locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Otvorena Merkury trgovina u Donjem Stupniku

Objavljeno: 2024-01-17 08:14:36
Kategorija: Blog

 

Tvrtka Merkury osnovana je 1991. godine i od početka svog djelovanja bavi se distribucijom unutarnjeg uređenja i građevinskog materijala.

Naš moto "Renoviraj i opremi jeftinije!" nije samo prazan reklamni slogan. Provodimo ih svakodnevno nudeći našim kupcima najkonkurentnije cijene i nastojeći udovoljiti njihovim najvišim zahtjevima.

Naš asortiman uključuje preko 55.000 artikala. Surađujemo s vodećim proizvođačima na tržištu. Naša ponuda je namijenjena kako individualnim kupcima tako i izvođačima i veleprodajnim kupcima.

 

 

Lanac trgovina Merkury Market se svake godine proširuje na nova prodajna mjesta, a otvaranje novih objekata odraz je dugogodišnje dosljedne politike tvrtke koja se sastoji u pružanju što šireg kruga kupaca u regiji južna Poljska s lakim pristupom iznimno bogatoj i prilagođenoj ponudi "za svaki budžet".

Merkury trgovine svojim kupcima omogućuju pristup najbogatijoj ponudi keramičkih pločica u regiji, izloženoj na brojnim četvornim metrima prostora. Širok izbor dizajna pločica, markiranih poljskih i stranih proizvođača, uključujući i one iz Italije, Njemačke i Španjolske zadovoljit će i najzahtjevnije ukuse.

Zainteresirani za građevinsku stolariju sigurno će biti zadovoljni. Nudimo vrlo širok izbor vrata, prozora (drvenih, aluminijskih i PVC) kao i zidnih i podnih panela.

Uz to, Merkury Market svojim kupcima nudi najveći izbor lampi i lustera, tapeta, zavjesa, drvene galanterije i tepiha. Tvrtka se može pohvaliti i vrlo opsežnim odjelom keramike i sanitarnih armatura.

 

 

Kako je i objavljeno, nastavlja se niz otvaranja trgovina lanca Merkury u Hrvatskoj. Treću Merkury trgovinu pronađite na adresi Gospodarska 5, Donji Stupnik. Otvaranje novih objekata odraz je dugogodišnje dosljedne politike tvrtke prilagođenoj ponudi "za svaki budžet". Pozivamo Vas da iskoristite ponudu s konkurentnim cijenama, brojnim akcijama i mogućnošću prodaje na rate.

Doživite novu dimenziju opremanja doma i pronađite sve na jednom mjestu!

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

 

U nastavku pogledajte kako je bilo na otvorenju.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!