locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kuhinjski pribor - jednostavan i praktičan

Objavljeno: 2022-06-21 10:20:09
Kategorija: Blog

 

Kuhanje i posluživanje jela nisu laki zadaci. Oni zahtijevaju ne samo spremnost na rad, već i domišljatost i spretnost. U pravilnoj pripremi i posluživanju jela pomoći će odgovarajući kuhinjski pribor. Pogledajte što će biti korisno u svakoj kuhinji - kuhinjski dodaci iz naše ponude zasigurno će vam pomoći! Biti će korisni u svakoj kuhinji, kako u maloj prostoriji u stambenoj zgradi, tako i u veličanstvenom interijeru obiteljske kuće. Kuhinjske potrepštine ne moraju biti skupe - predstavljamo one koje koštaju manje od 100 KN!

 

Proizvodi korisni u svakoj kuhinji - kuhinjski pribor za sve

 

Priprema i posluživanje jela bit će mnogo lakše kada se opskrbite pravim dodacima za kuhinju. I tekstil i spremnici i podmetači bit će korisni. Među dodacima naći ćete ne samo pribor za jelo ili noževe za rezanje - pogledajte must-have proizvode i provjerite kako izgledaju praktični dodaci koji će vam omogućiti bolje kuhanje i posluživanje jela.

Kuhinjske potrepštine su asortiman koji je često praktičan i definitivno poboljšava udobnost korištenja kuhinja. To će biti dobra investicija ne samo za vas, već i za vaše najmilije - zbog estetskog oblika ovih elemenata često će biti izvrsna ideja za poklon, posebno za one koji vole kuhati.

 

Podlošci za tanjure i šalice

 

Mrlje na stolu? Uništeni stolnjaci ili drvene radne površine? Nikada više! Opskrbite se atraktivnim podlošcima za posuđe i uživajte u prekrasnoj kuhinji u svakom trenutku. U našoj ponudi pronaći ćete širok izbor podložaka po vrlo atraktivnim cijenama. Među proizvodima lako možete odabrati nešto savršeno za sebe i svoju kuhinju - zbog širokog izbora uzoraka, boja i materijala, podloške ćete uskladiti s vlastitim željama i stilom uređenja interijera koji prevladava u kuhinji, vašem domu ili stanu.

Podložak je predmet koji može biti izrađen od plastičnih ili prirodnih materijala. Jeftini proizvodi zaštitit će stol ili stolnjak za vrijeme jela. Zapamtite da vrijedi imati podloške, jer je zahvaljujući njima lakše održavati red u kuhinji. Zahvaljujući njima, ne samo da ćete se zaštititi od tragova noža, već ćete smanjiti i rizik od nastanka mrlja. Koristite podloške kako bi zaštitili stol i stolnjak od visokih temperatura kada na njih želite staviti vrući lonac ili zdjelu s toplom hranom.

 

 

Kompleti krpa u atraktivnom dizajnu

 

Komplet krpa je estetski i praktičan proizvod. Krpe, kada se izvade iz pakiranja, spremne su za uporabu. Zahvaljujući njima možete obrisati stol, obrisati vodu s radne površine, oni su također izvrsna zamjena za kuhinjsku rukavicu kada trebate izvaditi vrući lim iz pećnice. Kuhinjske krpe izuzetno su koristan kuhinjski tekstil, a složene u atraktivan set bit će izuzetno lijepe.

Krpe u setu, dostupne u našoj ponudi, ne samo da će biti koristan element kuhinje, već lijepo zapakirane mogu biti praktičan poklon za domaćice ili strastvene kuhare. Lijepe boje i uzorci zasigurno će se svidjeti mnogima, jer naš proizvođač osigurava visoku kvalitetu izrade i korištenih materijala.

Odaberite set iz naše ponude koji vas zanima. Obično nudimo setove od tri krpe različitih boja i uzoraka. Više informacija o našim proizvodima možete pronaći u njihovom opisu proizvoda.

 

Spremnici za čuvanje i zamrzavanje

 

Zamrzavanje i čuvanje hrane omogućuje vam da se pripremite za neočekivane situacije. Spremnici kupljeni po nižoj cijeni mogu služiti za čuvanje ili zamrzavanje hrane, zahvaljujući čemu možete uštedjeti na hrani čuvajući je na pravilan način. U našoj ponudi pronaći ćete zdjelice i posude različitih veličina, za pohranu raznih proizvoda: za začine, komade povrća, meso, nareske, sireve i slično.

Možete ih kupiti u setovima, a njihova cijena će tada biti mnogo niža. Vrijedno je odlučiti se za kupovinu ovakvih proizvoda za skladištenje, koji će vam biti od velike koristi.

 

 

Atraktivni setovi zdjela u košari

 

Tražite li nešto što će vašu kuhinju učiniti elegantnom i praktičnom? Nudimo atraktivne setove zdjela u košari. Ovo je vrlo zanimljiva stvar za ljubitelje kuhanja i posluživanja hrane! Izgledaju ne samo nevjerojatno, već su i izuzetno korisni.

Odaberite boje i uzorke koji vas zanimaju - zanimljiv model zdjela u košari oživjet će vašu kuhinju ili blagovaonicu. To su idealni elementi za zabave i sastanke, jer u svaku zdjelu možete staviti drugačije grickalice. Tijekom večere, u njih možete staviti umake ili salate. Također je dobar izbor za djecu koja u njima mogu držati slatkiše ili grickalice. Zdjelice možete držati u košari ili mogu stajati same za sebe. Ovo je savršen primjer pametne kuhinjske opreme.

 

Kuhinjski mužari

 

Kuhinjske potrepštine nisu samo dodaci za rezanje povrća, za kuhanje tjestenine ili posluživanje jela. Korisnim se mogu pokazati i mužari. Ovi praktični proizvodi omogućuju vam profesionalno usitnjavanje začina i njihovo temeljito miješanje, tako da će jela koja pripremate uvijek biti ukusna i aromatična.

 

Šarene kuhinjske rukavice

 

Kuhanje, pečenje i prženje veže se s upotrebom visoke temperature. Termička obrada hrane čini je ukusnijom i lakše probavljivom. Međutim, to je često povezano s nepotrebnim opeklinama. Želite li spriječiti takve situacije? Svakako nabavite kuhinjske rukavice!

Kuhinjske rukavice su dodaci neophodni u svakoj kuhinji i svakako ih dodajte na svoj popis za kupnju kuhinjskog pribora! Zahvaljujući njima, zagrijana pećnica ili štednjak neće biti toliko opasni, rukavica će zaštititi vaše ruke čak i kada je uređaj ili posuda jako vruća. Naši proizvođači nude visoko kvalitetne materijale otporne na visoke temperature. Rukavice zanimljivih uzoraka i boja objesite na držač pored pećnice, učiniti će kuhinju ljepšom.

Šarene kuhinjske rukavice isto tako će biti savršen poklon za strastvenog kuhara ili elegantnu domaćicu.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!