locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kako da spavaća soba vašeg apartmana ostavi dojam hotelske

Objavljeno: 2024-02-05 09:11:27
Kategorija: Blog

 

Pripremili smo nekoliko blogova na temu uređivanja apartmana kako bi se vaš gost osjećao kao da je u hotelu. Posjetite naš web Emmezeta.hr i na stranici Apartmani pronađite savjete kako urediti svoj apartman prema budžetu koji vam odgovara.

Opće je poznato da su apartmani financijski pristupačniji od hotela. No, gost se i u apartmanu može osjećati kao da je u hotelskom smještaju. Donosimo nekoliko savjeta o uređenju prostorija u apartmanu kojima ćete svoje goste ostaviti bez daha.

Za početak obratit ćemo pozornost na glavnu prostoriju svakog apartmana, onu u kojoj gosti provode najviše vremena tijekom boravka – spavaću sobu.

Spavaća je soba prostorija u kojoj se opuštamo nakon dugog, napornog dana, ona u kojoj se želimo odmoriti i slatko naspavati.

 

Uređenje spavaće sobe

Spavaću sobu potrebno je opremiti funkcionalno i udobno kako bi se kombinacija namještaja i dizajna prilagodila ostatku apartmana. Spavaća soba predstavljat će cijeli apartman, to je glavna prostorija koja će ostati u sjećanju vašeg gosta.

Zavirite u našu bogatu ponudu i opremite spavaću sobu lijepo i povoljno tako da svoje goste oduševite lijepim, ali i - što je još bitnije - udobnim dizajnom interijera.

Prvo na što je potrebno obratiti pozornost su, naravno, krevet i madrac.

 

 

Krevet kao glavna komponenta spavaće sobe

Krevet je ključni komad namještaja u svakoj spavaćoj sobi i predstavlja centar prostorije. Na temelju kreveta, dekorirat ćete ostatak sobe i sve je potrebno prilagoditi istom. Predlažemo da veličinu kreveta prilagodite veličini sobe, a zatim dodate ostatak namještaja, koji će se uklopiti u interijer i koji je doista potreban jednom apartmanu. Koristite svijetle boje kako bi prostorija izgledala čisto, prozračno i svježe. Uvođenjem reda kreirat ćete vizualno veću sobu.

Naravno, lijep krevet ne funkcionira bez dobrog i kvalitetnog madraca koji mnogi smatraju medicinskim pomagalom. Madrac je taj koji omogućuje višesatno udobno spavanje. Madraci su dostupni u različitim stupnjevima tvrdoće koje nisu standardne, već se razlikuju ovisno o proizvođaču. Pomno birajte i izaberite ono što je najbolje za vaše goste. Gosti će takve stvari cijeniti!

 

Savjeti kako napraviti hotelsku sobu u apartmanu

Ono što će vašu sobu u apartmanu učiniti hotelskom, zasigurno su detalji. Ovo su neki od naših prijedloga.

 ∙ Posteljina mora biti bijela – to je poznati hotelski standard jer gostu daje osjećaj čistoće, kvalitete, a iznajmljivaču je lakše održavati takve posteljine. 

 ∙ Na bijeloj posteljini obavezni su dodatni ukrasni jastuci i elegantni prekrivač. Možete se poigrati bojama i učiniti svoju sobu vizualno atraktivnijom.

 ∙ Uz krevet dodajte noćne ormariće s noćnim lampama, kako bi gosti prije spavanja mogli uživati u omiljenom štivu te imali mjesto na koje mogu odložiti nužne stvari poput čaše vode.

Zapamtite, krevet je jedan od najvažnijih elemenata apartmana koji ostavlja dojam o smještaju pogotovo na fotografijama i mora biti „bogat“. Ne dopustite da fotografije oduševe gosta, a realna slika bude u potpunosti drugačija. Održavajte svoje apartmane jer je to jedini način da se vaši gosti ponovno vrate. 

 

Za više inspiracija posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!