locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Moderne komode za svaki interijer

Objavljeno: 2021-10-21 15:09:30
Kategorija: Blog

 

Planirate li renovirati interijer? Ili možda samo želite osvježiti svoj stan i ne znate koji namještaj odabrati za njega? Tražite li ideje za uređenje prostora? Zapamtite da je izbor modernog namještaja osnova ako želite da vaš dom bude ne samo elegantan, već i funkcionalan. Odaberite izdržljiv materijal od kojeg je izrađen namještaj. Komoda je iznimno važan element svakog interijera zbog svoje veličine i funkcionalnosti. Ako želite stan učiniti funkcionalnim i otmjenim, odlučite se za minimalistička rješenja – klasična komoda u ovom slučaju zasigurno će se pokazati kao pravi izbor.

 

Komoda – moderan i praktičan namještaj za sobe

 

Ako maštate o odabiru savršene komode za dnevni boravak, pazite da veličina namještaja odgovara veličini sobe. Obratite pažnju i na ladice – njihov broj i veličinu. U našoj ponudi sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Boja je također važna. Odaberite boju komode za stil u kojemu je vaš stan uređen. Namještaj kupljen kod nas zasigurno će vam služiti godinama. Dobro je slijediti najnovije trendove kako bismo bili sigurni da će unutrašnjost kuće svaki put oduševiti posjetitelje. Proizvodi dostupni u našem katalogu nisu samo funkcionalni, već i moderni. 

 

Kako odabrati savršenu boju komode?

 

Možete biti sigurni u bezvremenske boje – bijele, bež ili tamnije nijanse prirodnog drva nikada ne izlaze iz mode, zahvaljujući njima, klasična elegancija zagospodarit će vašim dnevnim boravkom. Komoda će sigurno dobro pristajati u mali hodnik. Zahvaljujući ovoj vrsti namještaja, uspješno ćete stvoriti slobodan prostor u vašem domu. U našoj širokoj ponudi čeka vas širok izbor komoda – pogledajte.

 

Komode u dnevnom boravku u mnogim bojama i uzorcima

 

Volite li rizik? Ono što vi želite je kvalitetan materijal i elegantan dizajn komode? Razmislite o bojama namještaja koje će osvježiti vaš prostor. Također možete razmišljati o stilu glamura ili dekorativnom provansalskom stilu, u koji će idealno pristajati komode pune ukrasa. Iz naše ponude možete odabrati različite modele po pristupačnim cijenama.  Komode u dnevnom boravku s otmjenim uzorcima savršen su izbor ako volite eksperimentirati i ne bojite se rizika u dekoraciji bilo koje sobe. Možete u njima držati omiljene knjige. Ako planirate čitati dok se odmarate nakon posla - svakako planirajte kupiti komad namještaja koji će vam to omogućiti. Udobne kutne garniture, dvosjedi i trosjedi ili fotelje, koje ćete naći u našim trgovinama ili webshopu, bit će savršene za to.

 

Komode u predsoblju koje će vam pomoći u organizaciji

 

Komode će se u predsoblje dobro uklopiti u smislu praktičnosti. Proizvodi pohranjeni u njima uvijek će biti na mjestu. Želite li bolje organizirati svoj radni prostor? Uredske komode dostupne u našem katalogu savršeno će odgovarati. Veliki broj ladica u komodi bit će koristan za ljubitelje reda i organizacije. Zahvaljujući ovom rješenju, vaš dom će biti savršeno organiziran.

 

Moderna kupaonica s funkcionalnom komodom

 

Komode za kupaonicu  također su praktično i moderno rješenje. Ako u vašem kupaonskom prostoru dominiraju bijele sanitarije, stavite svijetli komad namještaja. Bijela komoda s ladicama s odgovarajućom dubinom idealan je izbor za malu kupaonicu, u kojoj nema mjesta za vašu kozmetiku. U našoj trgovini naći ćete komode s ladicama idealnim za vaše potrebe i potrebne police u kojima ćete pohraniti najpotrebnije stvari. Odaberite prije svega praktičnu komodu. U kupaonici, osim bijele, namještaj u tamnim klasičnim bojama također će izgledati dobro. Sve ovisi prvenstveno o boji pločica na podu i zidovima.

