locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Drveni stolić za kavu pristaje u svakom dnevnom boravku

Objavljeno: 2022-06-08 10:49:37
Kategorija: Blog

 

Možete li zamisliti dnevni boravak bez stolića za kavu? Vjerojatno ne. Međutim, hoće li takav komad namještaja biti prikladan za svaki dnevni boravak? U kojem će dnevnom boravku najbolje pristajati drveni stolić za kavu? Provjerimo zajedno!

 

Komad namještaja koji privlači pažnju - drveni stol za kavu

 

Stolić za kavu od drveta jedinstveni je komad namještaja. Prirodno drvo je graciozan i elegantan materijal, te izuzetno izdržljiv i čvrst. Drveni namještaj nikad ne izlazi iz mode i uživa veliku pažnju. Raznolikost boja i uzoraka olakšava odabir nečeg neobičnog i zanimljivog. U isto vrijeme, drveni modeli lako se prilagođavaju različitim aranžmanima, tako da je lako stvoriti interijere u neobičnim stilovima.

Međutim, drveni stolić za kavu ne smije se uvoditi kao neovisan element, već bi bilo dobro okružiti ga drugim namještajem od drva. U našoj trgovini možete pronaći atraktivne setove drvenog namještaja za dnevni boravak.

Dnevni boravak bez stolića za kavu? Ne! Na njega se odlažu razni predmeti; šalica, knjiga ili daljinski upravljač televizora. Veliki ili mali stolići za dnevni boravak namještaj je koji će izvrsno funkcionirati posebno u nekoliko vrsta interijera. Pogledajte koji će stilovi interijera biti na dobitku kada u njih postavite drveni stolić za kavu.

 

 

Drveni stolići za kavu u skandinavskom interijeru

 

U skandinavskom stilu cijene se jednostavnost i funkcionalnost - jednostavni oblici i prirodni materijali. Pravokutni ili okrugli stolići od drva će se uklopiti u takve interijere. Postavite ga ispred kauča ili kutne garniture, ili pomoću njega stvorite malen i zanimljiv kutak za sjedenje.

Modeli izrađeni od svijetlog drva najbolje će pristajati u skandinavskim interijerima. U slučajevima kada ostali elementi aranžmana nisu baš ujednačeni, bijeli stolić za kavu pridonijet će cjelokupnom izgledu. Odlučite se za modele jednostavnih oblika, i na to obratite posebnu pozornost prilikom odabira stolića za kavu, jer previše komplicirani, otmjeni stolić može poremetiti mir u skandinavskim uređenjima.

Dobro je da odabrani stolić za kavu ima vidljivo zrno. Visina stolića za kavu za skandinavske interijere može varirati, ali dobro je odlučiti se za niže modele.

 

Industrijski stil i drveni stolić za kavu

 

Industrijski stil sve više dobiva na popularnosti i sve više ljudi odlučuje se baš na taj stil uređenja interijera. Ovaj moderni stil uvodi opremu s velikom funkcionalnošću, jednostavnom, ali zanimljivom estetikom i velikom praktičnošću korištenja. Upravo to je ono što bi trebao biti stolić za kavu. Industrijski stil obiluje kombinacijom drva i metala, pa bi stolić za kavu za dnevni boravak trebao biti kombinacija ova dva materijala.

Savršen stolić za kavu za loft stil bit će proizvod s jednostavnom, strogom strukturom. Obično je to prilično debela drvena ploča postavljena na metalne, geometrijske noge. Kombinacija drva i kromiranog metala stvara jedinstveni proizvod.

Stolovi za kavu različitih veličina mogu se postaviti u industrijskom dnevnom boravku. U velikom dnevnom boravku nema straha od postavljanja većeg koji će zbog svoje veličine sličiti drvenim stolovima za blagovanje. U manjem dnevnom boravku prilagodite stol tako da ne dominira cijelim prostorom.

 

 

Moderni, minimalistički drveni stol

 

Jedinstveni i jednostavni oblici drvenih stolova omogućit će im da se što bolje uklope u moderne interijere. Dobro će pristajati drveni stolić sa staklenom pločom, ali i oni obojeni u bijelo, visokog sjaja.

 

Drveni stolići u rustikalnom, ruralnom i vintage stilu

 

Materijal koji ne može nedostajati u ruralnom, rustikalnom i retro stilu je svakako drvo. Odabir pravog stolića za ovu vrstu interijera neće biti težak - većina modela pristaje, kako oni jednostavni tako i oni malo maštovitije konstruirani.

U vintage stilu će se uklopiti stolovi na visokim, ali tankim nogama s okruglom pločom. Za ruralne i rustikalne interijere možete odabrati nešto teže, masivnije stoliće. Izrazito je bitno da stolić za kavu odgovara ostatku namještaja pa savjetujemo da kupnju stolića obavite prilikom opremanja cijelog dnevnog boravka. Asortiman je raznolik pa je lako odabrati nešto jedinstveno.

 

 

Drveni stolić za kavu u glamur stilu

 

Kakva su kombinacija drvo i glamur? Savršena! Drveni stolići u dnevnoj sobi odobreni su, a bilo bi dobro da su bijeli i po mogućnosti visokog sjaja. Pristajat će i crni modeli.

Modeli sa stolnom pločom u svijetloj boji i uzorkom prirodnog drva mogu izgledati dobro, ali morate zapamtiti da se donji dio namještaja odnosi na klasična rješenja. Obično je obojen u bijelo i karakterizira ga određeni ukras.

 

Klasični dnevni boravak s drvenim stolićem za kavu

 

Stolić za kavu koji se odlikuje dekorativnošću odličan je odabir za klasični dnevni boravak. Masivni, teški modeli pristajat će masivnom namještaju za odmor, vitrinama ili ormarima. Uglavnom se postavljaju pravokutni, kvadratni ili okrugli stolovi, jer modeli koji imaju nepravilan oblik, kao i kod skandinavskog stila, mogu poremetiti raspored.

U klasičnom dnevnom boravku namještaj bi trebao činiti koherentnu cjelinu, tako da izgled stolića za kavu mora biti usklađen s ostatkom opreme. U takvim interijerima minimalizam se ne računa, već elegantan sjaj, zato se više stavljaju ukrasni modeli.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!