locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Regali u dnevnom boravku - prednosti

Objavljeno: 2021-12-28 15:55:14
Kategorija: Blog

 

Zidna jedinica - riječ koju mnogi od nas povezuju sa dosadnim namještajem. U prošlom razdoblju bili su sinonim za luksuz i dobar stil. Ukrašavali su dnevne sobe, spavaće sobe, dječje sobe, pa čak i kuhinje. Iako su prije nekog vremena izašli iz mode, nestali iz izloga trgovina i naših domova, danas se vraćaju u potpuno novoj, dizajnerskoj verziji.

Moderni namještaj u obliku zidne jedinice kombinacija je funkcionalnosti i elegancije. Moderni modeli nisu nimalo slični onima od prije mnogo godina. Oni su dostojanstveni, elegantni i savršeno konstruirani. Stvaraju lijepe moderne kompozicije kojih se mnogi dekorateri interijera ne bi sramili.

Koje su prednosti zidne jedinice? Što vrijedi znati o takvim setovima namještaja? O svemu tome možete pročitati u našem članku.

 

Regali za dnevni boravak u modernom izdanju

 

Dizajnerski, moderni dnevni boravak u stilu glamura i zidna jedinica? Da, to je savršena kombinacija, pod uvjetom da je odabrani set namještaja sustava pravilno rasporedite i dopunite priborom, tekstilom i ukrasima. Ako odaberete namještaj u tamnoj boji, odaberite lagane, živopisne dodatke koji će dodati karakter interijeru. Uz svijetle zidne jedinice u boji prirodnog drva, savršeno će se uklopiti sitnice u rustikalnom, skandinavskom ili provansalskom stilu.

Suvremene zidne jedinice ne nalikuju njihovom prototipu. Težak, neodoljiv namještaj u dnevnom boravku, ispunjavajući prostor do stropa - stvar je prošlosti. Danas su zidne jedinice rješenje koje jamči funkcionalnost i elegantan izgled.

Moderne zidne jedinice najčešće su setovi jednostavnog namještaja koji vam omogućuju slobodno postavljanje i stvaranje interijera. Oni su lagani, elegantni, ne preplavljuju interijer, već ga savršeno organiziraju.

 

STRUČNJAK SAVJETUJE!

Zidna jedinica izgleda sjajno i u bijeloj i crnoj boji. Ove kontrastne boje dat će interijeru dnevnog boravka moderan izgled. U malim, uskim i slabo osvijetljenim sobama najbolje će funkcionirati svijetle boje. Bijele fronte visokog sjaja koje se koriste u modularnom namještaju optički će povećati i osvijetliti prostor. Crna zidna jedinica idealna je za veće interijere i prostrane dnevne boravke.

 

Što se može naći u setu? Ovisno o sustavu, bit će dostupno sljedeće:

· ormari

· komode i ormarići

· vitrine

· police

· stalci

· RTV ormari.

Modularni namještaj koji se sastoji od nekoliko elemenata idealno je rješenje za velike, prostrane dnevne boravke i manje kompaktne prostore.

Ako nemate puno prostora u dnevnoj sobi, namještaj možete postaviti ispod jednog od zidova. Na taj ćete način praktično urediti unutrašnjost sobe. 

 

Modularni namještaj za sobu za mlade

 

Gdje će se osim dnevnog boravka, uklopiti namještaj u obliku zidne jedinice? Odličan primjer su sobe poput dječje sobe ili sobe za mlade. Prostrane i vrlo praktične zidne jedinice savršeno će organizirati prostor vašeg djeteta. Zahvaljujući sustavu modula, namještaj možete urediti na bilo koji način, uređujući interijer na način koji će vam najviše odgovarati. Velika prednost zidnih jedinica su prostrani ormari, koji daju veliki prostor za skladištenje, što može biti neprocjenjivo posebno u dječjim sobama koje zahtijevaju prostran namještaj.

 

Modularni namještaj u spavaćoj sobi

 

Korištenje zidne jedinice za uređenje spavaće sobe moderan je i inovativan način stvaranja izvanrednog interijera. U sobi kao što je spavaća soba, sustav ormara, komoda i polica savršeno će se uklopiti. To će vam omogućiti pohranu odjeće, posteljine i tekstila. Prednost može biti RTV ormar, na kojem možete postaviti TV da mirno gledate vašu omiljenu seriju u večernjim satima, ležeći u udobnom krevetu.

