locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Mala kupaonica u kojoj sve ima svoje mjesto - kolekcija Aruba

Objavljeno: 2022-07-15 14:00:03
Kategorija: Blog

 

Mala kupaonica u bloku stanova zahtijeva vrlo dobar raspored. Svaki centimetar zlata vrijedi. Pravi je izazov urediti interijer tako da bude ergonomski i praktičan, a da istovremeno ne bude preplavljen viškom namještaja, opreme i dodataka. Nema ništa gore od malog i preopterećenog prostora.

Tražite li inspiraciju ili ideju kako funkcionalno urediti interijer kupaonice? Svakako provjerite modernu kolekciju kupaonskog namještaja Aruba! Naši stručnjaci pripremili su najzanimljivija rješenja koja će vam pomoći da se mala kupaonica pretvori u kraljevstvo udobnosti i opuštanja. Mala kupaonica u kojoj je sve na svom mjestu nije samo fantazija. Uz komplet namještaja Aruba, uređenje male kupaonice bit će najmanji problem!

 

 

Kupaonski namještaj Aruba - moderan dizajn i bezvremenska funkcionalnost

 

Kolekcija kupaonskog namještaja Aruba neobičan je set koji impresionira svojim svijetlim i modernim dizajnom i jedinstvenom funkcionalnošću. Tijela boje drva u kombinaciji s bijelim ili crnim frontama stvaraju koherentnu, elegantnu cjelinu u atmosferi egzotičnog SPA salona.

Pojednostavljeni oblici ormara daju kolekciji lakoću, što je iznimno važan element uređenja bilo koje male prostorije, ne samo kupaonice. Zaobljeni rubovi ormara suprotni su klasičnom namještaju. Ovaj neobičan oblik dodaje izvanredan karakter i šarm kolekciji. Osim toga, fronte bez ručki slijede najnovije trendove u dizajnu interijera ove sezone.

 

 

Zašto vrijedi posegnuti za namještajem Aruba?

 

Kolekcija Aruba sastoji se od stojećih i visećih ormara u različitim varijantama. Raznolikost pojedinačnih modula omogućuje vam sastavljanje individualnog i jedinstvenog seta i uređenje svakog, čak i vrlo malog interijera kupaonice. Dobro osvijetljena kupaonica sa namještajem Aruba promijenit će se do neprepoznatljivosti i izgledati neodoljivo.

Važno je naglasiti da je Aruba modularni set, što znači da kupac može slobodno kombinirati pojedinačne elemente jedni s drugima, birajući one koji najbolje odgovaraju njegovim očekivanjima i veličini kupaonice. Kolekcija Aruba svidjet će se svima onima koji traže originalna i moderna rješenja i funkcionalnosti.

 

 

Aruba namještaj u maloj kupaonici - set za jedinstven ugođaj interijera

 

Kao što smo ranije spomenuli, uređenje kupaonice zahtijeva dobar raspored pojedinih elemenata dekoracije. Kako urediti kupaonicu? I kako rasporediti namještaj u maloj kupaonici? Zlatno pravilo kaže da je pojedine elemente najbolje postaviti na jedan od zidova u kupaonici. Pridržavajući se ovog načela uređenja kupaonice, stvorit ćete udobnu i funkcionalnu zonu.

Kupaonska oprema smještena u jednoj liniji ostavlja dojam koherentnosti i dobre organizacije. Nažalost, u maloj kupaonici neće dobro funkcionirati postavljanje namještaja u različitim dijelovima interijera. Takav aranžman može učiniti cijeli aranžman pretrpanim, a sama kupaonica izgubit će na funkcionalnosti. Može se ispostaviti da će tijekom uporabe neki namještaj jednostavno smetati. Iz tog razloga preporučujemo da se u maloj kupaonici namještaj nalazi u jednoj liniji. 

Raznolikost pojedinačnih elemenata Aruba seta omogućit će vam raspored gornjih i donjih ormara prema vašim željama. Što to znači? Evo najzanimljivijih aranžmana!

