locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Gorenje WaveActive SteamTech perilice rublja

Objavljeno: 2021-04-19 12:09:56
Kategorija: Blog

Čisto rublje i okoliš, čista savjest

Perilice rublja Gorenje WaveActive odlikuju odlične tehničke kvalitete koje osiguravaju visoke performanse, jednostavno rukovanje i tihi rad. Rublje oprano u perilicama rublja WaveActive je sa svih aspekata pažljivo oprano.

 

Inovativno i sasvim unikatno oblikovan bubanj WaveActive nježno omekšava vlakna tijekom cijelog procesa pranja. Tehnologija IonTech i SteamTech na prirodan i blagi način odstranjuje čak i najtvrdokornije mrlje.

 

Dubinski očišćena glatka odjeća, bez omekšivača

 

Zaboravite omekšivač! Dodatan tretman parom na kraju odabranog programa pranja znatno će smanjiti nabore, neugodne mirise i bakterije. Vaša će odjeća biti dubinski čista, manje izborana i mekša.

TEHNOLOGIJA STEAMTECH

Svojstvo pare jest da prodire u dubinu i uništava grinje te neutralizira alergene. Lako rastvara nečistoće i očišćene tkanine ostavlja besprijekorno čistima. Taj brži i potpuno prirodan postupak pranja je nježan prema tkaninama i pažljiv prema čovjeku i okolišu.

 

MANJE GLAČANJA

Ako vam glačanje nije najdraža aktivnost, oduševit će vas parni programi! Oni u najvećoj mogućoj mjeri smanjuju nastajanje nabora, a odjeća nakon pranja izgleda glatko i bez glačanja. Vi se samo morate pobrinuti za to da odjeću odmah nakon pranja uzmete iz perilice rublja i složite ju.

 

MANJE BAKTERIJA I ALERGENA

Para ima iznimno visoku temperaturu i osigurava učinkovito odstranjivanje nečistoća. Kako se tkanine ne namaču u vrućoj vodi kao u uobičajenim ciklusima na visokoj temperaturi, vlakna se ne oštećuju i zadržavaju svoja svojstva.

 

OSVJEŽENA ODJEĆA

Katkada svoju odjeću koja je još čista želite osvježiti i prozračiti; primjerice jaknu nakon posjeta prepunom restoranu. Zahvaljujući posebnom parnom programu za osvježenje rublja možete izbjeći odlazak u kemijsku čistionicu i osvježiti čak i najosjetljivije komade odjeće u manje od 30 minuta bez dodatnih kemikalija.

 

UŠTEDA NA OMEKŠIVAČU ZA RUBLJE

Tko se ne veseli uštedi? Zahvaljujući dodatnoj obradi parom, odjeća je posebno meka i zato ne trebate koristiti omekšivač za rublje.

 

SPRJEČAVANJE NEUGODNIH MIRISA

Perilice rublja s parnim programima učinkovitije odstranjuju neugodne mirise nego uobičajene perilice rublja, a uz to su još i uvijek iznimno nježne prema tkaninama.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!