 

 

Komoda u stilu prilagođenom vašim potrebama

 

Ako želite da vaša soba poprimi rustikalni karakter, svijetla komoda u boho stilu opremljena funkcionalnim ladicama ovdje će dobro pristajati. Zahvaljujući ladicama prave dubine, u komodu ćete moći pohraniti i odjeću. Trenutno najmoderniji stil glamura ili provansalski stil, idealni su ako planirate vješto koristiti komode koje ste kupili. Ova vrsta namještaja također dobro funkcionira u bezvremenskom francuskom stilu s iznimno romantičnim karakterom.

 

Komoda u kuhinji su praktično rješenje!

 

Kuhanje je vaša strast, u kuhinji provodite svaki slobodan trenutak? Svakako provjerite koje kuhinjske ormariće imamo u našoj ponudi. Prilikom uređenja kuhinje obratite pozornost na funkcionalnost namještaja i broj vrata na ormarima ili ladica u komodi. Komoda s ladicama je odličan izbor za kupce koji žele imati funkcionalnu i elegantnu kuhinju. Ova vrsta namještaja pogodna je za spremanje najpotrebnijih predmeta, začina i proizvoda potrebnih u kuhanju. Zapamtite da će stil prostora biti upotpunjen ako se odlučite za najmodernije modele komoda ove sezone. Odaberite komodu koja će imati višenamjensku uporabu i modernizirajte svoju kuhinju.

Tražite li idealnu komodu za vas, a da je cijena idealna?  Svakako pogledajte odjeljak kuhinjskog namještaja  i u našoj ponudi odaberite komad namještaja prikladnog za vaše potrebe.

 

Komoda su i za sortiranje dječje odjeće i igračaka

 

Komode i djeca? Apsolutno. Ova vrsta namještaja bit će korisna prvenstveno u održavanju reda u sobi malog djeteta kao i starijeg djeteta.  Komoda različitih veličina ili praktičan ormar zasigurno će ispuniti ovu funkciju. Birajući komodu i ormar prilagođene potrebama vašeg djeteta, iskoristite široku paletu naših proizvoda. Dostupni modeli zasigurno će vam se svidjeti. U komodu ćete uspješno pospremiti sve omiljene igračke i odjeću vašeg djeteta.  Vodite brigu o boji dječje komode. Odaberite onu koja odgovara ukusu vašeg djeteta, a u slučaju mlađeg djeteta, uskladite ga s djetetovom sobom. Ako volite prirodne materijale, drvena komoda u živim bojama i sa uzorcima savršeno će nadopuniti sobu vašeg djeteta. Komoda za spavaću sobu i dnevni boravak – stvorite funkcionalan sustav skladištenja. Komoda za spavaću sobu od prirodnog drva odličan su izbor za ljubitelje klasičnih rješenja koji žele da njihov namještaj bude bezvremenski i dobro izgleda u spavaćoj sobi, hodniku ili dnevnom boravku. Bit će super ako boju komodice ukomponirate uz ostali namještaj. U našoj ponudi naći ćete i elegantne krevete, noćne ormariće i ormare za spavaću sobu.  Ova vrsta namještaja zasigurno će vam pomoći u uređenju elegantnog prostora.

Razmislite prije svega o svojoj udobnosti i odaberite namještaj koji će vam omogućiti da se opustite, a istovremeno stvorite jedinstvenu atmosferu interijera vašeg stana. Ako imate veliku obitelj, odlučite se za komodice s prostranim ladicama, koje će zasigurno biti idealne za spremanje predmeta potrebnih u stanu.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i prijavite se na naš newsletter.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!