locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Korisni savjeti

Kako da kupaonica vašeg apartmana ostavi dojam hotelske?

Higijena i čistoća su najbitnije. Nemoguće je ugoditi svačijem ukusu, no na urednost i čistoću gost neće ostati ravnodušan. Takvi apartmani zasigurno će ostvariti izvrsne ocjene.

Kako da spavaća soba vašeg apartmana ostavi dojam hotelske?

Krevet je jedan od najvažnijih elemenata apartmana koji ostavlja dojam o smještaju pogotovo na fotografijama i mora biti „bogat“. Ne dopustite da fotografije oduševe gosta, a realna slika bude u potpunosti drugačija.

Kako urediti balkon ili terasu apartmana? Koji namještaj odabrati?

Velika dilema pri planiranju terase je da li ju osmisliti kao lounge zonu za sjedenje i sunčanje ili kao blagovaonicu na otvorenom, idealnu za doručke, ručkove, večere... Što odabrati? Česta dilema kod planiranja terasa, balkona i vrtova je kako osmisliti prostor - kao lounge zonu ili kao blagovaonicu.

Kako odabrati kućanske aparate za apartmane?

Jeste li znali da je nedavno nastupila nova klasifikacija energetskih razreda kućanskih uređaja? Što koje slovo znači i kako odabrati odgovarajuće aparate za apartmane? Odabir kućanskih aparata uvijek je stres. Što znače silne kratice i znakovi u specifikacijama? Jesu li cijena i brend garancija kvalitete?

Popuni apartman do zadnjeg ležaja!

Odabir funkcionalnog namještaja u skladu sa stilom apartmana pomoći će vam da iskoristite puni potencijal prostora. Kako bi maksimalno iskoristili vaš dnevni prostor odaberite sofu koja se razvlači u krevet.

Proizvodi za apartmane

Korisni savjeti

Mala škola opremanja apartmana - kako odabrati stolove i stolice?

Kako odabrati stol i stolice za blagovaonicu te pomiriti estetiku i funkcionalnost? Apartmani su priča za sebe. Njihovo opremanje ime svoja pravila i logiku korištenja. Izdržljivost, lako održavanje, povoljna cijena, dobar dizajn, praktičnost i funkcionalnost... Idemo u malu školu o blagovaonicama.

Vodič za rasvjetu u apartmanu – kako uskladiti luster s prostorom?

Koliko puta vam se dogodilo da vam se nešto jako sviđa u trgovini ili na nekoj slici, a kada to isprobate na sebi vidite da vam jednostavno ne pristaje? I vrlo lako je vratiti komad odjeće ili obuće, ali s namještajem i rasvjetom stvari postaju kompliciranije... Odabir rasvjete je prilično kompleksna stvar.

Kako urediti mali studio apartman?

Danas vam pokazujemo najmanji apartman u O'live houseu u Bibinju. Zamišljen je kao apartman za dadilju, tetu, baku i djeda... ili samostalni apartman za dvoje. Svi koji se bave s turizmom znaju da ljudi putuju u najrazličitijim kombinacijama. Nekada su to parovi, obitelji s djecom, prijatelji, kolege... 

Kuhinja apartmana kao vlastita

Ništa ne ostavlja dojam čistoće i urednosti kao ravne linije i prostorije bez puno nepotrebnog ukrasnog namještaja. Sitnice su presudne jer one pozitivno utječu na gosta i ne ostavljaju ga ravnodušnim.

Inspirirajte se

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!