locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kupaonski namještaj

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                                         Kupaonski namještaj

 

U ponudi naše trgovine pronaći ćete raznovrstan i povoljan namještaj za kupaonicu -  kupaonske komode i kupaonske ormariće. Nudimo kupaonska ogledala te ormariće s ogledalima. Oni su vrlo praktično rješenje, posebno za male kupaonice.

Pogledajte što smo vam pripremili!

Kupaonski namještaj - često postavljana pitanja

Kako birati kupaonski namještaj ?

Svaka kupaonica, čak i ona najmanja, mora imati mjesto za odlaganje kozmetike, toaletnih potrepština, kemikalija i ručnika. Prilikom odabira vrste kupaonskog namještaja usredotočite se na praktična rješenja koja će vam omogućiti da iskoristite svaki centimetar svog prostora. U tome će vam pomoći ormarići ispod umivaonika, viseći i stojeći kupaonski ormarići, ormarići s ogledalima i kupaonske komode. Odgovarajući namještaj kupaonicu će učiniti ergonomskom, urednom i elegantnom. Treba imati na umu da je ogledalo neizostavan element kupaonske opreme. Odaberete li veliki model, to će vizualno povećati kupaonicu i dodati joj svjetla.

 

Koji je materijal najbolji za kupaonske ormariće?

Najpopularniji materijali za izradu modernog kupaonskog namještaja su MDF i HDF obrađene drvene ploče te drvo. Kupaonski element od ploče ima malu tehničku prednost u odnosu na drveni namještaj - otporniji je na vlagu i temperaturne promjene kojima je svaka kupaonica izložena. S druge pak strane, namještaj izrađen od drva vrlo je moderan, djeluje poput namještaja s potpisom i stilski je primamljiv. Dobro zaštićen, uspješno će preživjeti nepovoljne kupaonske uvjete.

 

Kakav kupaonski namještaj odabrati?

Izbor kupaonskog namještaja je velik, što omogućuje kreiranje mnogih zanimljivih kombinacija. Imajte na umu da prije kupnje namještaja trebate već imati svu potrebnu sanitarnu opremu i keramiku u kupaonici. Dobro završno uređenje kupaonice trebalo bi započeti ovim koracima jer je jednom postavljene rasvjetne i vodovodne točke obično vrlo teško naknadno pomaknuti. Kupaonski namještaj postavljate na samom kraju.

Prilikom odabira odgovarajućih proizvoda, trebate uzeti u obzir veličinu svoje kupaonice. Imajte na umu da bi ona prije svega trebala biti udobna i funkcionalna, a loše odabran kupaonski namještaj može imati suprotan učinak. Pretjerivanje s elementima vizualno će smanjiti interijer i stvoriti dojam pretrpanosti. Stoga pokušajte postaviti samo one elemente, koji su vam zaista potrebni. Kupaonski pribor i dodaci trebaju biti minimalizirani, ali funkcionalni. Morate voditi računa i o kvaliteti kupaonskog namještaja, koji mora biti izdržljiv i otporan na vlagu. Naravno, vodite se i svojim ukusom – estetski uređena kupaonica, koja vam se sviđa, bit će ugodnija za korištenje.

Koje boje odabrati za kupaonski namještaj?

Boja kupaonskog namještaja mora biti ukomponirana s ostalim bojama u kupaonici  - pločicama, sanitarijama i svim drugim dodacima. No, to ne znači da cijela kupaonica mora biti u istom tonu. Boje možete birati po principu kontrasta, što može rezultirati zanimljivim i modernim interijerom.

Kupaonski namještaj treba se stopiti s prostorijom, omogućiti skladištenje stvari i predstavljati najjaču ukrasnu kariku vašeg interijera. Moderne kupaonice često imaju pomno biran umivaonik, ogledalo i metalne ručke. U ponudi imamo radne ploče koje će upotpuniti svaki kupaonski namještaj.

Vodite računa da ne pretjerate s bojama. Boje u kupaonici trebaju biti atraktivne i prigušene, a akcenti jarkih boja ne bi trebali dominirati prostorom.

