locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Uz svaki interijer pristaju kao saliveni - najbolji stolovi na razvlačenje

Objavljeno: 2022-05-26 09:04:08
Kategorija: Blog

 

Stol najčešće predstavlja jezgru obiteljskih okupljanja - za stolom cijela obitelj jede, oko stola se okupljamo kada nam u posjetu dolaze prijatelji, stol je i mjesto za igru, za stolom se često razvijaju talenti, a djeca pišu svoje zadaće. Stoga je dobar stol iznimno bitan komad namještaja. Postoji puno modela stolova, a vrlo su popularni stolovi na razvlačenje. Njihova funkcionalnost i estetika oduševljavaju i naši kupci rado kupuju ovu vrstu namještaja pa je i naša ponuda sve šira i zanimljivija.

 

Zašto se isplati uložiti u stol na razvlačenje?

 

Stol na razvlačenje izuzetno je praktičan komad namještaja. U usporedbi s tradicionalnim nesklopivim stolom njegova je funkcionalnost daleko veća. Razvlačni stol ne zauzima toliko prostora pa će se uklopiti čak i u manji stan ili kuću. Nadalje, u situacijama kada su vam u posjeti gosti i prijatelji, razvlačni stol možete pretvoriti u značajno veći komad namještaja. Za rasklopljeni veliki stol smjestit će se cijela obitelj i vaši prijatelji tijekom većih okupljanja. Izvrstan je izbor, pogotovo ako vam veliki model nije svakodnevno potreban, dok vaše svečane prilike zahtijevaju veću ploču stola.

Moderni razvlačni stolovi u ponudi internet trgovine Emmezeta, jedinstveni su modeli koje karakterizira atraktivan, moderan dizajn i visoka kvaliteta izrade.

Uz stol obvezno kupite i stolice. Bilo bi dobro da se materijal od kojeg su izrađene stolice podudara s materijalom stola. Zahvaljujući tome, stol i stolice izgledat će usklađeno i lijepo. Dobra je ideja kupiti atraktivne stolove za blagovaonicu i kuhinju s pripadajućim stolicama - takav set ne samo da će biti savršeno usklađen, već će biti i nešto jeftiniji od namještaja koji se kupuje pojedinačno.

Rang ljestvice popularnosti namještaja pokazuju da su među najpopularnijim modelima stolova oni u nijansi hrasta sonoma i hrasta artisan. U samom vrhu je i stol visokog sjaja, no to je stol koji se uklapa samo u posebne vrste interijera. Prilikom kupnje stola najprije provjerite hoće li se slagati sa stilom interijera za koji ste se odlučili. U našoj trgovini možete pronaći najpopularniji i najzanimljiviji namještaj, stoga ne oklijevajte ako trebate zanimljiv stol – to je proizvod koji će vam se sigurno svidjeti, a rješenje će biti funkcionalno i estetsko.

 

 

Koje su veličine stolova i oblici ploča dostupni za modele stolova na razvlačenje?

 

Stol na razvlačenje je opcija koja vam omogućuje da u jednom proizvodu dobijete radnu ploču različitih veličina. Prije kupnje svakako provjerite dimenzije stola u sklopljenoj i rasklopljenoj varijanti. Jedino tako možete biti sigurni da će se namještaj za koji se odlučite biti dobar za vaš dnevni boravak ili kuhinju.

Svi imamo svoje preferencije što se tiče stola za kakvim volimo sjediti pa naša trgovina nudi atraktivne stolove raznih oblika. Stol može biti okrugao ili četvrtast, a nakon rasklapanja, može postati ovalan ili pravokutan. Dobar stol na razvlačenje nije samo onaj koji je izdržljiv, već i onaj koji se dobro uklapa u interijer.

U prostorijama pravilnog oblika (npr. kvadratastim), okrugla varijanta bit će najbolje rješenje. Pravokutni sklopivi stol idealna je opcija za prostorije izduljenijeg oblika.

