velik izbor modela, materijala i boja. Možete birati između 86 boja i vrsta vrata, 17 boja korpusa, 46 boja radnih ploča, 67 modela ručkica, 2000 različitih elemenata te velike ponude ugradbenih elemenata i dodatne opreme.

Imamo, naravno, i gotove kuhinje, raspoložive odmah, kao i blok kuhinje, idealne za one koji imaju fiksne dimenzije i traže nešto jednostavnije.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!