Naša trgovina nudi pločice i namještaj koji će vam omogućiti da dobijete atraktivnu kupaonicu. Ne zaboravite da je estetika važna, ali bi pri projektiranju i opremanju funkcionalnost prostora trebala biti na prvom mjestu. Kupaonski prostor prije svega je prostor u kojem smo aktivni. Za tu svrhu potrebno je na poseban način prilagoditi i kupaonsku opremu.

 

Kakav namještaj kupiti za malu kupaonicu?

Pravilo je sljedeće: što manje namještaja, to bolje! Dobrom uređenju kupaonskog prostora pripomoći će ormarići ispod umivaonika te viseći kupaonski ormarići i ormarići s ogledalom, zahvaljujući kojima možete dobiti dodatni prostor za držanje korisnih stvari, a da pritom ne oduzmete previše prostora od same prostorije.

Odaberite pametna rješenja! Gdje god je to moguće, uštedite prostor. Za to će vam, naravno, biti od koristi viseći ormarići i police. Među zanimljivije proizvode koje nudimo, svakako spadaju kupaonski ormarići s ogledalom. Ako je vaša kupaonica zaista mala, i svaki je centimetar prostora dragocjen, svakako se pozabavite zidovima, odaberite široke, no ne i preduboke kupaonske ormariće te prostrane komode ispod umivaonika, u čije ćete ladice moći staviti organizatore i koje će se moći izvlačiti do kraja. Tako ćete lakše naći mjesta za kozmetiku i sredstva za čišćenje.

Viseći ormarići, posebno oni s ogledalima na frontama, pametan su način da dobijete mjesto na kojem ćete držati kozmetiku i bezbroj drugih sitnica koje i inače držite u kupaonici. Svako dodatno rješenje koje vam omogućuje da sklonite stvari, da ne budu izložene, pomaže u održavanju besprijekornog reda. Koristite neobična rješenja. Čak i prostor ispod kade možete iskoristiti kao skladišni prostor.

 

Ogledalce, ogledalce!

Teško je i zamisliti kupaonicu bez odgovarajućeg ogledala. Ogledala su neizostavna dekoracija ako volite moderan dizajn, imaju nevjerojatan utjecaj na sam interijer - optički povećavaju prostor, osvjetljavaju ga i čine da čak i male kupaonice djeluju zaista prostrano.

U našoj ponudi možete pronaći proizvode koji će savršeno funkcionirati u svakoj kupaonici. Obavezno provjerite ponudu fazetiranih ogledala i ogledala s okvirom. Sigurno ćete pronaći puno izuzetnih proizvoda po svom ukusu.

 

U setu je jeftinije! 

Imate problema s pronalaskom pravih proizvoda? Brinete se da namještaj koji odaberete neće izgledati dobro? Nema problema! Ako vam planiranje interijera teško pada, svakako pogledajte našu ponudu gotovih setova. Kompleti kupaonskog namještaja idealno su rješenje. Komplet vam omogućuje kreiranje jedinstvene kompozicije koja naglašava vaš preferirani stil.

Velika ponuda kupaonskog namještaja u našoj trgovini sigurno će vas oduševiti i pronaći ćete nešto za sebe. Uz nas, vaš će kupaonski interijer dobiti posebnu notu.

 

Set za pet

Završno uređenje kupaonice iznimno je važan korak u uređenju interijera. Odgovarajući ormari, kupaonska oprema i pribor pomoći će da stvorite prostor u kojem će vam biti ugodno. Svakako provjerite i našu ponudu kupaonske galanterije. Oku ugodan pribor uz namještaj modernog dizajna pomoći će vam da kreirate estetski ugodan prostor. Lončić sa živom biljkom stavite na ormarić - ovo je netipičan, ali i doista dražestan ukras.

Ne zaboravite na dobro osvjetljenje. Rasvjetu možete postaviti na ogledala, stojeće i viseće ormare. Glavno gornje svjetlo također je odlično rješenje. Odlučite se za onu vrstu rasvjete, koja će vam pružiti najveći komfor u korištenju kupaonice. Osvijetljeno ogledalo ili zidna svjetiljka iznad umivaonika također su dobra ideja.

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!