locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Šarene stolice za blagovaonicu - hit nadolazeće sezone!

Objavljeno: 2021-11-15 15:07:33
Kategorija: Blog

 

Koja će vrsta stolica najbolje odgovarati vašoj blagovaonici? Blagovaonske stolice su nerazdvojni element dekoracije blagovaonice, pa bi se trebalo pobrinuti da izgledaju impresivno u bilo kojem interijeru, a da njihov dizajn odgovara i stolu i drugom namještaju, dodacima i boji zidova. U našem članku ćemo vam predložiti kakve stolice (šarene ili u prigušenim bojama) odabrati kako bi vaša blagovaonica izgledala savršeno. Također savjetujemo koji je materijal najbolji za izradu nogu i najudobnije presvlake. Stolice možete pronaći u setu sa stolom, ali ništa vas ne sprječava da ih kupite zasebno. Savjetujemo koje će šarene stolice najbolje izgledati u vašoj blagovaonici, kuhinji ili dnevnom boravku.

 

Šarene stolice za blagovaonicu? Predlažemo kako vješto urediti interijer i odabrati odgovarajuću boju

 

Pravilno odabrane stolice u blagovaonici ili dnevnom boravku mogu modernizirati interijer. Za uređenje male blagovaonice najbolje će pristajati svijetle, minimalističke stolice. Razmislite o tome koji se uzorak i boja uklapaju u vaš interijer. To može biti i moderan i klasičan model, bez nepotrebnih ukrasa. Bogato uređene, tamne stolice, prilično tradicionalne izgledat će dobro u blagovaonici u stilu glamura. One od prirodnih materijala, svjetlije, možete kupiti za sobu uređenu u francuskom ili provansalskom stilu. Odaberite prave dodatke i vaša će soba poprimiti jedinstven karakter. Ako, s druge strane, želite urediti blagovaonicu u skladu s najmodernijim trendovima, hit su moderne šarene stolice za blagovanje. Posjetite našu trgovinu ili webshop i odaberite nešto iz širokog asortimana namještaja različitih vrsta. Stil našeg bezvremenskog i vrlo modernog namještaja zadovoljit će sve, čak i vrlo zahtjevne kupce.

 

Šarene blagovaonske stolice - koju boju i materijal presvlake odabrati?
 

Izbor spektakularnih, šarenih stolica koje možete staviti u svoju blagovaonicu, kuhinju ili dnevni boravak nesumnjivo je vrlo velik. U koje se unutarnje uređenje uklapaju ove vrste stolica i koje boje će vam najbolje odgovarati? Pravilno odabrane boje i materijal presvlake mogu promijeniti čak i najdosadnije interijere. Ako volite rizik, birajte stolice s izražajnim bojama. Izgledat će posebno dobro kada je interijer minimalistički i uređen u prigušenim bojama. Međutim, za ljubitelje sigurnijih rješenja preporučujemo univerzalne nijanse kao što su crna, smeđa i siva. Dašak modernosti dat će mornarsko plava ili tamno zelena. Bijela nikada ne izlazi iz mode, tako da se za uređenje možete odlučiti na moderne bijele stolice. Moderne su one presvučene eko kožom (izdržljiv je i učinkovit materijal), s metalnim, umjesto tradicionalnih nogu. Svakako provjerite sve što nudimo i sigurno ćete pronaći nešto što će vam odgovarati. Namještaj presvučen tkaninom, s izdržljivim metalnim nogama također je vrlo udoban.

 

Klasične šarene blagovaonske stolice dokazani su izbor - izdržljiv materijal neće razočarati

 

Stolice od prirodnog materijala, ove tradicionalne, drvene također ne izlaze iz mode i takav model možete uspješno potražiti ako mislite da najbolje odgovara za uređenje vašeg interijera. Drvo i materijali koji se koriste za izradu nogu ili naslona, dostupni su u boji koja će se uklopiti u vašu blagovaonicu. Takva rješenja, uostalom, nikada ne izlaze iz mode i uklapaju se u mnoge stilove. Drvena stolica također se može mijenjati u smislu boje, oblika i dizajna kao i presvlake. Nećete imati problema s odabirom drvenog namještaja čak i za vrlo moderan interijer doma. Ponekad se drvo koristi za izgradnju samo jednog komada namještaja (na primjer, nogu). To je također zanimljiv izbor.

 

Naglasak na boju u modernim blagovaonicama. Je li set stola i stolica dobra ideja?

