locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Uređenje dječje sobe

Objavljeno: 2020-10-20 12:35:09
Kategorija: Blog

Uređenje dječje sobe razlikuje se od bilo kojeg drugog prostora u tvom domu. Želiš da bude funkcionalno, veselo, lijepo ali svakako, želiš ispuniti i želje tvojih mališana. Njihova mašta nema granice, pa tako i njihove ideje o vlastitoj sobi sežu od astronauta do izviđača.

Kreativna funkcionalnost

 

Ušteda prostora je uvijek dobrodošla. U tome pomažu kreveti na kat kao i oni sa prostorom za odlaganje. Novost su kreveti koji imaju dodatnu ladicu koja je namijenjena za madrac i tako dobivamo još jedan ležaj. Osim takvih modela, popularni su povišeni kreveti gdje je prostor ispod predviđen za radni stol. Da kreativa ne bi zakazala, tu su kreveti u obliku šatora. Bezvremenska igra koja nikada ne izlazi iz mode.

Police, kutije, košare za odlaganje – uvijek fali jedna više! Kao najpraktičnije, pokazale su se kutije sa ručkicama, jer i najmlađima omogućava lakše prenošenje. Sve sitnije igračke na kraju dana završe u njoj i samim time nestaje nered.

Igra i edukacija

Potrudi se da svaki kutak osmislite što zanimljivije kako bi sve bilo lakše i ljepše – od učenje do igre.
Čak i detalji mogu biti edukativnog karaktera. Tepih sa kartom svijeta, slika abecede sa životinjama, globus – zašto ne? Na taj način im ni radne obaveze neće teško pasti.

Šarene tapete i naljepnice su gotovo obavezni. Inspiraciju pronađite u detaljima. Posteljina, jastučići, zavjese, stolna svjetiljka. Vrlo brzo i lako ih možemo promijeniti, a mališani dobivaju potpuno novu sobu!

Uživaj sa njima i veseli se malim stvarima!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!