locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Idealna prilika za uštedu!

Objavljeno: 2021-01-05 09:03:52
Kategorija: Blog

Nova godina sa sobom donosi nove odluke i planove. Ono što mnoge pokreće i motivira su promjene vezane uz uređenje doma. Nekada je dovoljna fotelja, dekica ili šalica za tu malu promjenu koja daje neku posebnu čar.


Mi imamo rasprodaju, a vi možete kupiti omiljene komade po sniženim cijenama i uštediti!

 

Kreveti i madraci

 

Iskoristite posljednju priliku i nabavite madrac po odličnoj cijeni! Izbor je veliki, na vama je samo da pronađete koji vam najviše odgovara. Tu su također i kreveti raznih dimenzija i karakteristika. Sa tapiciranim ili drvenim uzglavljem, sa ili bez prostora za odlaganje, kao i boxspring kreveti.

Dnevna soba

 

Trudimo se da dnevna soba uvijek bude udobna i topla. Ako želite neku promjenu, sada je pravi trenutak. Zamjenite dotrajalu sofu, kupite fotelju druge boje i dodajte komodu na koju možete odložiti sitnice koje volite. Sigurni smo da ćete naći nešto po svom ukusu. Veliki izbor boja, materijala, oblika i dimenzija namještaja za dnevni boravak pogledajte ovdje.

Bogatstvo tkanine

 

Deke i jastučići su u ovom periodu uvijek pri ruci. U spavaćoj sobi, na trosjedu, fotelji... odaberite zanimljive uzorke i sezonski ih mijenjajte. Uvijek dobro dođe ta mala promjena! Birajte boje koje se razlikuju od namještaja, kako bi te sitnice što više došle do izražaja. Također, kuhinja i kupaonica će uz nove ručnike i kuhinjske krpe ostaviti skroz drugačiji dojam, jer se u tim prostorijama rjeđe nešto mijenja. Iskoristite posljednju priliku i pogledajte ponudu tekstila na rasprodaji ovdje.

Sitnice kao osobni pečat

 

Da li vam se ikad dogodilo da odete kod nekog u posjetu ili u neki restoran i od svega vi zapamtite samo neku sitnicu? Ako želite da vaša prostorija bude posebna i upečatljiva, obavezno posjetite Emmezetu i pronađite tu svoju sitnicu. :) Dekorativne figurice, ukrasne košare, slike, lampe, šalice i još mnogo toga čeka vas ovdje.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!