locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Proljeće u vašem domu

Objavljeno: 2020-02-12 14:15:20
Kategorija: Blog

Matea Halilović obožava uređenje interijera i od 2012 vodi uspješan instagram profil, a od nedavno piše na blogu "Little thing by Matea". Osim u uređenju interijera uživa i u malim stvarima, pripremi slasnih zalogaja i stvaranju ugodne atmosfere u svom, ali i u domovima svojih pratitelja. Njene fotografije najbolje dočaravaju tu strast za lijepim domom, a tekstovi na blogu često inspiraju brojne obožavatelje savjetom ili idejom kako da svaki dom bude funkcionalno, korisno i inspirativno uređen. Veliki je fan DIY filozofije pa se nadamo da će i nama otkriti kako osvježiti neke stare predmete ili napraviti nove iz sasvim neočekivanih materijala.

Iako nam je prognoza ovog proljeća izrazito promjenjiva, ono je zaista stiglo te je pravo vrijeme da pustite vedre boje, cvjetne uzorke i zanimljive teksture u svoj dom.

Za ovaj post sam prošetala po Emmezetinoj trgovini i odabrala svoje favorite iz novog, proljetnog asortimana. Pokazati ću vam kako sam ih iskoristila u svom prostoru te pomoću njih dekorirala nekoliko različitih kutaka u stanu.
 
U spavaćoj sobi uvijek sezonski mijenjam ukrasne jastučiće, a budući da imam tapetu cvjetnog uzorka preko cijelog zida, držim se onih jednobojnih. Iz tog razloga biram jastuke zanimljive teksture kako ne bi bili previše jednostavni i obični. Odabrala sam i prekrivač
nježne ružičaste boje koje se odlično uklapa u spavaću, ali i u dnevnu sobu.
Dobar poslužavnik može biti idealna podloga za kavu ili doručak u krevetu, a isto tako može poslužiti i kao centralni ukras na stoliću za kavu ili blagovaonskom stolu. Vazu s cvijećem spominjem u svakom postu, ali smatram da je to najjednostavniji (i svakome dostupan) način za dodati malo zanimljivosti i boje u prostor.
 

Spomenula sam poslužavnik kao centralni ukras na stolu. Ukoliko imate četvrtasti poslužavnik poput ovog kojeg sam ja odabrala, složite na njega neke drage časopise ili knjige, dodajte vazu i mirisnu svijeću zanimljivog izgleda. Osim što tako složeno lijepo izgleda, ujedno je i praktično jer sve to u jednom potezu možete maknuti sa stola kada za to imate potrebu. U Emmezetinom novom asortimanu nalazi se i mnogo umjetnih lončanica raznih veličina. Ja sam odabrala teglicu s ružičastim tulipanima koja također lijepo izgleda na stolu umjesto vaze s cvijećem, a divno će se uklopiti i na bilo kojoj polici.

Kao i spavaću sobu, dnevni boravak ćete najlakše osvježiti novim ukrasnim jastucima. Teško da ćete negdje naći veći izbor jastučića od Emmezetinog, a najveći problem bi vam mogao biti - kako se odlučiti?! Osim jastučićima, nisam mogla odoljeti ni predivnoj pletenoj košari s bijelim resicama u koju sam odlučila staviti biljku, a koja isto tako može poslužiti i kao spremnik za dodatne jastuke i prekrivače.
Krletku koju sam odabrala iskoristila sam kao ukras za stiliziranje zidne police, a u radnom kutku sam isprobala i jedan brzinski „uradi sam“ trik - komadić Emmezetine tapete sam stavila u okvir kao poster. Isto možete napraviti i sa papirom za zamatanje darova nekog zanimljivog uzorka. Glavni akter radnog kutka je ipak ova predivna vaza s umjetnim cvijećem, a tu je i zidni stalak za novine s najnovijim brojem EMMA home časopisa koji možete pronaći u svim Emmezeta poslovnicama. I to je to, ja sam pustila proljeće u svoj dom. Hoćete li i vi?

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!