locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

L kutna garnitura – funkcionalan namještaj za svaki dnevni boravak

Objavljeno: 2022-01-11 12:50:28
Kategorija: Blog

 

Oprema za dnevni boravak iznimno je važna – lijepo uređen dnevni boravak omogućit će vama, vašoj obitelji i prijateljima da udobno i ugodno provodite vrijeme. Ima dosta namještaja, a naša trgovina nudi atraktivan namještaj za dnevni boravak, koji će zasigurno oduševiti sve. Među njima se značajno ističe kutna garnitura L. Pogledajte kako ovaj lijepi i praktični namještaj danas može promijeniti unutrašnjost vaše sobe.

 

Kako izgleda kutna garnitura u obliku slova L?

 

Garnitura u obliku slova L iznimno je popularan proizvod. Kupci je često biraju i to ne bez razloga - ogromna funkcionalnost namještaja i njegova estetika čine je izvrsnom u prostoru dnevnog boravka. Širok izbor takvih garnitura, koji je dostupan u našoj ponudi, olakšava pronalazak odgovarajućeg modela.

 

Snaga uzoraka i boja

 

Kutne garniture presvučene tkaninama zanimljivi su elementi dizajna interijera. Dostupne su u mnogim bojama i uzorcima - zahvaljujući tome lako ćete pronaći proizvod koji će se uklopiti u vaš interijer. Sive kutne garniture su iznimno popularne zbog minimalističkih i skandinavskih stilova.

 

Regulacija - prilagodite odabrani model svojim potrebama

 

Veliki dio modela koje ćete naći u našoj internetskoj trgovini su proizvodi koji imaju mogućnost prilagodbe. Nasloni za ruke i nasloni su podesivi. Zahvaljujući tome, garnitura se može savršeno prilagoditi vašim potrebama. Praktičnost neće biti osigurana samo podesivim elementima, već i bonell ili valovitom oprugama i mekom pjenom.

 

Koliko su klasične kutne garniture korisne za dnevni boravak?

 

U ponudi naše trgovine naći ćete atraktivne kutne sjedeće garniture. Garnitura koju odaberete iz našeg asortimana može biti uistinu jedinstven proizvod. Pri odabiru obratite pažnju na materijal, njegove boje i uzorak - to će svakako biti najvažnije u smislu dobrog rasporeda. Na udobnoj garnituri moći će se odmoriti puno ljudi, pa pokušajte odabrati pravi model.

 

Idealno za opuštanje

 

Na udobnoj garnituri možete se lako odmoriti i opustiti. Možete odabrati kožne kutne garniture ili pak s tkaninom. Pravi model pružit će vam udobnost odmora, kako za sjedenje tako i za ležanje. Garnitura je idealna opcija za gledanje televizije i popodnevno drijemanje. Uz garnituru postavite fotelje - zahvaljujući tome stvorit ćete zanimljiv kutak za odmor.

 

Ne samo u privatnim salonima

 

Atraktivna i moderna kutna garnitura u obliku slova L može se postaviti ne samo u vlastitom dnevnom boravku. Kvaliteta kupljenog namještaja je stvarno ogromna, kutna garnitura pristajat će i kao oprema za druga mjesta. Uz pomoć kutne garniture možete, između ostalog, urediti sve vrste čekaonica i lobija u hotelima. Dobro će pristajati i u javnim komunalnim prostorijama – zanimljivi modeli mogu biti izrađeni od eko kože ili hidrofobne tkanine, tako da je njihovo čišćenje lakše. Uz garnituru postavite udobni tabure i stolić za kavu. To je skup namještaja koji će omogućiti gostima ili klijentima da se opuste i pripreme za važne razgovore ili sastanke.

 

Kutne garniture u obliku slova U i L

 

Naša trgovina nudi razne modele namještaja za slobodno vrijeme. L kutne garniture su popularne - ovaj klasični model čini prostoriju dizajniranu s klasom. Takva garnitura također bit će izvrsna kao element uređenja kuta dnevnog boravka. Jednako su zanimljive kutne garniture u obliku slova U, one međutim, obično zahtijevaju mnogo više prostora i idealan su element opreme za velike i prostrane dnevne sobe.

 

Jesu li kutne garniture s funkcijom spavanja dobra ideja?

 

Kutne garniture s funkcijom spavanja postaju sve popularnija opcija. Zahvaljujući njima, stvaranje udobnog kreveta potrajat će samo nekoliko trenutaka - jednostavan sistem razdvajanja garniture (DL, delfin) olakšava njihovo rasklapanje. Funkcija spavanja bit će korisna kada je dnevni boravak višenamjenska prostorija, tijekom dana služi kao dnevni boravak, a noću kao spavaća soba za dio obitelji. Ovo rješenje se često koristi u manjim apartmanima, gdje mali prostor znači da dnevni boravak mora služiti i kao spavaća soba.

 

Prikladnije sa spremnikom

 

Kutovi s funkcijom spavanja opremljeni su spremnicima za posteljinu. Zahvaljujući tome, namještaj se također može koristiti kao pretinac za pohranu. U spremniku ćete spremiti poplun, jastuke i rezervnu posteljinu, kao i pokrivače i prekrivače. Spremnik možete koristiti i za pohranu osobnih stvari - ova opcija će biti idealna pogotovo ako namještaj stoji u sobi za mlade.

 

Koji još tapecirani namještaj možete postaviti u dnevnoj sobi?

 

Garniture u obliku slova L nisu jedini tapecirani namještaj koji vam možemo ponuditi u našoj trgovini. Svakako provjerite kako će se i drugi proizvodi iz naše ponude uklopiti u vaš interijer – čeka vas atraktivan namještaj!

 

Sofe, dvosjedi i trosjedi

 

Kutna garnitura u obliku slova L može biti prevelik namještaj, posebno za male dnevne sobe. Tada je bolje da se odlučite za drugi namještaj za odmor. Sofe, dvosjedi i trosjedi na razvlačenje dostupni u našoj trgovini lijepo će popuniti raspoloživi prostor i odgovarat će čak i u malom stanu. Pravi komad namještaja je element koji zadovoljava potrebe svakog od članova kućanstva – njihova očekivanja zasigurno će zadovoljiti naš širok asortiman različitih modela i oblika, već i uzoraka i boja u modernom stilu.

 

Setovi za odmor

 

Kutna garnitura može se prodavati kao element seta. Setovi za odmor su popularna opcija - usklađeni namještaj stvara kombinaciju koja vam omogućuje da uredite dnevni boravak u ujednačenom, zanimljivom stilu. Setovi koji se nude u našoj trgovini uključuju glavni namještaj za odmor (obično sofe ili trosjedi) i udobne fotelje.  

 

Regali, vitrine i zidne jedinice

 

U svakom dnevnom boravku oprema će biti korisna, zahvaljujući kojoj ćete moći pokazati, ali i pohraniti osobne stvari. Svakako pogledajte našu ponudu vitrina i polica. Zahvaljujući njima, spremit ćete knjige i dokumente, stolnjake i salvete, kao i prikazati blagdanske suvenire i obiteljske fotografije. Naš asortiman također uključuje atraktivne zidne jedinice za dnevni boravak i TV ormare. S ovim namještajem elektronička oprema će biti sigurna i pravilno postavljena.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!