locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kuhinje po mjeri

Objavljeno: 2020-06-30 09:19:05
Kategorija: Blog

Prednosti kuhinja po mjeri

 

Odabir kuhinje je najčešće najbitnija i financijski najjača stavka pri uređenju vašeg doma. Razlog je naravno taj što želite da bude funkcionalna, da estetski ispunjava vaše kriterije, i to što ne planirate da je mijenjate kroz idućih nekoliko godina. Zato, idemo polako, stavka po stavka.

Bilo da živite u kući, manjem ili većem stanu, želite da svaki kvadrat bude pametno iskorišten. Sigurno ste dosta puta odustali od kupovine neke kuhinje jer smatrate da neki dio nedostaje, ili je višak, boja nije idealna i slično. Upravo zbog toga kuhinje po mjeri su idealno rješenje! Bezbroj mogućnosti i opcija. Svaki ugao iskorišten, namijenjeno vašim potrebama i ukusu. Na vama je da odaberete raspored, materijal, boju, veličinu ladica, pregrada, mehanizme i ručkice. Sve do najsitnijeg detalja možete  isplanirati. Tada će kuhinja postati vaše malo carstvo, gdje ćete nakon napornog dana na miru ispijati kavu i sa uživanjem pripremati obroke.

 

Kvaliteta u Emmezeti

 

Kuhinje po mjeri su odlične kvalitete, proizvedene u Njemačkoj. Kako bi sve bilo onako kako ste zamislili, dovoljno je da dođete u naše centre sa skicom i dimenzijama prostora, a naše stručno osoblje će vam vrlo rado biti na usluzi. Zajedno ćete doći do krajnjeg rješenja i isprojektirati kuhinju prema vašim željama i potrebama.

Savjet naših projektanata

 

Prilikom projektiranja kuhinje morate biti upućeni u takozvani radni trokut. U prijevodu to znači da su svakoj kuhinji potrebne sljedeće tri stvari -  hladnjak, sudoper i ploča za kuhanje, kao osnovni elementi svake kuhinje. Njihovim ispravnim rasporedom određujete pravilnu upotrebu kuhinje za krajnjeg korisnika.

Spomenuta tri elementa prostorno ne smiju biti povezana jedno do drugog. Između njih mora postojati slobodna površina, odnosno radni pult na kojem se odlažu stvari. To se osim iz praktičnog razloga radi i zbog sigurnosti, jer nije dobro struju i vodu smjestiti preblizu, kako ne bi došlo do nekih većih nezgoda. Kada se ta tri elementa pravilno postave, onda se prelazi u daljnju razradu kuhinje po njenim elementima i stavljanju unutrašnjih korpusa na osnovu vaših potreba.

Usklađenost donjih i gornjih elemenata je jako bitna u konačnom izgledu cijele kuhinje, i na to posebno vode računa projektanti u Emmezeti. Ipak krajnji proizvod treba biti kuhinja, koja ne samo da funkcionalno odgovara vašim potrebama već i da estetski zadovoljava sve kriterije.
Iz tog razloga postoji širok spektar materijala, boja, mehanizama i mnogobrojnih detalja.

 

Planirate svoje vrijeme, rezervirajte početak izrade vaše nove kuhinje!

 

Kuhinja je oduvijek bila centar svakog doma, mjesto okupljanja, zabave i razrade obiteljskih planova. Dozvolite da s vama
planiramo dizajn vaše nove kuhinje u vrijeme koje vama najbolje odgovara. Rezervacijom termina dobiti ćete personalizirani
termin i vrijeme koje ćemo posvetiti Isključivo vama. Naši profesionalni i stručni projektanti učiniti će sve da u dva sata koja
provedete zajedno otkriju sve vaše potrebe i usklade sa vašim željama, i našim mogućnostima.

Besplatno 3D projektiranje-rezervirajte svoj termin ovdje.

 

Najtočniji način izračuna cijene kuhinje je projektiranje u Emmezeta prodajnom centru -rezervirajte svoj termin ovdje.

 

Članovi kluba imaju novu pogodnost pri kupnji kuhinja na narudžbu!

 

Od 12.7.2019. svi članovi kluba koji naruče kuhinju u vrijednosti drvenog dijela 14.000 kuna, ostvaruju pravo na BESPLATNU DOSTAVU* u krugu 30 kilometara od prodajnog mjesta dok članovi koji uz drveni dio u vrijednosti 14.000 kuna kupe i tri uređaja bijele tehnike ostvaruju pravo i na BESPLATNU MONTAŽU!*

Ponudu kuhinja na narudžbu pogledajte OVDJE.

*kuhinje Viggo i Lotte isključene

Ne zaboravite da u Emmezeti možete pronaći sve na jednom mjestu i uštediti svoje vrijeme! Pored kuhinja, očekuje vas namještaj, bijela tehnika, multimedija, mali kućanski aparati i dekoracije.
Svojoj savršenoj kuhinji dodajte potrebne aparate i dekoraciju i uživajte u onome o čemu ste dugo maštali!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!