locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Za opuštanje u udobnosti svoga vrta - ležaljke!

Objavljeno: 2022-02-18 16:22:13
Kategorija: Blog

 

Odmor u udobnosti vlastitog vrta jedna je od najpopularnijih zabava tijekom ljetnih, vrućih dana. Vlastiti vrt može se prilagoditi vlastitim željama. Ako volite aktivan odmor, postavite vrtne trampoline i vrtne bazene. S druge strane, za ljude koji vole lijeno odmaranje na suncu, pripremili smo posebnu ponudu vrtnih ležaljki. Udobna ležaljka omogućit će vam uživanje u lijepom vremenu i ljetnom odmoru.

 

Vrtna ležaljka - lijeni odmor u udobnosti vlastitog vrta

 

Vrtne ležaljke su jedinstveni vrtni namještaj koji vam omogućuje da slobodno vrijeme provedete udobno u svom vrtu. Zahvaljujući njima, opuštanje je puno užitka i sunčanih zraka. Vrtnu ležaljku možete postaviti na terasi ili u vrtu u bilo kojem trenutku, treba samo odabrati omiljeno mjesto kako da bi vam korištenje ležaljke donijelo veliku radost. Vrtne ležaljke su savršene za uporabu i izvan vrta - sklopive modele možete ponijeti i na izlet izvan grada ili na plažu.

 

Vrtni namještaj od raznih materijala

 

Vrtne ležaljke, dostupne u našoj ponudi, mogu biti izrađene od raznih materijala. Zahvaljujući tome, moći ćete odabrati vrtne ležaljke prema vlastitim potrebama, preferencijama ili ih prilagoditi određenom uređenju vrta. Pogledajte našu ponudu vrtnih ležaljki

 

Drvene ležaljke

 

Drvena vrtna ležaljka je komad namještaja koji će vam omogućiti da se opustite ležeći. Ugodna boja i uzorak prirodnog drva uvijek će biti prednost drvenog namještaja, a koji se neće razlikovati ni u slučaju ležaljki. Baš kao i drugi drveni namještaj, vrtne stolice ili vrtni stolovi, vrtne ležaljke također zahtijevaju pravilnu impregnaciju, stoga pazite da pravilno zaštitite prirodno drvo. Zahvaljujući tome, vaša ležaljka će biti otporna na nepovoljne vremenske uvjete.

 

Plastične ležaljke

 

Udoban komad plastičnog namještaja često je vrlo ekonomična opcija - takva ležaljka za plažu ili vrtna ležaljka bit će jedan od jeftinijih proizvoda za opuštanje. Plastični modeli često se prodaju kao lagani, sklopivi proizvodi, pa su savršeni za putovanja. Udobne plastične ležaljke obično su nažalost manje izdržljive od onih drvenih ili od umjetnog ratana. Ako ste se odlučili za najjeftiniju verziju, ona je obično povezana s lošom kvalitetom materijala, koji će se brzo iskriviti pod utjecajem sunca, temperaturnih promjena ili kiše.

 

Ležaljke na metalnom okviru

 

Udobna ležaljka za plažu ili vrtni krevet jedinstveni je komad namještaja koji bi nas trebao usrećiti i omogućiti nam da udobno provodimo vrijeme na otvorenom. Iz tog razloga, popularno rješenje među našim kupcima zasigurno će biti ležaljke s metalnim okvirom i sjedalom od tkanine. Snažan okvir pružit će dobru podršku i trajnost, dok je materijal rastegnut na njemu jamstvo udobnosti i dobrog odmora. Ležaljke izrađene na metalnom okviru često imaju podesivi naslon i primjer su vrlo funkcionalnog vrtnog namještaja.

 

Ležaljke od umjetnog ratana

 

Moderna rješenja za vrtove uključuju izdržljiv, čvrst i iznimno estetski namještaj od umjetnog ratana. U ovoj kategoriji postoje i atraktivne ležaljke. Umjetni ratan je moderan materijal, plastika, koji svojim izgledom, bojama i uzorkom može oponašati prirodni ratan. Izdržljiva ležaljka od umjetnog ratana bit će opcija na dugi niz godina. Možete je postavit u vrtu, na terasi ili na balkonu. Dobro će funkcionirati kada se opuštate u prirodi, ali ćete se na njoj moći opustiti i usred urbane džungle kada je stavite na terasu ili balkon.

 

Za vašu potpunu udobnost

 

Praktičnost određenog komada namještaja varira od osobe do osobe - puno ovisi, naravno, o osobnim preferencijama korisnika. Možete se odlučiti za drvenu ili ležaljku od umjetnog ratana, koja neće imati dodatnu navlaku, ali ako vam se čine pretvrde, pobrinite se za dodatne elemente koji će povećati udobnost korištenja. Na drvenu ili plastičnu ležaljku stavite tanki madrac ili dovoljno dug vrtni jastuk. To će značajno povećati praktičnost. Ako se više volite opustiti na nečem težem, onda vam je dovoljan pahuljasti ručnik ili deka.

 

Zaštita od prejakog sunca

 

Odmaranje na ležaljci na punom suncu izuzetno je ugodno, ali ponekad se morate skloniti od prekomjerne sunčeve svjetlosti. Tada će definitivno pomoći suncobrani. Dostupni su u asortimanu naše trgovine, u različitim veličinama i modelima. Vrijedi razmisliti o modelu koji omogućuje nagib nadstrešnice, tako da ćete tijekom sunčanja moći brzo napraviti sjenu prema svojim potrebama.

 

Vrtni ležaljka i vrtovi za odmor

 

Vrtna ležaljka je komad namještaja vrlo koristan u vrtu. Popularne kategorije vrtnog namještaja trenutno se usredotočuju na udobnost odmora i omogućuju vam da udobno provodite vrijeme u vrtu, na balkonu ili na terasi. Vrtna ležaljka definitivno pripada ovom asortimanu. Velika prednost ležaljki je u tome što na njima možete provoditi vrijeme u polu-naslonjenom ili ležećem položaju. To je vrlo pogodna opcija, pogotovo kada se viseće mreže ili udobne viseće fotelje ne mogu objesiti. Ležaljku možete postaviti uz vrtni bazen, zahvaljujući čemu ćete se osjećati kao na pravom odmoru u toplim krajevima.

Postoje mnogi modeli vrtnih ležaljki. Prava ležaljka zadovoljit će sve vaše potrebe, pa je vrijedno razmotriti njezinu kupnju. Možete se odlučiti za proizvod s podesivim naslonom, naslonima za ruke ili ležaljkom na kotačima. Prava vrtna stolica je važna stvar, odaberite dimenzije ležaljke u skladu s vlastitim potrebama. Ležaljku možete staviti na balkon, terasu, vrt ili je možete ponijeti na izlet. Na modelima s tkaninom, odmarat će se udobno kao u visećoj mreži - ova opcija je savršena za male terase, gdje bi vješanje viseće mreže bilo opasno ili čak nemoguće.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!