locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Fotelje za dnevni boravak u modernim bojama - upoznajte naše prijedloge!

Objavljeno: 2021-11-02 12:17:47
Kategorija: Blog

 

Ako uređujete dnevni boravak, sigurno znate da je izbor namještaja, osobito sofa ili fotelja, zapravo presudan. Zahvaljujući nama, naučit ćete o najnovijim trendovima, modernim bojama i zanimljivim kombinacijama koje trenutno vladaju u uređenju interijera. Također ćemo vam reći koje će se fotelje uklopiti u vaš interijer. Možete pogledati, na primjer, originalne fotelje koje oduševljavaju kupce. Moderne vodeće boje, ove sezone pristajat će foteljama, sofama i zidovima soba. Posjetite naš webshop gdje ćete pronaći sve potrebne artikle za uređenje dnevne sobe, drugih soba pa čak i vrta. Pozivamo vas da pogledate najnoviju ponudu. Na primjer, imamo lijep drveni namještaj za dnevni boravak kako bi vaša soba izgledala što modernije. Cijenimo prije svega visoku kvalitetu proizvoda, tako da sigurno nećete biti razočarani!

 

Koje su fotelje najmodernije ove sezone? Riskirati ili koristiti "provjerene" boje? Također razmislite o dizajnu ostatka namještaja.

 

Moderne boje pri uređenju interijera su osnova. Možete razmisliti o bojama koje nikada ne izlaze iz mode. Univerzalne boje koje možete koristiti prilikom uređenja dnevne sobe su; bijela, sve nijanse bež, smeđe i sive. Ove boje možete uspješno prilagoditi gotovo svakoj sobi. S druge strane, za ljubitelje odlučnih, energetskih rješenja preporučujemo fotelje u izražajnim bojama. Zelena ili žuta presvlaka posljednji je krik mode, pa je vrijedno riskirati. Nešto manje rizične kao što su tamno plava ili ljubičasta su također moderne.

 

Što još trebate imati na umu kada uređujete dnevnu sobu?

 

Izražajan namještaj u sobi zasigurno će privući pažnju, tako da dodaci ili zidovi mogu biti u nešto manje upadljivim nijansama. Veličina i oblik stolice, kao i cijeli set za sjedenje, također su važni. Fotelja postavljena u manji prostor trebala bi biti udobna, ali ne prevelika kako ne bi preplavila unutrašnjost prostorije. Ako tražite komad namještaja koji će zadovoljiti vaše želje i ukus, svakako posjetite našu trgovinu i provjerite atraktivnu ponudu i pronađite ideje za uređenje. Sofa, kauč ili fotelja trebaju imati ne samo savršenu boju, već i izuzetno udoban materijal. Ideja za tapecirani namještaj - odaberite presvlake prema vašem ukusu.

 

Ne samo fotelje – mislite i o drugom namještaju za privlačan dnevni boravak!

 

Kada mislimo na sofe ili kutne garniture, vrijedi odabrati tapecirani namještaj koji je udoban, možda onaj s funkcijom spavanja pa ne samo da će izgledati iznimno dobro, već će i vašem dnevnom boravku pružiti maksimalnu funkcionalnost.  Taburei, s druge strane, mogu biti atraktivan modni dodatak vašem dnevnom boravku. Ako volite imati namještaj iz jedne kolekcije kod kuće, pogledajte setove za sjedenje koje nudimo. Namještaj za odmor je iznimno važan element uređenja interijera i trebao bi savršeno odgovarati vašem ukusu i potrebama. Nemojte se bojati modernih, originalnih kombinacija u dnevnoj sobi. Bez obzira odlučite li se za svijetle, moderne boje ili prigušene boje, s našim namještajem vaš će interijer oduševiti sve! Također preporučujemo stolove za blagovaonicu i kuhinju.  Međutim, za dnevni boravak ne zaboravite kupiti stolić za kavu ili praktičan modularni namještaj. Pogledajte naše kolekcije kako biste pronašli mnoge moderne inspiracije. Otkrijte originalne nijanse i zapanjujuće kombinacije!

 

Razmislite o dodacima u bojama. Moderne boje u cijeloj kući – fotelja u središtu pozornosti!

 

Moderne boje mogu se koristiti ne samo za namještaj. Budite inspirirani žutom ili različitim nijansama zelene. Moderne boje ipak nisu samo za namještaj, već i dodatne elemente. Ako imate žutu fotelju, imate mogućnost odlučiti se za sliku ili jastuke koji su s jednako jasnim motivom u istim bojama. Zapamtite da ne samo fotelja, sofa ili kutna garnitura, već i tepih i podne obloge mogu imati modernu boju. Također imajte na umu boju zidova sobe. Pravilno odabrana boja, može modernizirati bilo koju vrstu dnevnog boravka. Tirkizne, nijanse žute i zelene trenutno su na vrhu.

 

Moderan dnevni boravak nije samo dobro odabrana fotelja ili sofa s udobnim naslonom – kakav pod je najbolji za uređenje elegantnog interijera?  

 

Moderan dizajn namještaja i savršen izbor boja sofe ili fotelja, nije sve. Najvažniji su najsitniji detalji, dodatni elementi i ukrasi, a prije svega to je pod. Trebalo bi dobro odabrati nijansu panela ili pločica, ali i razmisliti o boji i stilu u kojemu želite pod. Svijetle, drvene panele ili pločice nalik drvetu bit će savršena podloga za izražajnu sofu. Fotelja opremljena drvenim naslonom također će izgledati dobro na takvom podu. Svijetli pod također će optički povećati mali stan. Ako je vaš dizajn interijera svijetao, razmislite o tamnijem podu i ukrasima.

 

Pod za dnevni boravak i dekoracije. Kladite se na originalnost u svom stanu!

 

Izbor boja podnih obloga za interijere je važan, pa bi trebalo dobro razmisliti o cjelokupnom dojmu. Zanimljivi modeli zasigurno će modernizirati svaki prostor. Moderan interijer su i najmoderniji dodaci koji će oživjeti vaš dom. Imajte na umu da se pri odabiru fotelje, sofe i ostatka opreme treba voditi prvenstveno vlastitom udobnošću i osjećajem za praktičnost. Neka stil dnevne sobe u vašem domu u potpunosti odgovara i vašem ukusu.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!