locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Stolice

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                               Stolice za dnevni boravak

 

Dnevni boravak jedno je od najvažnijih mjesta u svakom domu. Ovdje provodite većinu svog slobodnog vremena, u ovoj prostoriji ugošćujete obitelj i prijatelje. U uređenju će vam zasigurno pomoći široki asortiman namještaja kojeg u ponudi ima naša trgovina. Među njima ćete pronaći udoban namještaj za odmor, namještaj za spremanje osobnih stvari i atraktivne i udobne stolice . Pogledajte našu ponudu i uvjerite se kako će nova oprema promijeniti vaš dnevni boravak.

Stolice za dnevni boravak - najčešća pitanja

Kakve stolice odabrati ?

Idealne stolice za dnevni boravak su elegantna i udobna sjedala. Garantiraju odgovarajuću udobnost korištenja i savršeno uređenje interijera. Stolice moraju odgovarati karakteru stola i s njim tvoriti koherentnu cjelinu.

Tapecirane ili drvene stolice ?

Među mnoštvom različitih modela stolica najpopularnije su drvene i tapecirane stolice. Kakve su bolje za dnevni boravak? To uvelike ovisi o karakteru interijera. Stolice za dnevni boravak uređen u glamur, art deco i modernom stilu mogu biti tapecirane. Ova vrsta rješenja lijepo naglašava stilizaciju i ukrašava dnevni boravak. Za dnevni boravak u rustikalnom, boho ili loft stilu, bolje je odabrati drvene stolice, koje će svojim izgledom naglasiti karakter interijera.

 

Namještaj za moderan dnevni boravak

Moderan dnevni boravak udoban je za korištenje, funkcionalan i iznimno estetski. Ove značajke mogu se postići postavljanjem odgovarajućeg namještaja u prostoriju. Namještaj za dnevni boravak, koji nudi naša trgovina, omogućit će vam stvaranje atraktivnog i praktičnog aranžmana.

Prije svega, u dnevnu sobu treba staviti udoban namještaj za odmor, osobito fotelje i sofe. Setovi za odmor obično se sastoje od jednog kauča, sofe ili kutne garniture te jedne ili dvije fotelje. Takvom setu može se dodati i klupa. Stolići za kavu koristit će se za odlaganje tanjura s grickalicama, kavom i čajem ili knjige i daljinskog upravljača.

Osim tog namještaja, u dnevni boravak možete postaviti komode, vitrine i regale.   Ovi proizvodi idealni su za organiziranje i spremanje osobnih stvari članova kućanstva, ali i za izlaganje suvenira s putovanja ili obiteljskih fotografija.

 

Višenamjenske prostorije u modernom domu

Moderna gradnja usredotočena je na multifunkcionalnost ne samo u smislu opreme, već i cijelih soba. Iz tog razloga spajaju se kuhinje s blagovaonicom ili kuhinje s dnevním boravkom. Izuzetno popularna kombinacija je i višenamjenski interijer dnevnog boravka u kombinaciji s blagovaonicom.

Ova opcija je idealna, pogotovo ako organizirate puno druženja s prijateljima i obitelji. Nema potrebe ići iz blagovaonice u dnevni boravak nakon obroka - oba interijera smještena su u jednu prostoriju. To omogućuje organiziranje stvarno velikih okupljanja. Dio gostiju može sjediti za stolom, a drugi mogu zauzeti set za sjedenje. Takva sloboda značajno će utjecati na dobro raspoloženje gostiju i učiniti da se osjećaju ugodnije.

U takvoj blagovaonici s dnevnim boravkom ne može nedostajati osnovna oprema - stol i stolice. Pogledajte kako izgleda naša ponuda vezana uz ovu vrstu namještaja.

Oprema za dnevni boravak s blagovaonicom

Osim namještaja za odmor, u takav interijer treba staviti stolove i stolice. U našoj trgovini sigurno ćete pronaći odgovarajuće stolove za dnevni boravak. Možete se odlučiti za zanimljive boje, uzorke i oblike, kao i stol s odgovarajućim oblikom ploče. Dobro odabrani ispunit će prostor, a istovremeno neće izgledati pretrpano.

Stol ne smije biti premalen, jer mora bit mjesta za svakog člana kućanstva. Ako znate da će vam ponekad trebati veća stolna ploča, odlučite se za sklopive stolove. Tada ćete u slučaju potrebe samo dodati stolice i smjestiti sve svoje prijatelje i članove obitelji.

 

Moderne stolice za dnevni boravak

Uz stolove u dnevnoj sobi obavezno postavite stolice. Moderne drvene stolice ili stolice od umjetnih materijala bit će izvrsna opcija. Prilikom kupnje obratite posebnu pozornost na činjenicu da su stol i stolice elementi koji se trebaju međusobno podudarati, stoga pažljivo odaberite boju i oblik proizvoda. Ako mislite da će odabir stola i stolica biti pretežak, pogledajte gotove blagovaonske setove koje nudi naša trgovina.

Prilikom odabira obratite pažnju na dubinu stolica. Sjedalo ne bi smjelo biti premalo, jer će se osoba koja sjedi na stolici osjećati neugodno. Također provjerite je li materijal ugodan za sjedenje. Ako se odlučite za metalne stolice ili stolice od plastike, provjerite jesu li pravilno tapecirane. Stolica s presvlakama bit će udobnija.

Pa kako urediti prostor dnevnog boravka i blagovaonice sa stolicama? To je tako jednostavno. Glavna stvar u takvom setu zasigurno će biti stolne ploče. Veličina i izgled stolne ploče odredit će kakve će stolice biti u sobi i koliko ćete ih postaviti oko stola. Za stolom bi trebalo biti dovoljno stolica za blagovanje kako bi cjelokupni pogled na aranžman bio atraktivan i ispunjen.

 

Tapecirane stolice – kvaliteta i estetika

Kada kupujete tapecirane blagovaonske stolice, obratite posebnu pozornost na boju i uzorak presvlaka. Među raznim materijalima dostupnim na tržištu, sigurno će vam se svidjeti neka tkanina - od nje ćete lako moći napraviti presvlake stolica.

Tapecirane stolice su najudobnije stolice za blagovaonicu . Tapecirane stolice pružaju udobnost sjedenja i omogućuju članovima vašeg kućanstva i prijateljima da bez osjećaja nelagode i umora dugo sjede za stolom. Tapecirane stolice izuzetno su elegantna oprema. Blagovaonske stolice obično imaju atraktivne oblike naslona i nogu, te zanimljiva sjedala. Stil možete naglasiti pomoću boje, uzorka presvlake i detaljima.

Kada kupujete blagovaonske stolice , posebnu pozornost obratite na kvalitetu stolica. Visokokvalitetni materijali i briga o izradi proizvoda jamstvo su za dugogodišnje korištenje.

Tapecirana stolica također će dobro izgledati u kuhinji. Međutim, pobrinite se da su presvlake izrađene od hidrofobnih materijala ili pak onih koji se lako čiste. Zahvaljujući tome, tapecirane blagovaonske stolice uvijek će ostati lijepe. Obratite pozornost, ne samo na materijal sjedala, već i na naslon.

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!