 

Prednosti zidne jedinice

 

Koje su prednosti zidnih jedinica? Vrijedi li ih odabrati za uređenje modernih, elegantnih interijera? Je li unutrašnjost kuće u kojoj je ovo rješenje korišteno ekonomična i udobna? Po našem mišljenju, da!  Evo nekoliko primjera koji vas mogu uvjeriti u to:

 

Raznolikost upotrebe

 

Zidna jedinica daje mnoge mogućnosti uređenja. To vam omogućuje stvaranje različitih kompozicija i načina postavljanja pojedinih elemenata. Na vama je da odredite konačni izgled sobe. Ne morate staviti sav namještaj jedan pored drugog stvarajući zid iz njega. Možete ih rasporediti na razna mjesta sobe, uskladiti ih s vlastitim potrebama i tako stvoriti vlastiti stil. Naravno, modularni namještaj trebao bi stvoriti jedan niz takozvanog zida, ali takva uporaba nije obavezna.

 

Funkcionalnost i kapacitet

 

Univerzalna konstrukcija zidne jedinice omogućuje kombiniranje estetske funkcije i funkcije skladištenja. Police i ostakljene vitrine omogućit će vam prikaz zanimljivih ukrasa, figurica, porculana, knjiga ili drugih sitnica. Predmeti koji bi trebali biti stalno trebali biti spremljeni naći će mjesto u zatvorenim ormarima.

Ako je zidna jedinica opremljena ostakljenim vratima, onda će zatamnjeno staklo biti učinkoviti zastor iza kojega možete sakriti neke predmete koji ne odgovaraju dizajnu interijera dnevnog boravka.

 

Trajnost i elegancija

 

Jedna od najvažnijih značajki koju bi dobar namještaj trebao imati je čvrstoća materijala. Kupci koji se suočavaju s dilemom odabira funkcionalnog namještaja vrlo često pitaju o trajnosti određenog seta. U tome nema ništa iznenađujuće, volimo se okružiti stvarima koje su elegantne, praktične i izdržljive. Ovo je vrlo ispravna odluka. Modularni namještaj je odgovor na takva očekivanja kupaca.

Kombiniraju sve tri željene karakteristike. Dakle, ako tražite namještaj za dnevni boravak, spavaću sobu ili sobu za tinejdžera, možete pouzdano razmisliti, u ovom slučaju, o zidnoj jedinici.

 

Sigurnost

 

Zbog sigurnosti potencijalnih korisnika, neki modeli izrađeni su sa zaobljenim rubovima koji štite od slučajnih ozljeda. To je osobito važno u obiteljima s malom djecom.

 

Elegantna rasvjeta

 

U nekim modelima, nudi se štedljiva LED rasvjeta ugrađena u unutrašnjost regala, polica, vitrina ili ispod staklenih ormarića. Takav završetak je vrlo elegantan dekorativni element. To vam omogućuje da se učinkovito naglase predmeti postavljene unutar namještaja.

 

Jednostavnost održavanja

 

Zidne jedinice su vrlo praktičan namještaj, jednostavan za održavanje. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i pristupu udubljenjima i policama, lako možete ukloniti prašinu iz svakog kutka. Trebate zapamtiti da koristite meke materijale koji ne grebu površinu i posebne deterdžente namijenjene za ovu vrstu površine.

Ako se odlučite za kupnju zidne jedinice za dnevni boravak, spavaću ili dječju sobu, svakako posjetite našu trgovinu Emmezeta ili web stranicu www.emmezeta.hr. U našoj ponudi naći ćete širok izbor zidnih jedinica. Set, koji uključuje: ormare, komode, TV ormare, vitrine i police, omogućit će vam elegantno i funkcionalno uređenje bilo kojeg prostora. Osim toga, nudimo širok izbor dekorativnih dodataka i tekstil koji će naglasiti karakter interijera i dati mu ugodnu, obiteljsku atmosferu.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!