locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Mirišljavi madraci za bolji san

Objavljeno: 2021-10-20 06:59:57
Kategorija: Blog

Suvremeni način života sa sobom donosi i nedostatak vremena, veći stres i umor te nedostatak sna. Dobar san  je osnova za funkcioniranje našeg organizma, što kvalitetniji san imamo bit ćemo odmorniji te spremniji za nove dnevne izazove.

Stoga vam želimo predstaviti jedinstvene aromatizirane madrace na tržištu, s mirisom limuna i jagode.

Opće je poznato da limun pozitivno utječe na naš ogranizam, ne samo što je bogat vitaminom C i što je odličan antioksidans, limunov miris ima relaksirajuće efekte na naš san. Istraživanja su pokazala da limunov miris blagotvorno utječe na smanjene stresa, regulire anksioznost i promjene raspoloženja. Osvježavajući miris limuna umirujuće djeluje na organizam stoga ćete biti relaksiraniji i brže utonuti u san, a udoban madrac će dodatno omogućiti da se osjećate kao na oblaku.

Za one koji su za romantiku i vole sladunjave mirise koje ih podsjećaju na proljeće, ljeto i vjetar u kosi, madraci s mirisom jagode su pravi izbor. Nježni miris jagoda u madracu osmišljen s ciljem da vam pomogne osjećati se opušteno, a njihov sladak miris je vrlo ugodan i dugo se zadržava. Složit ćete se da je odličan način da unesete nevjerovatan miris i svježinu jagoda u vaš život i dom.

 

Uz mirišljave madrace pokušajte pomladiti svoj um i tijelo, dovoljno je samo protrljati vaš madrac prije spavanja i odlutati u carstvo snova. Izbor mirisa prepuštamo vama, a sigurni smo da nećete pogriješiti! I nakon 5 pranja vaš madrac će besprijekorno mirisati – na limun ili jagode! Ponudu svih madraca pogledajte ovdje.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!