locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kupujte ekološki -kupujte s FSC certifikatom!

Objavljeno: 2020-02-12 14:05:52
Kategorija: Blog

Što vam je važno pri odabiru namještaja? Vjerojatno njegova estetika, a potom i funkcionalnost, dizajn, praktičnost... A što kada bismo tom popisu dodali i ekologiju te zaštitu okoliša? Sada je i to moguće zahvaljujući Vijeću za nadzor šuma (Forest Stewardship Council) koje dodjeljuje certifikate koji jamče da je namještaj proizveden od drveta koje u proizvodnji slijedi sve ekološke standarde i odgovorno upravljanje drvenim (šumskim) resursima, uz stvaranje koristi za širu zajednicu. Emmezeta je ponosna što u svojem asortimanu ima široku ponudu artikala koji nose upravo FSC certifikat. I zapravo, takvim ekološki i društveno odgovorno proizvedenim asortimanom pokrivamo doslovno sve prostorije u domu, od spavaćih i dnevnih soba, do terasa i vrtova.

Spavaća soba Gelosia jedna je od kolekcija s FSC certifikatom. U kolekciji je sve, od kreveta, dodatnih ladičara, noćnih ormarića... a sve uz certifikat koji jamči kvalitetu i održivu proizvodnju materijala.

Jednako atraktivan je Modello dnevni boravak, također ponosni nositelj FSC certifikata. Dolazi u dvije kombinacije boja, s metalnim ručkicama i nogicama. Moguće je kombinirati elemente iz Modello boravka, ovisno o željama i potrebama.

Nismo zaboravili niti uređenje balkona, vrtova i terasa. Kolekcija Kreta ponosno nosi FSC certifikat. Uz kolekciju Kreta, tu je i kolekcija Toledo, također za vrtove, balkone i terase - uz širok izbor polica, sjedaljki, kutija, stolova i stolaca koji će obogatiti svaki vrt.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!