locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

PC stolići

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                                       Radni stolovi

 

Uvjeti u kojima radimo, učimo i bavimo se onim što volimo utječu na to kako se osjećamo i koliko učinkovito obavljamo svoje svakodnevne zadatke. Udoban radni stol, koji pruža udobnost i ergonomiju, zlata je vrijedan komad namještaja. Kada shvatimo koliko je važno imati radno mjesto prilagođeno našim potrebama, pronaći odgovarajuću ponudu i odabrati savršen stol nije uopće više tako očigledno. Odgovarajuća širina, dubina i visina ploče stola, velika radna površina, dodatni elementi opreme kao što su ladice, police i nadogradnje, materijal i oblik – sve je to postaje bitno i utječe na Vašu konačnu ocjenu funkcionalnosti namještaja.

Trgovina Emmezeta pripremila je za Vas široku ponudu originalnih radnih stolova, koji će imati sve potrebne osobine, ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih kupaca i uklopiti se u interijere ureda, dječjih soba, radnih soba, salona i dnevnih boravaka. Provjerite našu ponudu!

 

Stolovi - često postavljana pitanja

Koji su stolovi dostupni na tržištu?

 

U ponudi trgovine Emmezeta pronaći ćete velik izbor radnih stolova. Drvene stolove, metalne stolove, bijele stolove, podesive stolove, stolove od borovine, kutne stolove, stolove bez ladica, uredske stolove, jednostavne stolove, masivne stolove, velike i male stolove koji impresioniraju svojom formom i stilom. Širok izbor najraznovrsnijih proizvoda omogućit će Vam da namještaj prilagodite konkretnom stilu interijera i vlastitim potrebama.

 

Kakav radni stol odabrati?

Za posao se isplati odabrati radni stol s podesivom radnom plohom. Neka moderna rješenja omogućavaju namještanje ergonomske visine radnog stola, a ponekad čak i stupnja nagiba stola. Ovo je jedna od glavnih prednosti svakog praktičnog komada namještaja jer je odlučujuća za udobnost i praktičnost pri korištenju. Radni stol treba biti stabilan i funkcionalan. Opremljen ormarićima, policama, nadogradnjama i dodatnom ladicom za tipkovnicu te dovoljno širokom i dubokom pločom koja će pružati optimalno mjesto za rad i učenje.

 

Moderni stolovi idealni za vaš ured i dom

Moderni stolovi su komadi namještaja koji predstavljaju spoj dizajna i funkcionalnosti. Ergonomski radni stol koji je praktičan, jednostavne forme i koloristike - omogućava da se stol savršeno uklopi u postojeći stil i stopi s dizajnom prostora bez narušavanja postojećeg stila interijera.

 

Kako bi trebao izgledati savršeni radni stol?

Isplati se odabrati podesivi radni stol jer se tako visina radne ploče možete prilagoditi visini korisnika, isto tako i stol kojem je ploha postavljena na stabilnim nogama (dvije ili četiri) te stol opremljen praktičnim ladicama, ormarićima i pretincima za pohranu. Da bi stol bio funkcionalan dovoljno je da bude jednostavne konstrukcije. Ploča stola odgovarajuće širine, pružit će adekvatno mjesto za učenje i rad, a ponekad i za igru.

Računalni kutak za pet!

Stol se može koristiti za rad na računalu, ali ne isključivo. Uz pomoć naših stolova možete stvoriti vrlo praktičan i uredan kutak za rad. Važno je da za računalo ima dovoljno prostora, oprema ne smije stršiti van radne površine. Elementi računala, monitora ili perifernih uređaja koji premašuju gabarite stola, lakše se oštećuju. Stoga vodite računa da radna ploča bude dovoljno velika i izbjegnite muke uslijed oštećenja opreme. Obratite također pozornost na adekvatnu visinu radnog stola. Za stolom koji je prenizak ili previsok neće biti ugodno raditi. Kod nekih modela stolova (posebno gaming modela) visine se mogu podesiti, a plohom se može manipulirati.

 

Ključne značajke udobnog stola - moderan i praktičan stol za svakoga!