 

 

Aruba u minimalističkoj verziji - savršen dvojac za stvarno malu kupaonicu

 

Aruba je modularni namještaj, odabirom pojedinih elemenata, možete urediti potpuno ergonomski interijer čak i u malim kupaonicama. Nema potrebe nikoga uvjeravati da su moduli vrlo praktično rješenje, bez obzira na vrstu interijera.

Naš prvi prijedlog je minimalistički skup koji se sastoji od dva elementa, to su viseći ormar i baza za umivaonik. Iako se na prvi pogled može činiti da je riječ o prilično skromnoj verziji s vrlo ograničenim skladišnim prostorom. Zapravo, nakon bliže provjere, ispada da je riječ o izuzetno prostranom namještaju koji je idealan za male prostorije, pružajući optimalan prostor za kozmetiku, toaletne potrepštine, sredstva za čišćenje ili ručnike.

Dvodijelni set dobro je rješenje za interijer gdje trebate napraviti mjesta za kadu ili tuš kabinu.

 

 

Moderna kupaonica s Aruba setom – savršena kombinacija

 

Naš drugi prijedlog je skup koji se sastoji od četiri elementa. Dva viseća ormarića i velika komoda ispod umivaonika. To je skup namještaja koji savršeno ispunjava raspoloživi prostor.

Jedan od najvažnijih elemenata, bez kojeg je teško zamisliti praktičnu kupaonicu, je ormar ispod umivaonika. U ovom setu, bitnu ulogu igra funkcionalna komoda s dvije ladice, u koju će se uspješno uklopiti kozmetika.

Drugi element je viseći ormarić, koji pokazuje svoje neograničene mogućnosti na malom prostoru. U njemu možete pohraniti proizvode za čišćenje i pranje, kao i sve potrebne dodatke za njegu.

Aruba kupaonski namještaj lijepo će se uklopiti, kako u prostranim i velikim, tako i u malim i udobnim kupaonicama. 

 

 

Aruba namještaj u tamnoj verziji

 

Aruba namještaj s tamnim frontama moderan je set koji uključuje: dva viseća ormara i ormar ispod umivaonika, širine 80 cm. Set namještaja karakterizira veliki kapacitet skladištenja, koji se nudi u visećim ormarima. Aruba viseći ormar izvrstan je prijedlog koji će kupaonicu održavati čistom. Za još ljepši izgled namještaja ključno je i dobro osvjetljenje kupaonice. Vrijedno je razmotriti trikove kako bi se interijer osvijetlio što bolje jer tamne fronte mogu preplaviti malu kupaonicu. Za to možete koristiti veliko ogledalo ili staklene police koje reflektiraju svjetlost, osvjetljavajući unutrašnjost. Vrijedno je spomenuti kako je tamni namještaj idealno rješenje za velike kupaonice.

Elegantna kolekcija Aruba u modernoj kombinaciji crnih fronti namještaja, razbijena hrastovim dekorom, opremljena je i bijelim keramičkim sudoperom.

Još jedna prednost koja povećava udobnost korištenja Aruba seta je korištenje posebnog sustava zatvaranja zahvaljujući kojem je zatvaranje ladica i vrata sporo i tiho, a poseban ih sustav vuče i u položaj potpunog zatvaranja. Visoki standard izrade pogoduje ugodnom korištenju na duži niz godina.

 

 

Abeceda stilizacije kupaonica

 

Važno je zapamtiti da je kupaonica mjesto koje bi se trebalo koristiti za opuštanje. Stoga bi cijeli aranžman trebao biti promišljen i dosljedan. Velike pločice koje oponašaju mramor ili beton savršeno će se uklopiti u Aruba set. Tu je i klasična tuš kabina umjesto standardne kade koja omogućuje brzo tuširanje tijekom dana. Mala kupaonica mora biti kompaktna i praktična. Ovdje bi svaki element trebao imati svoje mjesto i ništa ne bi trebalo biti slučajno.

Prilikom odabira keramike, vrijedi se prisjetiti da su svijetle boje saveznik malih interijera. Male, skučene kupaonice su prostorije koje zaista mogu biti udobne i praktične.

 

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!