locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Otvorene police za dnevni boravak

Objavljeno: 2021-10-20 10:43:41
Kategorija: Blog

Regali uvijek i za svaku prigodu

Prilikom uređenja dnevnog boravka morate misliti o mnogim važnim elementima. Raspored i stil namještaja koji odgovara atmosferi sobe jedno su od najvažnijih pitanja. Izuzetno praktičan i istovremeno lijep model namještaja je pregledna otvorena polica za knjige za modernu i klasičnu sobu. Pregledne police su namještaj bez stražnjeg zida - dostupne su u mnogim stilovima i veličinama, pa ćemo vam pomoći odabrati najbolju za vaš interijer.

Regali će dobro pristajati u velikim kućama kao i malim stanovima, pa je dobro razmisliti o njima prilikom planiranju uređenja interijera. Zahvaljujući preglednim regalima, spremanje više predmeta neće vam uzrokovati nikakve poteškoće, također ćete dobiti malo više prostora. Pregledna polica za knjige ne samo da izgledaju dobro, nego će biti dobar izbor prilikom uređenje malog prostora,

koji mora biti organiziran. Zbog svoje funkcionalnosti, također može igrati ključnu ulogu u vašem stanu. Pogledajte naše proizvode i iskoristite bogatu ponudu trgovine. Osim tradicionalnih i preglednih polica, kod nas možete pronaći, uredske police, police za djecu,   police za radionice ili police za pohranu i garažu.  Za spremanje stvari bit će idealni naše komode i ormarići za dnevni boravak.  Ne oklijevaj i iskoristi našu ponudu. Proizvod kupljen kod nas zasigurno će vam idealno odgovarati!

Otvorene police - izvrsne kategorije za mali dnevni boravak


Mali dnevni boravak posebno zahtijeva odgovarajući namještaj. Za ovu vrstu prostora morate prvenstveno odabrati funkcionalan namještaj. Otvorene police su praktičan namještaj koji možete kupiti u bilo kojoj veličini i stilu. One su također nezahtjevne i nisu teške, pa ih je lako postaviti bilo gdje. Otvorene police za knjige najčešće imaju minimalistički dizajn, koji je dovoljno univerzalan da ga lako možete uskladiti s bilo kojim stilom u dnevnom boravku. Odaberite samo odgovarajuću boju, veličinu i oblik. Otvoreni regali su korisni dodaci dnevnom boravku bilo koje veličine, ali u malom će pomoći u urediti prostora funkcionalno. Mogu se postaviti ne samo u dnevnu sobu već i u spavaću sobu, dnevni boravak, kao i u predsoblje ili hodnik. S otvorenim policama održavanje reda neće biti problem. Takav komad namještaja dodatno je mjesto za vaše omiljene knjige, sitnice, najpotrebnije predmete ili dodatke. Zasigurno će se koristiti  i u vašem prostoru.

 

Saznajte koji je stil otvorenih polica unutar našeg doma?


Otvorene police sunamještaj koji je iznimno univerzalan i dio svakog doma, tako da nećete imati problema odabrati pravu pri uređenju svog prostora. Svijetle police zasigurno će odlično pristajati u manjem prostoru uređenom u skandinavskom stilu. Također možete izabrati minimalističke, industrijske modele s metalnim elementima. Namještaj od prirodnog drva izgledat će lijepo u klasičnim i tradicionalnim interijerima i sobama uređenim u boho, provansalskom ili francuskom stilu. Prirodnost i organiziranost trenutno su u modi, tako da će vam drveni namještaj zasigurno odgovarati. Mogu biti više ili manje minimalistički, imati ukrase ili ne. Prije svega, oni će vam pomoći organizirati svoj prostor.

Za koga su otvorene police u dnevnoj sobi? Za sve!


Ova vrsta namještaja bit će korisna svima onima koji žele održavati red u stanu i urediti ga prema pravilu - funkcionalno i elegantno. Otvorena polica može imati impresivne dekoracije - zahvaljujući kojima ćete koristeći malo sredstava, preurediti svoj stan i u njemu odvojiti funkcionalne i iznimno elegantne zone. Praktičnost otvorene police ne može se procijeniti. Otvorna polica za knjige može imati i ladice, čiji broj možeš prilagoditi svojim potrebama. Visina je bitna! To je model koji možete postaviti praktički bilo gdje. Zahvaljujući činjenici da je lagana, preuređenje ne bi trebalo biti izazov.

 

Otvorena polica - što postaviti na nju i za što se ovaj tip proizvoda može koristiti?


Otvorene police upotpuniti će dnevni boravak, spavaću sobu i bilo koju drugu sobu - broj polica i ladica ovisi o vama. Razmislite o tome što želite koristiti kod namještaja. U dnevnom boravku stavite na njega, na primjer, ukrase, porculanske figurice ili suvenire s putovanja. Zanimljiv oblik i materijal namještaja dodat će karakter sobi, a predmeti će biti dovedeni u red. Otvorene police možete isto tako koristiti za knjige kako biste uredili kućnu biblioteku. Ovaj komad namještaja je savršen za to. Ako vam je draže - za vaše interijere kupite tradicionalne, jednako adekvatne police. Ukoliko u sobi trebate  dodatni prostor, na primjer, u maloj spavaćoj sobi, otvorene ili klasične police, bit će savršene za  spremanje predmeta koje svakodnevno koristimo. U našoj trgovini naći ćete različite funkcionalne  modele sa ili bez metalnih elemenata, zbog čega će vaše sobe dobiti duh i postati funkcionalne.

Regali svih dimenzija. Gdje postaviti ovaj proizvod?


Regali su izuzetno praktični i za nju možete pronaći mjesto u gotovo svakom interijeru. Visoke i nešto uže police dobar su izbor kada je dnevni boravak malen ili nemate dovoljno prostora u predsoblju. Ako imate malo više slobodnog prostora, odlučite se za izuzetno impresivan, širi regal s nepravilno raspoređenim policama. Takav regal zasigurno će dobro pristajati u otmjenim modernim interijerima. Ako ova vrsta namještaja nije po vašem ukusu, imate mogućnost odlučiti se za klasičan regal. Može biti otvoreni ili tradicionalni. Takvi regali ne izlaze iz mode.

 
Prednosti klasičnih i otvorenih regala - usredotočite se na pomoć pri pohrani stvari


Police su izvrstan dodatak dizajnu interijera, praktične su, a pomoću njih možete lako rasporediti bilo koju vrstu sitnica, knjiga i važnih predmeta, kao na primjer ključeve. Prikladne su za pohranu kolekcija ploča. Regali su stvoreni za pohranu predmeta raznih vrsti.  To će biti praktično rješenje u vašem domu, također će dati osobnost interijeru. Također zapamtite da je boja regala važna. Svijetli namještaj optički će povećati sobu, a tamni je više univerzalan i lijepo će uz njega pristajati delikatno obojeni  zidovi. Također možete birati između više originalnih boja i više dvobojnih kompozicija, zahvaljujući kojima ćete oživjeti svoj dom. Pogledajte regale dostupne u našoj online ponudi i uredite prekrasne, moderne sobe!

Za više inspiracija posjetite www.emmezeta.hr i prijavite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!