Gorenje WaveActive SteamTech perilice rublja

Čisto rublje i okoliš, čista savjest

Perilice rublja Gorenje WaveActive odlikuju odlične tehničke kvalitete koje osiguravaju visoke performanse, jednostavno rukovanje i tihi rad. Rublje oprano u perilicama rublja WaveActive je sa svih aspekata pažljivo oprano.

 

Inovativno i sasvim unikatno oblikovan bubanj WaveActive nježno omekšava vlakna tijekom cijelog procesa pranja. Tehnologija IonTech i SteamTech na prirodan i blagi način odstranjuje čak i najtvrdokornije mrlje.

 

Dubinski očišćena glatka odjeća, bez omekšivača

 

Zaboravite omekšivač! Dodatan tretman parom na kraju odabranog programa pranja znatno će smanjiti nabore, neugodne mirise i bakterije. Vaša će odjeća biti dubinski čista, manje izborana i mekša.

TEHNOLOGIJA STEAMTECH

Svojstvo pare jest da prodire u dubinu i uništava grinje te neutralizira alergene. Lako rastvara nečistoće i očišćene tkanine ostavlja besprijekorno čistima. Taj brži i potpuno prirodan postupak pranja je nježan prema tkaninama i pažljiv prema čovjeku i okolišu.

 

MANJE GLAČANJA

Ako vam glačanje nije najdraža aktivnost, oduševit će vas parni programi! Oni u najvećoj mogućoj mjeri smanjuju nastajanje nabora, a odjeća nakon pranja izgleda glatko i bez glačanja. Vi se samo morate pobrinuti za to da odjeću odmah nakon pranja uzmete iz perilice rublja i složite ju.

 

MANJE BAKTERIJA I ALERGENA

Para ima iznimno visoku temperaturu i osigurava učinkovito odstranjivanje nečistoća. Kako se tkanine ne namaču u vrućoj vodi kao u uobičajenim ciklusima na visokoj temperaturi, vlakna se ne oštećuju i zadržavaju svoja svojstva.

  1. Gorenje WE62SDS perilica rublja
    2.899,99 kn Klub cijena 2.399,99 kn
    Klub cijena
    Od 1.5.2021. do 31.5.2021. ili do isteka zaliha.

 

OSVJEŽENA ODJEĆA

Katkada svoju odjeću koja je još čista želite osvježiti i prozračiti; primjerice jaknu nakon posjeta prepunom restoranu. Zahvaljujući posebnom parnom programu za osvježenje rublja možete izbjeći odlazak u kemijsku čistionicu i osvježiti čak i najosjetljivije komade odjeće u manje od 30 minuta bez dodatnih kemikalija.

 

UŠTEDA NA OMEKŠIVAČU ZA RUBLJE

Tko se ne veseli uštedi? Zahvaljujući dodatnoj obradi parom, odjeća je posebno meka i zato ne trebate koristiti omekšivač za rublje.

 

SPRJEČAVANJE NEUGODNIH MIRISA

Perilice rublja s parnim programima učinkovitije odstranjuju neugodne mirise nego uobičajene perilice rublja, a uz to su još i uvijek iznimno nježne prema tkaninama.