locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Balkon i terasa- male oaze zbog kojih je lakše ostati kod kuće

Objavljeno: 2020-03-19 10:07:13
Kategorija: Blog

Kako odjednom prebaciti working office mode u home office mode, biti proaktivan i efikasan, pisali smo u prethodonom blogu.

Rad i  cjelodnevni boravak u kući možemo podijeliti u više faza.

Jedna od prvih je – Napokon predah!

 

No,  dugotrajan boravak u kući nije nimalo lagan zadatak. Nakon dva dana prisilnog „odmora“, ulazimo u drugu fazu gdje maštamo o druženju s prijateljima, šetnji na suncu.

Teško je ostati discipliniran, jer nakon što ste napravili proljetno čišćenje, pospremili ormare i ispraznili nepotrebne stvari iz ladica, ostaje pitanje –Što sad?

Idealno je vrijeme za  kralja vašeg doma – the Balkon J ili kraljicu the terasu - ako ste sretnici J

Prebacite se na balkon/terasu, u društvu biljaka koje će vas smiriti svojim zelenilom, uživajte u suncu i jutarnjoj kavi. Pogled je sigurno bolji nego onaj u radnoj ili dnevnoj sobi, a ako je ukućana više,imat ćete svoju oazu mira i inspiracije koja je odvojena od ostatka stana.

Sada ne vrijedi izlika da nemate vremena!

U trenutnoj situaciji iskoristite sve što je moguće u vašem domu, a ako u potrazi shvatite da nešto ipak nedostaje provjerite novosti na našem web shopu.

Evo nekih prijedloga i inspiracija koje će biti dovoljne za idealan home office na zraku, za upijanje sunčevih zraka i uživanje na otvorenom.

Garnitura, set ili stol i stolica

Ovisno o mogućnostima, dimenzijama prostora, rasporedu.. ukoliko nemate postojeće kojima možete promijeniti raspored i poigrati se njima, a ne sviđa vam se kombinacija stolice iz dnevnog boravka sa stolićem koji je pred sofom, tu je bogata Emmezeta ponuda vrtnog namještaja. Najzanimljivije su kombinacije vrtnih stolica koje se mogu kombinirati i za unutarnji prostor!

Ukrasni/vrtni jastuci

Udobnost je uvijek na prvom mjestu! Ako vam ipak ne odgovaraju postojeći ukrasni jastuci sa sofe, pronađite svoju savršenu kombinaciju ovdje.

Biljke

Biljke nam svima popravljaju raspoloženje. Ako ništa drugo uljepšavaju prostore! Na balkonu/terasi smjestite prave biljke koje inače krase unutarnji prostor. Naravno, ako vani mogu preživjeti. Ukoliko ipak takvih nemate, bez brige, imamo ih mi!

A ručak?

Bez brige, i to je moguće dok boravite u svojoj vanjskoj oazi.

U ponudi roštilja ,pronađite idealnog pomagača za pripravu obroka cijeloj obitelji.

Dobar tek, budite proaktivni i uživajte u svojoj oazi!

Pogledaj što smo izdvojili   

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!