locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kuhinjske slavine

Filtrirajte rezultate

                                                                       Slavine za sudopere koje će transformirati vašu kuhinju

 

Lijepo dizajnirana i funkcionalna slavina neizostavan je element svake kuhinje. Kuhinjske slavine omogućuju pranje namirnica i posuđa. Uz sudopere preporučujemo slavine tehnički kvalitetnih komponenti i jednostavnog dizajna kojeg je moguće uskladiti sa svakim sudoperom. U Emmezeta centru nudimo vam bogat asortiman različitih modela slavina za sudoper koje odgovaraju svakom ukusu, a osim različitih slavina iz široke palete također možete odabrati i dodatke za kuhinju.

Izrađene da izdrže test vremena, sudoperi i slavine su odličan detalj koji utječe na estetiku prostora. Potraži sve potrebno da svoju kuhinju iz snova pretvoriš u stvarnost.

 

Slavina za sudoper neophodan element opreme svake kuhinje

Kako bi vaša kuhinja bila potpuno funkcionalno mjesto, neophodna je kuhinjska slavina. Zahvaljujući slavini moguća je priprema jela, pranje povrća, voća, mesa, pribora za jelo i posuđa. Slavina osiguravastalan pristup svježoj i čistoj vodi. 

Kada kupujete kuhinjske slavine, obratite pozornost na materijal, tj. da su izrađene od visokokvalitetnih materijala. Pažljiva izrada i dobri materijali učinit će kuhinjsku slavinu otpornom na kvarove i oštečenja.  

 

Vrste kuhinjskih slavina

 

Moderne kuhinjske slavine su proizvodi koji se mogu prilagoditi vašim zahtjevima, ukusu i stilu koji prevladava u interijeru. Postoji nekoliko vrsta i modela kuhinjskih slavina koje se razlikuju po obliku i funkcionalnosti. 

Kuhinjske slavine dijele se i prema broju ručki. Jednoručna slavina obično je stojeći model. Stojeća slavina i zidna slavina mogu se proizvesti kao modeli s dvije ručke. Ventili osiguravaju protok tople i hladne vode - svaki ventil za jednu vrstu vode. Jednoručna slavina pruža udobnost korištenja i često se koristi u modernim kuhinjama. 

 

Kuhinjske slavine s izvlačnom izljevnom cijevi

Izljevne cijevi su vrlo važan element svake kuhinjske slavine. Izljevna cijev utječe ne samo na izgled određene slavine, već i na njezinu funkcionalnost. Da bi se izbjeglo prskanje vode, prilikom kupnje treba obratiti pozornost na veličinu i oblik sudopera, njegovu dubinu i broj korita, kao i na mjesto gdje će proizvod biti postavljen. Pravilno odabrana slavina olakšat će obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Izuzetno dobra opcija je kupnja slavine s podesivom izljevnom cijevi. Kuhinjska slavina s izljevom na izvlačenje omogućit će vam slobodno manipuliranje mlazom vode. Prilikom ulijevanja vode u posuđe, izljev na izvlačenje može se pravilno podesiti, pomaknuti u stranu ili primaknuti, tako da nećete imati problema s punjenjem spremnika. Upravljanje mlazom vode atraktivna je opcija za kuhinjske slavine.

Zidna i stojeća kuhinjska slavina

Slavine su podijeljene u dvije glavne vrste: zidne i stojeće. Zidne kuhinjske slavine su  elementi koji su pričvršćeni na zid i spajaju se na vodovodni sustav koji je skriven u zidu. Kod takvih slavina možete birati između modela s jednom ili dvije ručke. Zidna jednoručna slavina omogućuje jednostavnu regulaciju protoka tople i hladne vode. Slavine s dvije ručke imaju zasebne ručke za podešavanje, jednu za toplu vodu i jednu za hladnu vodu.

Stojeće slavine su modeli koji se montiraju u rupu izrezanu u sudoperu (ili kuhinjskoj radnoj površini). U ovom slučaju montaža je izuzetno jednostavna, a eventualna zamjena drugom slavinom mnogo je lakša. Iz tog razloga, stojeće slavine izbacuju iz upotrebe sve manje popularne zidne slavine. Ovaj tip je opisan kao moderan, a širok izbor daje mogućnost lakog odabira nečega baš po svojoj želji. Osim toga, izljev na izvlačenje izuzetno je učinkovit na ovoj vrsti slavina. Stoga je dobro odlučiti se za ovu vrstu slavine, pogotovo ako će to biti opcija s jednom ručkom koja će vam omogućiti da jednostavno regulirate temperaturu vode.

 

Kuhinjske slavine - boje i uzorci

U Emmezeta centru lako ćete pronaći proizvod koji će savršeno odgovarati prostoriji koju uređujete ili renovirate. Modeli koje smo predstavili su niz različitih proizvoda. Krom i srebro su popularni, ali u ponudi imamo i druge nijanse. Shema boja omogućit će vam da uredite kuhinju i u najekstravagantnijoj boji.

Atraktivan krom ili čelik uklopit će se s raznim vrstama sudopera. Sudoper u tamnoj boji (granit ili crni) i kromirana slavina lijepa je i zanimljiva kombinacija.

 

Pribor za kuhinjsku slavinu

Montaža je problematična? Nedostaju dijelovi, slavina je slomljena ili instalaciju treba produžiti? Ne brinite! Pribor za kuhinjske slavine predstavljen u našoj trgovini  riješit će ovaj problem. Odgovarajući pribor olakšat će montažu, pomoći vam u popravku slomljene slavine, a sustav spojnica i reduktora omogućit će vam spajanje novog proizvoda na stariju vrstu vodovodnog sustava. Rezervni dijelovi dostupni su za različite vrste slavina: stojeće slavine ili zidne slavine uvijek mogu biti potpuno ispravne. Kod nas zaista možete pronaći sve što vam je potrebno!

 

Savršena završna obrada kuhinje! Ne samo oprema – pogledajte što smo pripremili za vas!

Zanima vas, kako vam drugačije možemo pomoći? Kod nas će završna obrada interijera biti zaista jednostavna! Vaša kuhinja iz snova je nadohvat ruke, samo pregledajte našu ponudu. Dobrodošli!

Kada kupujete slavinu, svakako kupite odgovarajući sudoper za nju. U tome će vam pomoći proizvodi iz naše ponude! Sudoperi dostupni u našoj ponudi  lako će se prilagoditi vašim zahtjevima - imamo modele s jednim i dva korita. Prilikom završne obrade odlučite se i za kupovinu ostalih potrebnih proizvoda:  kuhinjske nape, staklene kuhinjske panele,  kuhinjska radne ploče,  cokle  i lajsne koji u našem skladištu čekaju samo na vas!

Prilikom uređenja kuhinjskog prostora od koristi može biti i kuhinjski namještaj. Nudimo i pojedinačne kuhinjske ormariće  (uključujući ormariće za sudopere) kao i gotove setove kuhinjskog namještaja. Moderne kuhinje su nadohvat ruke! Da biste uredili kuhinju, obavezno se upoznajte s ponudom  stolova i stolica za blagovaonicu i kuhinju,  te  atraktivnim setov - stol i stolice za kuhinju.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!