Koje osobine krase udobne radne prostore? Svatko tko kreće u potragu za savršenim stolom, stoji pred ovim pitanjem. Bez obzira radi li se o drvenom stolu, metalnom stolu, stolu za dječju sobu, ured, radnu sobu ili sobu za igru, stol bi trebao imati nekoliko karakteristika koje su jamac udobnosti pri njegovu korištenju. Naravno, dimenzije su presudne. Osim toga, stol bi trebao biti:

• prilagođen individualnim potrebama korisnika;

• pružati dovoljno prostora za uredski rad, svakodnevni rad kod kuće i učenje;

• dječji radni stol, obavezno treba imati podesivu visinu;

• gaming stol mora imati vješalice za slušalice, policu za tipkovnicu i prostor za zvučnike;

• imati radnu ploču odgovarajuće širine i dužine;

Opremite svoj kućni ured

Mnogi ljudi rade od kuće. Međutim, naša četiri zida često nisu adekvatno opremljena za učinkovit rad. Ako je tako, ispati se investirati u vlastiti kućni ured. Dobro mjesto za takav ured bit će – naravno - zasebna prostorija, no ako ne postoji mogućnost da se cijela prostorija prenamijeni, rješenje može biti uredski kutak. Možete ga organizirati u zasebnom dijelu druge prostorije – za tu svrhu prikladni su dnevni boravak ili spavaća soba. Svi koji kupuju radne stolove, trebaju znati da u kućni ured svakako treba postaviti i praktične uredske police, regale i uredske komode.

 

Pametno izveden kutni ured

Većina prostorija u našim kućama i stanovima je mala. Mali prostor znači da morate pribjegavati pametnim rješenjima, koja će Vam pomoći da s raspoloživim prostorom upravite na najbolji mogući način. Jedan od načina da dobro uredite prostor jest postavljanje kutnog uredskog stola. Kutovi prostorija često su podcijenjeni, a njihova iskoristivost otežana. S kutnim stolovima rješenje je krajnje jednostavno. Kutni radni stolovi ne pružaju samo ugodno mjesto za rad i učenje, također Vam omogućavaju da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor.

 

Radni stolovi za učenje i igru

Radni stol je komad namještaja bez kojeg dječja soba nije u potpunosti funkcionalna. Stoga je pisaći stol neizostavan komad namještaja u svakoj dječjoj ili mladenačkoj sobi. Obratite pozornost na to da radna ploča bude dovoljno velika. Premala ploča neće biti dostatna za vaše dijete, dok će ona prevelika nepotrebno zauzimati prostor.

Naša ponuda osmišljena je tako da i dječaci i djevojčice mogu pronaći nešto za sebe. Kada birate pisaći stol za dijete, slijedite savjete najboljeg stručnjaka za to pitanje – a to je vaše dijete! Ako samo može odabrati svoj pisaći stol, dijete će biti zadovoljnije namještajem. Za djevojčice smo pripremili ponudu bijelih i svijetlih stolova, dok će se dječaci zasigurno razveseliti tamnijim verzijama ili modelima intenzivnih boja.

Pisaći stol za tinejdžere sasvim je druga tema. Adolescenti i tinejdžeri žele izražavati sebe, svoj stil i svoj način razmišljanja. Namještaj koji im kupujete trebao bi im tome poslužiti. Stol za tinejdžere treba biti moderan, suvremen i praktičan.

 

Gaming stolovi za igrače

Posebna skupina naših klijenata, gameri, zahtijevaju i poseban namještaj. Za njih smo pripremili posebnu opremu zahvaljujući kojoj će gaming soba biti praktična i atraktivna. U skupinu ovih proizvoda svakako spadaju i gaming stolovi za igrače. Namještaj u ovoj kategoriji posebno je osmišljen: može izdržati opterećenja često velike računalne opreme, koju će moći stabilno podržavati, a u slučaju prijenosnih računala zaštititi od pretjeranog zagrijavanja. Među gaming namještaj svakako spadaju stolovi! U gaming namještaj spadaju također udobne i multifunkcionalne gaming stolice i fotelje. Udobno sjedalo gaming stolice iznimno je važno, osobiti ako provodite puno vremena igrajući.

Gaming soba bit će u potpunosti atraktivna ako investirate u gaming opremu. Police i podlošci za fotelje učinit će Vašu igru bezbrižnijom, a sate igre provest ćete u ugodnim uvjetima.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!