locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Samo najbolje za nju

Objavljeno: 2020-11-17 10:04:05
Kategorija: Blog

Svaka žena zaslužuje najbolje. Bez obzira kupujete li za suprugu, djevojku, mamu, sestru, prijateljicu ili kćer, ovi će joj pokloni izmamiti osmjeh na lice i razveseliti je.

Ako ste ikad bili pod velikim stresom zbog nastojanja da odaberete baš savršen poklon Emmezeta je tu da vas riješi tog stresa, inspirira vas i na kraju ponudi vam onaj idealan poklon koji ste dugo tražili.

 

Psiholozi su odavno fascinirani temom darivanja, pogotovo kada pričamo o ženama :) jer kroz taj čin vidimo mnoge važne ljudske osobine: kako vidimo druge, koliko nam je do nekoga stalo, na koji način pridajemo vrijednost stvarima, naše sposobnosti odlučivanja i našu sposobnost empatije. Bez obzira na prigodu, darivanje je svojevrstan društveni ritual koji zahtijeva pažljivo razmišljanje i odabir.

 

U Emmezetinim prijedlozima poklona naći ćete ponešto za svakoga, a isto tako naći ćete poklon bez obzira na vaš budget. Rođendan, Božić ili neka druga prigoda, pregledajte ideje za poklone, inspirirajte se i pronađite nešto što će odgovarati baš njoj. 

BEAUTY

 

 

Neka se osjeća posebno.

 

Zašto joj ne biste poklonili doživljaj najugodnijeg i opuštajućeg spa tretmana u vlastitom domu? 

Zavirite u naše poklone i složite za nju mali paketić opuštajućih kristala za kupanje, mirisnog difuzora i najmekšeg ogrtača na svijetu.

 

Kao i svaka žena, zasigurno u svojoj kupaonici ima pregršt kremica, ulja, mirisnih losiona, a znate li da bi se sva kozmetika trebala čuvati na određenoj temperaturi?

 

Eto idealnog poklona – Beauty hladnjak za kozmetiku, to će zasigurno biti poklon koji će ju oboriti s nogu. Pogledajte naše ostale prijedloge, i sami ćete se oduševiti!

DEKORACIJE ZA DOM

 

 

Žene su vizualna bića :)

 

S poklonom poput pažljivo odabranog okvira u koji ćete smjestiti neku vašu zajedničku fotografiju ili možda lijepim ogledalom koje će se uklopiti u njen interijer zasigurno ne možete pogriješiti. 

 

Naravno tu je još pregršt ideja.

 

Dekoracije, mirisne svijeće, prekrasne slike i meke dekice koje će vas inspirirati i pomoći vam da odaberete savršen poklon.

KUHANJE

 

 

Nekada su ljudi govorili, pokloniš li ženi nešto za kuhanje ili kuhinju uvrijedit ćeš ju.

 

E pa upravo suprotno! S našim prijedlozima poklona želimo joj olakšati i ubrzati kuhanje kako bi što manje vremena morala provoditi uz štednjak.

 

Nema idealnijeg poklona od naših pametnih kuhinjskih uređaja poput multifunkcionalnih kuhala koja mogu kuhati brzo ili sporo ili kuhinjskih robota pored kojih vam više netreba 15 različitih uređaja koji samo oduzimaju dragocjeno mjesto...

 

Poklonite joj aparat za kavu, aparat za sladoled ili bacite oko na ostale ideje koje su dostupne svakom budgetu.

GADGETI

 

 

Ako znate da tijekom više godina skuplja neke omiljene gadgete, možda se pravi odgovor nalazi baš u ovoj kategoriji.

 

Super moderan pametni sat, elegantna torba za laptop, nove bluetooth slušalice ili može bežični punjač? 

 

Raspitajte se o njenim željama, sigurno postoji neki uređaj koji još nije dio njene „kolekcije“.

 

Kliknite na naše „gadgete“ i evo odgovora!

EMMEZETA POKLON KARTICA

Budimo realni, koja žena ne voli dobiti mogućnost da sama odabere točno ono što ona želi?

Na kraju krajeva, to će biti definitivno bolja opcija od brzinski i loše odabranog poklona koji joj se možda neće svidjeti.

Zato trk u svoju najbližu Emmezetu gdje vas čeka taj mali slatki paketić rješenja vaših dilema.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!