locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Top 5 ideja za blagdansko dekoriranje doma

Objavljeno: 2020-12-16 14:35:48
Kategorija: Blog

Svake godine u ovo doba kažemo „Ne mogu vjerovati da je godina već pri kraju!“? Naravno, to znači da su nam Božić i Nova godina pred vratima. A s obzirom na izazove koje nam je ova godina pružila, sigurni smo da se svi, više nego ikad, jednako veselimo njenom kraju.

Ništa ne može zamijeniti čaroliju ukrašavanja doma za Božić i zato, baš usprkos ovim ludim vremenima, u svojim domovima napravite male blagdanske oaze, onako, po svom guštu :)

Emmezeta je pripremila 5 čarobnih božićnih tema uz koje će svatko zasigurno naći nešto baš za sebe.

 

TRADICIONALNA BOŽIĆNA BAJKA

 

Unesite malo čarobne i tople atmosfere koristeći crvenu i zelenu dekoraciju, jer su one uvijek dobitna kombinacija. 

Iako se blagdanski običaji razlikuju diljem svijeta tradicionalne Božićne dekoracije su bezvremenske i jednostavno neodoljive.

Kuglice, vjenčići, crvene bobice, orašari, sobovi, ukrasni jastučići, crvene mašnice, šalice, tanjuri i zdjelice sa zimskim motivima, crvene i zelene vrpce i neizostavne lampice....

Trebamo li reći nešto više od toga? Pogledajte i sami i inspirirajte se ponudom „Tradicionalne božićne bajke“.

SJAJNO RUHO BOŽIĆA

 

Zlatna i srebrna, ma zapravo, sve što sjaji i bliješti ipak zauvijek ostaje kao paleta koja je najlogičniji izbor za božićne i novogodišnje blagdane.

Već svima poznati način da unesete svečano raspoloženje je ukrašavanje doma s puno božićnih lampica i vrpci. Blagdansko veselje osjetit ćete već samim boravkom u takvoj prostoriji. 

Lampice će sobu učiniti toplijom, a vrpce će dodati malo dimenzije. Ako volite sjaj i eleganciju, onda su ove glam božićne dekoracije savršene za vas.

ZIMSKA ČAROLIJA

 

Bijela i srebrna najbolje funkcioniraju kada je u pitanju čaroban snježni ugođaj u domu. Dajte mašti na volju i poigrajte se prekrasnim dekorativnim figurama polarnih medvjedića, jelena, pingvina i popularnih gnomova. 

Ako svemu dodate i malo umjetnog snijega to će biti prava snježna atmosfera, a sigurni smo da će i oni najmlađi uživati u dekoriranju : )

MODERAN BOŽIĆ

 

Kada govorimo o modernom blagdanskom ugođaju dnevna soba ne treba biti pretrpana božićnim ukrasima. Držite se jednostavnosti, sive, tamno zelene, bijele i crne boje te neutralnih tonova koje možete utopliti s drvenim detaljima. Usudili bismo se reći da ovdje čak lagano naginjemo onom popularnom skandinavskom minimalizmu.

Božićno drvce neka bude ukrašeno dekoracijama u gore navedenim tonovima što će vašem domu dati taj moderan i elegantan štih.

Šećer na kraju.....BOŽIĆ U RUŽIČASTOM

 

Razmišljate ove godine napraviti nešto drugačije, malo manje tradicionalno? Zašto to ne bi bio rozi Božić? Davno je iza nas doba kada su isključivo zelena i crvena boja označavale sezonu Božića i Nove godine.

Rozi borovi kao iz kakve princezaste bajke, dekoracije za bor koje bismo najradije pojeli koliko primamljivo izgledaju : )

Neodoljive nijanse i tonovi roze boje kuglica kao i svih ostalih dekorativnih predmeta unijet će u vaš dom simpatičnu dozu romantike. Zavirite u naš Božić u ružičastom i inspirirajte se!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!