 

Ako to ne želite, ne morate zasebno odabrati stolice i stol za blagovanje, samo kupnja seta je dobra opcija. Prilikom uređenja interijera možete biti sigurni da će se stol i stolice uklopiti. Takav izbor će se pokazati izvrsnim za ljude koji ne vole rizik i cijene dokazana rješenja. Stolice zajedno sa stolom vrlo su često izrađene od istog drva i imaju presvlake koje odgovaraju stolu. Vrsta drva stolica i stola može se odabrati tako da se lijepo uklapa u blagovaonicu. Obratite pažnju na veličinu namještaja, osobito stola, to bi trebalo ovisiti o broju članova kućanstva, kao i o broju stolica. U ovom slučaju, bolje ih je imati više. Kod nas možete kupiti stolove sa stolicama za kuhinju!

 

Stolica odabrana zasebno – rizičan izbor? Ne nužno!
 

Ne želite kupiti stolice zajedno sa stolom koji vam ne odgovara? Nema veze, lako ih možete sami odabrati. U tom slučaju imate više slobode u uređenju i mogućnost izbora. Odaberite stolice tako da su izvorni element rasporeda u vašoj blagovaonici, razmišljajte o pravoj boji, zahvaljujući kojoj ćete vješto nadopuniti izgled sobe. Možete odabrati stolice u veličinama koje će vam najviše odgovarati. Ako se želite istaknuti, razmislite o modernom dizajnu nogu ili naslona. Zapamtite da je ono što je važno udoban naslon, dubina i širina sjedala. Širina stolice za odraslu osobu treba biti veća od 40 cm, optimalna dubina je u rasponu od 50-60 cm, a odgovarajuća visina takvog komada namještaja ovisi o visini korisnika. Može biti, na primjer, oko 80 cm. Stolica odabrana odvojeno savršeno će odgovarati vašem ukusu i potrebama. Odaberite sami vrstu presvlake. Preporučujemo, između ostalog, tapecirane stolice, koje nisu samo vrlo udobne, već i moderne. Poslužit će i kao kuhinjske stolice i kao one za elegantan dnevni boravak.

 

Svaka stolica u drugoj boji i stilu u vašoj blagovaonici? Zašto ne?

 

Boja u kojoj odabirete namještaj vrlo je individualna stvar. Prema vašem ukusu, imate priliku odlučiti se na upečatljive ili diskretne dodatke dekoracije. Međutim, mogu li se vrsta, boja i opći izgled stolica u vašoj blagovaonici ili dnevnom boravku značajno razlikovati jedna od druge? Mogu, i akcija, ali ovo je prijedlog samo za hrabre! Stolice koje se međusobno razlikuju moderan su izbor pri uređenju soba, ali ovdje također morate imati na umu neka pravila. Zanimljiv prijedlog može biti odabir stolica u parovima u smislu boje. Najčešće se biraju iz istog ili vrlo sličnog modela namještaja, tako da imaju sličan dizajn nogu i naslona. Ovdje vladaju prilično prigušene i klasične boje, one koje se lijepo nadopunjuju. Kombinacija crno-bijele je također u modi, a imate priliku razmisliti o stolici čija je boja živa i intenzivna. Odaberite namještaj vješto kako bi sigurno modernizirali vaš prostor. Još jedna zanimljiva mogućnost za ljude koji ne vole jednoličan namještaj je izbor stolica s elementima različitih boja. Vodeće su bijele stolice sa šarenim elementom na sjedalu i naslonu. Bijelo drvo je uvijek izuzetno moderno. Saznajte što skriva naša ponuda – odabrat ćete stolicu u savršenom stilu.

 

Provjerite koje proizvode naša trgovina nudi!

 

Kod nas možete kupiti popularne moderne stolice za blagovaonice i još mnogo toga za uređenje doma! Imamo ponešto za svakoga. Iz naše široke ponude zasigurno ćete odabrati nešto što će ispuniti vaša očekivanja. Ako sanjate o savršenom stolu, naše trgovine nude, na primjer, funkcionalne kuhinjske stolove. Također imate mogućnost odabira setova. Boja namještaja koji nudimo toliko je raznolika da će se uklopiti u bilo koji stil. Naša ponuda će vas zasigurno oduševiti. Ako volite spektakularne ukrase, provjerite koje smo vam dodatke pripremili. U ponudi naših trgovina naći ćete, između ostalog, prekrasne tepihe ili praktične otirače. Preporučujemo tabure za dnevni boravak i fotelje za dnevni boravak, oni su spektakularni i izuzetno udobni. Svakako vrijedi obratiti pozornost na naše proizvode, provjerite ih i nećete biti razočarani nama! 

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!