locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Uravnotežite svoj bioritam

Objavljeno: 2020-07-30 07:16:24
Kategorija: Blog

Ljudsko tijelo je čudesan mehanizam koji je već stoljećima predmet istraživanja. Ono funkcionira kao posljedica komunikacije između tkiva i organa. Kada je ta unutar-tjelesna komunikacija u skladu, mi smo uravnoteženi, sretni i motivirani. Imati zdravo i uravnoteženo tijelo rezultat je stalne komunikacije naših sustava jednih s drugima, a stres i umor često su znak da u našem tijelu nešto ne valja, odnosno da neki od sustava ne „komuniciraju“ na ispravan način.

U užurbanom društvu u kojem danas živimo postoje stalne prepreke koje narušavaju ovu komunikaciju. Radno opterećenje postaje teže, dani su dugi, a ravnoteža tijela sve slabija.

Sigurno se pitate što je to komunikacija tjelesnih sustava? Svi sustavi (tkiva i organi) u našem tijelu međusobno komuniciraju putem tjelesnih meridijana koji djeluju poput komunikacijskih kanala u našem tijelu. Mnoge alternativne terapije iscjeljivanja, poput terapije pokreta, meditacije, akupunkturne terapije  i terapije prirodnim kamenjem, razvijene su upravo kako bi organizam što ispravnije funkcionirao.

Baš kao što je slučaj s učincima akupunkture, Biorytmic linija razvijena je za poboljšanje unutar-tjelesne komunikacije, opuštanje i pomlađivanje cijelog organizma.

Moć minerala

 

Poznato je da u prirodi minerali poboljšavaju i utječu na klimatsku ravnotežu svojim izolacijskim učinkom. U Biorytmic madracima i zaštitnim navlakama za madrace nalaze se isti ti minerali, u obliku fino mljevenih čestica, kako bi se postigao isti učinak - harmoniziranje vibracija tjelesnog energetskog sustava zbog poboljšanja osjećaja ravnoteže.

Biorytmic linija za vrijeme spavanja ublažava simptome kao što su stres svakodnevice, umor nakon napornog rada, pomanjkanje sna te mnogih drugih poremećaja komunikacije u tijelu.

Što je uopće bioritam?

 

Naziv bioritam potječe od grčkih riječi bios  – život i rithmos  – ritam. Bioritam je ključan dio vašeg života kojeg vjerojatno niste niti svjesni. Da odmah razjasnimo, ovdje se ne radi o astrologiji ili numerologiji. Svi imamo dobre i loše dane, trenutke kada se osjećamo dobro ili one kada nam ništa ne ide od ruke. Isto tako svi mi u tijelu imamo ritmičke cikluse poput disanja i otkucaja srca. Postoje tri glavna ciklusa bioritma: fizički, intelektualni i emocionalni.

Fizički bioritam odnosi se na snagu, otpor prema bolestima, sposobnost za rad i funkciju svih organa u tijelu.

Intelektualni bioritam odnosi se na koncentraciju, logičnost, analitičnost, učenje i sposobnost donošenja odluka.

Emotivni bioritam odnosi se na raspoloženje, osjećaje, seksualnost i kreativnost.

Biorytmic linija pozitivno utječe na vraćanje ravnoteže između sva tri bioritma

Prednosti Biorytmic-a

 

  • Poboljšanje unutar - tjelesne komunikacije tijekom spavanja
  • Potiče pomlađivanje
  • Smanjenje razine stresa tijekom sna
  • Opuštanje tijela
  • Buđenje uz novu dozu energije i dobrog raspoloženja
  • Poboljšanje tjelesne ravnoteže i koncentracije

Dakle, bioritam, kao pojam, se odnosi na matematičku funkcionalnost ciklusa u našem organizmu. Ali bez brige, da upoznate i zavolite Biorytmic liniju madraca i zaštitnih navlaka za madrace ne morate znati matematiku :)

Zavirite u Emmezetinu ponudu Biorytmic linije proizvoda i sami otkrijte sve benefite koje vam donose.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!