locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Neka svaki dan bude Valentinovo !

Objavljeno: 2020-02-12 14:22:42
Kategorija: Blog

Ellu Dvornik bloggericu, svjetsku putnicu i mladu mamu nije potrebno posebno predstavljati. Od kad je postala mama samo malo manje putuje, a više uređuje svoje obiteljsko gnijezdo. Nama je drago da je pri tome otkrila Emmezetu i prihvatila ideju da postane naša ambasadorica, te podijeli s našim kupcima priče o uređenju svog doma.


Valentinovo je dan kada se svi malo više potrude biti romantični. Ali vec smo tisuću puta čuli od svih da Valentinovo ne treba biti samo jedan dan u godini. Ako se niste uspjeli snaći ovo Valentinovo, Dan Žena nam je iza ugla i još uvijek imate priliku iznenaditi nekoga romantičnom večerom kod kuće. Dan Žena je 8.3., decki laugh, ali to ne bi trebalo spriječiti ni žene da učine nesto lijepo za svoje druge polovice.

Prije Valentinovog sam otišla u Emmezetu da vidim što mogu kupiti za par stotina kuna, da doma napravim pravu romantičnu atmosferu.

Zamislila sam da to bude neka sushi večera. Sushi nisam planirala raditi sama jer jednostavno uz bebu nemam baš vremena, ali sam uzela takeout i donijela doma. Za to mi je opet trebalo nešto super za posluživanje, pa sam inspiraciju pronasla na pravom mjestu. Tamo sam otišla s prijateljicom, i tražila sam različite stvari koje bi mi se dobro mogle uklopiti u moju ideju.

Prvo što sam ugledala su svijeće. Naravno da su svijeće savršen izbor za svaki romantični trenutak. Dodatan plus je bio taj što su gotovo sve bile na sniženju pa sam uspjela kupiti lučice i svijeću za jako malo novaca, a dale su mi onaj posebni romantični doživljaj. Nisam pretjerivala s količinom. Iako sam htjela što vise njih staviti na stol, doma imam mačku, a mačka + lućice čine jako vatrenu kombinaciju smiley. Izabrala sam roze mirisne lućice za 19,99 kn te običnu bijelu svijeću isto za 19,99 kn

Nakon što sam završila sa svijećama, tražila sam podmetače za tanjure. Iako mi je prva ideja bio tanjur, na kraju ipak nisam uzela običan tanjur. Pa je pala odluka da uzmem nešto što može poslužiti kao tanjur, ali i kao nešto drugo, da dobijem što više za što manje smiley.

Našla sam zanimljive podmetače u obliku listova za 14,99 kn. Koje sam uzela jer su mi jaakoo zanimljivi, a možda ne toliko predvidljivi. Tanjure sam pak zamijenila, daskom za rezanje, koja je polumramorna pa nije bila standarna daska, i bijeli detalji mramora su se uklapali u bijelu temu koju sam pratila. Daska za rezanje je bila najskuplji artikl od svih s cijenom 69,99 kn, ali smatram da je bila dobra investicija jer je odlična i za posluživanje kao i za rezanje.

Nakon svega toga jos mi je falilo cvijeće i eventualno čaše. Čaše za vino već imam od prije, ali htjela sam nesto šareno da malo razbije bijelu temu koju sam pratila. Našla sam set od 6 čaša za samo 39,99 kn što je stvarno super cijena, i zaista su lijepe i kvalitetne, iiii dobro će mi doći za ubuduće, na primjer kada imam goste da svi znaju svoju boju. Jedino pripazite, ne peru se u perilici suđa, već ručno wink.

Iako mnogi preziru umjetno cvijeće, odlučila sam ga ipak ga kupiti. Košta jednako kao i pravo, a živi vječno, i ako je dobre kvalitete, ne možete ni primijetiti da su umjetni. Odlučila sam se za Ruže i Gerbere. Ruže su bile 19,99kn dok su Gerberi bili 9,99kn, skupa su se super uklopili.

I za kraj…sve me je koštalo 389,83 kn, s time da su daske za rezanje bile najskuplje kao i umjetno cvijeće kojeg sam uzela 6 komada od svake vrste. Ako izbacite umjetno cvijeće iz igre, pričamo o nekih 200 kuna za mini romantičnu atmosferu kod kuće. Jedino što vam onda uz to fali je dobra boca vina, fina hrana i dobro društvo.

Fotografija i tekst - Ella Dvornik

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!