locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Spa kutak u kupaonici

Objavljeno: 2021-02-15 12:13:15
Kategorija: Blog

Užurbani način života, stres na poslu ili kod kuće, obaveze – sve to utječe na naše psihičko zdravlje i stanje u kojem se nalazimo. Pronađite onih 30 minuta u danu kada ćete se posvetiti samo sebi. Hoće li to biti prije odlaska na posao, nakon dolaska s posla ili možda nakon što svi ukućani zaspu – to birate vi.

 

Društvene mreže prepune su influencera koji žive luksuznim načinom života i u svom domu imaju saunu i ogromnu kupaonicu. Iako mnogi od nas ne žive tako, to ne znači da mi ne možemo imati svoj spa kutak kupaonici.

 

Ukoliko u kupaonici imate kadu, odličan dodatak je polica za kadu. Na nju možete odložiti šampone, gelove za tuširanje i slično, ali i čašu vina u pjenušavoj kupki. Za one koji imaju tuš, podloga je nešto što morate imati. Ne trebate se bojati da ćete se okliznuti, lako se održava i bit će odličan dodatak vašoj spa kupaonici. U tuš kabini ili kadi, na zid možete učvrstiti i organizator u koji možete posložiti kozmetiku koju koristite prilikom kupanja.

Na kupaonski ormarić postavite dozator za tekući sapun ili držač za tvrdi sapun i posudicu za četkice iz istog kompleta. U ormarić i na policu možete postaviti organizatore i staklene posude u koje ćete posložiti kozmetiku, vatu, šminku i slično.

 

Dodajte mekani kupaonski tepih zbog kojeg ćete imati osjećaj kao da stojite na oblaku. Nove ručnike postavite na kupaonski stalak koji može biti drveni ili metalni. Drveni dodaci za kupaonu unijet će „spa štih“ u vašu kupaonicu iz koje nećete htjeti izaći.

Zbog velike količine vlage, prave biljke ne mogu najbolje uspijevati, ali zato možete naći odlično umjetno cvijeće koje izgleda vrlo realno i nemate brige oko zalijevanja. Zelenilo u kupaonici donosi pomalo šumsku atmosferu, a mirisni štapići i difuzori će ju dodatno naglasiti.

Svoju kupaonicu možete osvježiti novim setom za tuš i zavjesom. Odlična promjena može biti i nova rasvjeta s prigušivačima (dimmerima) koji daju osjećaj zena koji želite postići. Ogrnite se mekanim ogrtačem i uživancija može početi.

Ovim sitnicama možete svoju naizgled običnu kupaonicu pretvoriti u najljepši spa kutak iz kojeg nećete htjeti izaći. Dozvolite si svojih pola sata mira i uživancije, a mi vam garantiramo da će vam jutra biti bolja, dani ljepši i noći lakše.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!