locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Vodič za apartmane - Zašto je važno da su apartmani međusobno slični?

Objavljeno: 2022-04-20 14:12:29
Kategorija: Blog

 

Gost želi dobiti ono što je vidio na slikama i zato su u O'live projektu svi apartmani (i skuplji i jeftiniji) u istom vizualnom kodu. Razlike su vidljive u asesoarima i doživljaju, a ne na prvi pogled. Evo priče o sitnicama koje čine razliku...

 

Pokazali smo vam kako izgleda prvi, gold apartman u O'live residence u Bibinju, a danas vam pokazujemo drugi – brass.

 

Sličnosti ima jako puno, a sad ćemo vam i ispričati zašto.

 

 

Kada gosti bookiraju apartmane to rade zbog dobre lokacije, cijene, ocjena i vizuala koji ih je privukao. Vizualni kod nešto je što im se već na prvoj otvornoj fotografiji svidi ili ne. Kada se gostu svidi taj jedan apartman, a iz nekog drugog razloga dobije neki drugi, često je razočaran.

 

Ima ljudi koji su htjeli baš taj krevet, baš tu kadu, baš tu ležaljku...

 

Kada smo uređivali O'live apartmane imali smo to na umu i znali smo da želimo da je vizualni kod prepoznatljiv, ali nismo željeli copy/paste apartmane. Moraju biti svi slični, ali opet biti različiti i po nečemu posebni.

 

 

Zbog kategorizacije i prostornih mogućnosti znali smo da će neki teško dobiti 4 zvjezdice, pa smo odlučili napraviti malo "luksuznije" i malo "običnije" apartmane.

 

Ono što je bilo važno je da jedni i drugi izgledaju na prvi pogled jednako, ali neki su ipak malo ekskluzivniji, s boljim pogledom, luksuznijim sanitarijama, većim krevetima, većim prostorom...

 

Na prvi pogled izgledaju isto, ali zapravo nisu. Nije ista ni njihova cijena.

 

 

Oni s najlošijim pogledom i najmanjim sobama i kupaonicama su nešto povoljniji, ali smo inzistirali da i oni budu jednako kvalitetni i vizualno slični kako se gost ne bi osjećao zakinut jer nije dobio apartman sa slike koja ga je privukla.

 

I zato svi su opremljeni s istim namještajem i asesoarima, ali u malo različitim paletama boja.

 

Svaki apartman ima svoj ton koji se proteže u detaljima - u slikama, bojama i uzorcima tepiha, miješalicama u kupaonici i kuhinji.

 

 

Jučer smo vam pokazali apartman sa zlatnim pipama, a danas pokazujemo onaj s bakrenim.

 

Pipe u boji skuplje su za 20-ak posto od običnih, a nevjerojatno podignu prostor. Baš kao i detalji i slike koje po koloritu pašu s ambijentom.

 

O slikama i dekoracijama ćemo u idućem nastavku, a sada uživajte u fotografijama.

 

Btw sve što vidite od namještaja i dekoracija je iz Emmezete i ništa od toga nije ni dizajnersko, ni skupo. Samo pažljivo odabrano s dobrim omjerom kvalitete, estetike i vrijednosti za novac.

 

 

Kako bi lakše pratili sve savjete i iskustva o apartmanima ovdje i na portalu Dblog.hr smo napravili posebnu rubriku: Vodič za apartmane –  O’live house by Emmezeta. Ondje možete pratiti sva događanja oko kuće O’live residence te na jednom mjestu imati sve savjete o opremanju i uređenju apartmana.

 

Serijal o uređenju O'live apartmana nastao je u suradnji s Dblog.hr, autorica tekstova je Boba Blašković.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!