Vodite računa da svaki stol ne ide u svaki prostor. Masivni okrugli stol na razvlačenje najčešće ne pristaje uz moderan, geometrijski interijer pa je za takve slučajeve bolje odabrati nešto drugo. Dimenzije su također važne – prevelik ili premalen stol jednostavno će izgledati loše u datoj prostoriji.

 

Kakve stolove na razvlačenje možete kupiti kod nas?

 

Naša trgovina raspolaže širokom ponudom stolova na razvlačenje. Dostupni su u raznim bojama pa je lako pronaći nešto zanimljivo za svoj interijer. Kod velikog stola na razvlačenje važno je okruženje u koje dolazi. Ovaj komad namještaja treba birati tako da se slaže s ostalom opremom i cjelokupnim interijerom.

Imamo široku ponudu boja u našoj ponudi i možete odabrati stol u boji koja vama najbolje odgovara.

Bijeli stol na razvlačenje posebno je popularan. Ploča stola može biti izrađena u varijantama visoki sjaj ili u mat bijela. Bijeli sjaj idealno je rješenje za moderne i glamurozne interijere, dok će bijeli mat stol pristajati uz gotovo svaki suptilniji i elegantniji interijer.

Namještaj od MDF ploče dobro funkcionira gotovo u svakom interijeru. Dostupan je ne samo u bijeloj, već i u drugim zanimljivim tonovima. Vrlo su popularne MDF ploče koje imitiraju boje i uzorke prirodnog drva. S takvim stolovima na razvlačenje lako je oblikovati i klasični i moderni interijer. Stol od MDF ploče za blagovaonicu, dnevni boravak ili kuhinju vrlo je otporan na oštećenja, stoga će biti rješenje za dugi niz godina. Takvi su proizvodi također laki za sastavljanje, tako da novokupljeni razvlačni stol možete sami sastaviti i to vam neće oduzeti previše vremena.

 

 

Uz koje interijere pristaje drveni razvlačni stol?

 

Stolovi od prirodnog drveta također su vrlo popularni među našim kupcima. Drvo je nezamjenjiv materijal za namještaj – njegove značajke povezuju u sebi kvalitete kao što su trajnost, čvrstoća i prirodna ljepota. Zbog toga namještaj od drveta uvijek resi izuzetna ljepota i šarm. Isto važi i za razvlačne stolove. 

Ploča stola može biti izrađena u varijanti visoki sjaj, zahvaljujući kojem će ova efektna, sjajna površina divno uklopiti u minimalistički, moderni ili pak izuzetno raskošan i elegantan interijer u glamur stilu. Bijela mat ploča preporučuje se za klasične interijere, dok će prirodna nijansa drva savršeno pristajati uz industrijske loft ili blagovaonice u boho stilu. Dakle, mogućnosti za uređenje ima u izobilju.

Stolovi od prirodnog drva nisu rezervirani isključivo za blagovaonice – isto tako, mogu se naći u kuhinji ili u salonskom prostoru. Interijer je dobro urediti tako da ima i drugi namještaj od drva. Zahvaljujući tome, prostorija će biti stilski usklađena.

 

Kada odabrati stol sa staklenom pločom?

 

Stol na razvlačenje ne mora biti dosadan ni banalan. Ako vam se varijante s pločom ili drveni namještaj čine preobičnima, posegnite za namještajem koji je kombinacija više materijala. Najbolji primjer je razvlačni stol sa staklenom pločom. Da, postoje i takvi modeli - stolovi od stakla koji se daju sklapati. Ova je vizualno zanimljivo rješenje, u kojem stol diktira jedinstven interijer.

Stol na razvlačenje sa staklenom pločom savršen je model za vanjsku uporabu. Staklo je vrlo otporno na nepovoljne vremenske uvjete, a prije obiteljskog okupljanja dovoljno je da ga obrišete i nastavite s uživanjem ​​u njegovoj ljepoti. U salonskom će prostoru stakleni stol pojačavati dojam. Dizajn takvog namještaja uvijek privlači pažnju i svakako predstavlja nešto netipično.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Ako želite kupiti proizvode koje ne pronalazite u Emmezeta webshop asortimanu, molimo kontaktirajte nas mailom, a mi ćemo odgovoriti na vaš upit.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!