locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Najvažniji savjeti za uređenje apartmana

Objavljeno: 2021-04-02 07:52:59
Kategorija: Blog

Boba Blašković,

novinarka, stilistica, urednica, art direktorica, osnivačica i glavna urednica Dbloga te dugogodišnja urednica D&D-a te magazina Gloria Dom. Jutarnji list, Gloria, Globus, Grazia, 24 sata, Budi.in, Telegram... samo su neki od medija s kojima je Boba godinama surađivala te surađuje i stekla ugled autoriteta i influencera u svijetu dizajna i interijera.

Boba Blašković je i partnerica u platformi O'snova - lifestyle & experience radionice, članica međunarodnog novinarskog žirija za najbolje hotele Villegiature awards, suvlasnica tvrtke za dizajn interijera Design House te strastvena ljubiteljica apartmana i putovanja.

Idemo iz teorije u praksu. Kako izgleda apartman koji se odlično bookirao bez i jedne recenzije i samo s 3D vizualizacijama? Upoznajte prvi od šest O'live residence apartmana u Bibinju

 

Pokazujemo vam prvi u nizu O'live apartmana u Bibinju. Naime, nagovijestili smo vam da su se apartmani odlično iznajmljivali, unatoč atipičnoj sezoni i praktički najvišoj cijeni u cijelom mjestu. Natuknuli smo i da su zadnji dani pred početak sezone bili jako dramatični... No, idemo polako.Pokušat ćemo objasniti što više stvari, a za početak otkrit ćemo par stvari o majstorima.

Znate onu priču da je za radove na moru najbolje uzeti majstore s kontinenta, a za radove na kontinentu majstore s mora. To je vrlo često istina. Kada su majstori daleko od svog doma htjeti će raditi koliko treba i napraviti kvalitetno... samo da odu što prije doma i da se više ne moraju vraćati.

 

Kad imate lokalnu ekipu, onda se puno više gleda na radno vrijeme, a naknadni popravci nisu im problem jer im je sve to blizu, tako da dolazak na reklamaciju i nije tako velik trošak. 

Naravno ima i izuzetaka, no nije loše imati na umu i ovu informaciju, kao i činjenicu da ako imate što više različitih dobavljača, više je šansi da netko kasni i da ne bude sve na vrijeme gotovo.

Baš zbog toga mi smo nabavu stvari sveli na najmanji mogući rizik i sve je od kuhinja, bijele tehnike, kreveta, vanjskog i unutarnjeg namještaja, pa sve do zavjesa, ručnika, plahti i dekoracija nabavljeno u Emmezeti.

Sve dostave, montaže kuhinja, kreveta, stolova, ormara, kao i ugradnje kuhinjskih uređaja, odradila je također Emmezetina ekipa. Ta odluka da se uzme dostava i montaža od trgovine koja prodaje robu uvijek je izvrsna opcija, pogotovo kada nemate vremena.

To se možda čini malo skuplje, no to je zanemariva stavka, a omogućava puno mirniji san i manje problema. Ako slučajno neki djelić nedostaje ili je oštećen, oni će sve riješiti. Ne morate nikog ništa zvati, dokazivati... Uz to, monteri svaki dan rade taj posao i prilično su brzi i rutinirani, tako da je 6 kuhinja i 6 kompletnih apartmana bilo montirano u svega par dana.

A kako smo uspjeli stisnuti i odvaliti posao u tako malo dana, i to u zgradi koja do tada nije imala ni vode?

Sve se može kada se uistinu radi i kada imate sjajnu ekipu koja ne gleda što je čiji posao. Uhvati metlu, bušilicu, kuhaču, fotoaparat... takva ekipa vam treba.

U ovom blogu gledate slike prvog apartmana, radnog naziva “gold”, a u idućem vam pokazujemo drugi - “bakreni” - i pričamo o konceptu i razlikama između apartmana.

Na našem webu pogledajte posebnu kategoriju APARTMANI kako bi lakše pratili sve savjete i iskustva o apartmanima i njihovom opremanju.

Ondje možete također pratiti sva događanja oko kuće O’live residence te na jednom mjestu imati sve savjete o opremanju i uređenju apartmana.

Serijal o uređenju O'live apartmana nastao je u suradnji s Dblog.hr, autorica tekstova je Boba Blašković.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!