locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Nova sofa za Elona Muska Iz Emmezete

Objavljeno: 2020-02-12 14:11:52
Kategorija: Blog

Kako su Hrvati odabrali sofu na kojoj će spavati – Elon Musk, a Emmezeta mu je osobno poslala?

Nakon što je poznati vizionar, osnivač i izumitelj elektroničkog automobila Tesla, Elon Musk, u razgovoru za CBS, priznao kako često prespava u svom uredu na prastaroj sofi koja mu je toliko neudobna da često umjesto na njoj odabere san na golom podu, došli smo na suludu ideju - hajmo Elonu poslati jednu od naših udobnih a istovremeno i elegantnih sofa? Zašto da spava na tvrdoj i neudobnoj ili čak na podu, kada mi imamo pregršt sofa koje su idealna kombinacija - dizajnerski prilagodljive svakom prostoru a ujedno i funkcionalne. Nije da čovjek nema novaca, ali poput drugih velikih umova njegov se um zamara puno težim zadacima od onog "gdje da kupim novu sofu?

Odmah se nametnulo pitanje "a koju odabrati"?

Pokrenuli smo pomalo drugačiju akciju u Hrvatskoj i angažirali naše Facebook pratitelje da nam pomognu odabrati idealnu sofu za jednog od najvećih inovatora i investitora današnjice. Svi naši Facebook pratitelji bili su pozvani sudjelovati u nagradnom natječaju „Sofu za Elona preporuči pa istu odvezi kući“.današnjice. Svi naši Facebook pratitelji bili su pozvani sudjelovati u nagradnom natječaju „Sofu za Elona preporuči pa istu odvezi kući“.

Fanovi su trebali uz post napisati koja se njima sofa sviđa i koju bi željeli istovremeno i oni osvojiti. Naravno, kao i svaki naš natječaj i ovaj se brzo proširio. Fanovi su nizali imena dvosjeda i trosjeda i tako povećavali šanse da baš njihov izbor sofe bude i izbor sofe za Elona.

Posh, Victor, Velvet, Jack, Viva, Flamingo itd, itd no kocka je pala na Tommy garnituru.

Fanovi su trebali uz post napisati koja se njima sofa sviđa i koju bi željeli istovremeno i oni osvojiti.

Naravno, kao i svaki naš natječaj i ovaj se brzo proširio. Fanovi su nizali imena dvosjeda i trosjeda i tako povećavali šanse da baš njihov izbor sofe bude i izbor sofe za Elona. Posh, Victor, Velvet, Jack, Viva, Flamingo itd, itd no kocka je pala na Tommy garnituru.

Na sanduk smo zakucali i posebnu poruku

„In case of unliking, please send to space. Yours faithfully, Emmezeta.“

Pa ako mu se sofa ne svidi, možda baš Tommy postane prva sofa u svemiru!

I sofa je bila spremna za let, dobila je svoju kartu, nepomično se smjestila u sanduk i odletjela u – Fremont! Uskoro će sletjeti direktno u Elonov ured, a kako će reagirati jedan od najuspješnijih ljudi svijeta, uskoro ćemo doznati. Do tada, ugodno se smjestite, vežite svoje pojaseve i otputujte s nama na ovo naše zanimljivo putovanje.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!