locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Moderan kupaonski namještaj

Objavljeno: 2022-01-25 10:27:21
Kategorija: Blog

 

Novi trend za modernu kupaonicu donijelo nam je dvadeset i prvo stoljeće, koja je ujedno i kupaonica i SPA salon, mjesto opuštanja i odmora. Kako treba urediti modernu kupaonicu? Koji namještaj i pribor mora biti u njoj? Na koje elemente opreme i ukrasa treba obratiti posebnu pažnju za stvaranje modernog dizajnerskog interijera? Ako ste znatiželjni kako urediti kupaonicu kako bi zadovoljila ove kriterije, pozivamo vas da pročitate članak. Naši stručnjaci reći će vam što ne smije nedostajati u modernoj kupaonici, kako u maloj tako i u velikoj.

 

Moderan kupaonski namještaj - udobnost, praktičnost

 

Koje su osobine modernog kupaonskog namještaja? Funkcionalan i elegantan. Modularni namještaj je vrlo popularan, što daje neograničene mogućnosti uređenja. On vam omogućuje stvaranje prostora prilagođenog potrebama vlasnika. Dominantne boje u modernoj kupaonici su bijela, praškasto ružičasta, crna i moderna zlatna. Apsolutni hit posljednjih godina je satenski crni moderni kupaonski namještaj završen zlatnim detaljima.

Ljubitelji manje odvažnih aranžmana, zagovarači klasičnog prigušenog stila uređuju moderne kupaonice koristeći bijeli visoki sjaj, završen drvenom pločom.

Postoji veliki izbor kupaonskog namještaja, a time i puno mogućnosti uređenja kupaonica pomoću dostojanstvenih komoda, ormarića ispod umivaonika, stajaćih ormarići i visećih polica, kupaonskog namještaja u setovima ili modularnog kupaonskog namještaja. Proizvođači namještaja natječu se u stvaranju novih zanimljivih dizajna prilagođenih potrebama najizbirljivijih kupaca. Kupaonica s ozračjem SPA salona koji se sve češće koristi za uređenje, danas nije neobična. Želimo se osjećati luksuzno u našoj kupaonici, zbog čega prilikom uređenja posežemo za dizajnerskim dekoracijama i dodacima, kao i elegantnim kupaonskim ormarićima.  

Odabir namještaja za kupaonicu važan je zadatak, pa je vrijedno dobro razmisliti o tome i pažljivo ga planirati.

 

Keramičke pločice i kupaonski namještaj za modernu kupaonicu

 

Moderna kupaonica ne može bez modernih pločica. Pločice za kupaonicu u glamuroznom stilu trebaju biti elegantne i stilske. Među arhitektima interijera najpopularniji je betonski mramor, kao i pločice nalik drvu, mozaici i staklena cigla.

Kako biste pravilno uredili kupaonicu, važno je zapamtiti da se keramičke pločice na zidovima i podovima moraju slagati s kupaonskim namještajem. Sve zajedno mora stvoriti koherentan aranžman. Prilikom odabira kupaonskog namještaja vrijedi unaprijed pripremiti projekt. To je ključ uspjeha za uređenje elegantne kupaonice.

 

Keramika, pribor, ukrasi - oprema modernih kupaonica

 

Nijedna kupaonica ne može bez keramike kao što je umivaonik, WC školjka, kada i bide. Odabir prave kupaonske keramike je vrlo važan. Prilikom uređenja interijera vrijedi razmišljati ne samo o funkcionalnosti tih uređaja, već i o njihovom izgledu, boji i obliku. Umivaonik i kada uopće ne moraju biti bijeli, elementi dizajna interijera u intenzivnoj boji ili izrađeni od neobičnog materijala postaju sve moderniji. Raznobojni stakleni umivaonici, metalne ili aluminijske kade, postaju ukras kupaonice. Pravi hit je keramika crne boje. U kombinaciji s elegantnim setom kupaonskog namještaja, betonom na zidu i podu te zlatnim slavinama s ukrasima i priborom, stvara moderan stil glamura u kupaonici.

 

Ogledala koja će upotpuniti kupaonski namještaj i unutarnji namještaj

 

Sve što trebate za uređenje moderne kupaonice je ogledalo, koje može značajno utjecati na povećanje estetskih vrijednosti. Pravilno odabrano, daje ekskluzivan izgled kupaonici i optički je povećava.  Možete odabrati kupaonski namještaj koji je s ogledalom u setu. Aranžmani u kojima ogledala igraju glavnu ulogu izuzetno su stilski i elegantni. U modernim kupaonicama ogledalo je važan element.

Tražite li ideju za novi kupaonski namještaj, odnosno ormare, police, komode, pogledajte online inspiracije za uređenje kupaonice.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!