locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Neka koža tvog lica prodiše!

Objavljeno: 2020-09-23 08:50:24
Kategorija: Blog

Nova tehnologija koja lice održava mlađim i svježijim zove se OxyGeneo i rezultat je naprednih istraživanja izraelske beauty-tech tvrtke Pollogen. OxyGeneo tehnologija pruža jedinstven pristup tretmanima lica. Potiče prirodne fiziološke procese iz naše kože koji povećavaju razinu kisika u koži i postiže izuzetne rezultate. Svoju kožu izlažemo mnogim negativnim elementima poput oštrih zraka sunca ili zagađivača zraka, a oslobađanje prirodnog potencijala kože povećanjem razine kisika u stanicama kože ključ je OxyGeneo tehnologije. 

Za razliku od drugih tehnologija, OxyGeneo koristi prirodni kisik iz unutrašnjosti kože što rezultira učinkovitim liječenjem i neposrednim rezultatima. Cilj razvoja OxyGeneo tehnologije je tretmane za uljepšavanje lica iz beauty salona preseliti u vlastite domove.

Geneo Personal je uređaj koji ima više načina korištenja – čišćenje kože, piling i tretman oksigenacijom. On radi piling vanjskog djela kože, obnavlja i osvježava kožu iznutra i hranu kožu revitalizirajućim hranjivim tvarima i formulama za njegu kože. Oksigenacija djeluje tako što dovodi kisik do stanica kože. Ona se događa samo kada kisik dospije u stanice kože iz tijela. Uređaj ne stavlja kisik direktno u vašu kožu, ali djeluje stvarajući sloj CO2 mjehurića na vašem licu.

Na taj način tijelo oslobađa kisik do stanica kože, povećavajući protok krvi u sićušne žile i potiče proces pomlađivanja kože, ostavljajući kožu sjajnom i blistavom. Za vrijeme pilinga, Geneo Personal ispušta CO2 mjehuriće na lice te snižava razinu PH na površini kože. Na taj način ugljični dioksid potiče oslobađanje kisika iz krvnih stanica i dovodi ih do površine kože. Za razliku od nekih uređaja za lice s kojima trljanjem nanosite mjehuriće zraka po licu, Geneo Personal svojim djelovanjem potiče kisik ispod površine kože te ga dovodi do stanica, što kožu čini pomlađenom, svježom i mladolikom.

Geneo Personal uređaj može se koristiti na raznim tipovima kože, dobi i potreba, što ga čini savršenim rješenjem za kontinuirano održavanje kože lica, za ciljano liječenje specifičnih stanja kože te za poticanje mladog i svježeg izgleda kože. 

Zato požuri! Tvoj Geneo Personal čeka te u Emmezeti po posebnoj akcijskoj ponudi, s popustom od -30%, koja traje samo do kraja rujna.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!