locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Tuš kabine

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

Tuševi

Savršeno uređenje vaše kupaonice – tuševi i tuš setovi

Svakodnevna higijena je iznimno važna, stoga se pravilnomuređenju kupaonice pridaje tolika pažnja. Prostorija bi trebala biti praktična, lijepa i udobna. Tuševi i funkcionalni kupaonski setovi sigurno će vam pomoći kod uređenja interijera.

 

Od čega se sastoji kupaonski set?

Tuševi su setovi koje se sastoje od više elemenata. Kupaonske slavine su važne – zahvaljujući njima kupaonica je opskrbljena čistom i svježom vodom. Na slavine su pričvršćena tuš crijeva, a na njih pak tuš slušalice. Takav komplet čini potpuno funkcionalan tuš set. Dovoljno dugo crijevo omogućit će vam da doprete do odgovarajućih mjesta, a također vam omogućuje da mlaz vode usmjerite na određene dijelove tijela. Tuševe možete postaviti i uz kadu i u tuš kabini. Na oba ova mjesta tuš setovi će biti potpuno funkcionalni i korisni.

Kompletne tuš setove imamo i u našoj ponudi. Nudimo i verzije za ugradnju ispod žbuke –ugradbeni tuš setovi. Za preostala mjesta bit će korisni bide setovi tetuš stupovi i tuš paneli.

Tuš paneli su pametno i praktično rješenje za opremanje tuš kabina. Tuš panel omogućit će vam ugodno, opuštajuće tuširanje, a njegov oblik i rukovanje toliko su jednostavni da je udobnost korištenja zaista visoka. Kod panela se također ističe visoka estetika proizvoda – tuševi su lijepi, zahvaljujući čemu prostor tuš kabina postaje mjesto za opuštajuće kupanje. Atraktivni su crni i srebrni modeli.

Tuš sustavi također mogu biti opremljeni hidromasažnim mlaznicama. Zahvaljujući tome, uređenje kupaonice će biti atraktivno, posebice tijekom opuštajućeg kupanja ili tuširanja. Pri kupnji tuša možete se odlučiti za ugradbene modele. Kod ovakvog tuša slavine su vidljive, dok su kupaonske instalacije skrivene ispod žbuke. Tuš panel je estetski eksponiran. To će se pokazati i kod tuševa za kadu i za tuševe u tuš kabini.

 Koji će dodaci biti korisni?

Kako bi tuš setovi bili potpuno funkcionalni, isplati se nabaviti odgovarajuće dodatke. 

Razni kupaonski dodaci također će biti korisni. Ovdje ćete pronaći kante za smeće, četke za WC, posude za sapun i držače za toaletni papir. Zahvaljujući njima, kade, tuš kabine i cijeli kupaonski prostor bit će potpuno funkcionalni, udobni i lijepi.

Prilikom postavljanja tuš kabine i kade ne zaboravite kupiti odgovarajuće zavjese. Tuš zavjese spriječit će prskanje vode po kupaonici i pružiti vam dodatnu privatnost i intimu tijekom kupanja.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!