locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Vodič za odabir stolice za tinejdžere

Objavljeno: 2022-02-16 11:15:19
Kategorija: Blog

 

Vrijeme učenja i igranja u dječjoj sobi proći će ugodnije ukoliko tinejdžer ima odgovarajuće mjesto za sebe. Dobro je kupiti stol i prikladnu stolicu za vaše dijete. Međutim, kako odabrati najbolje proizvode? Što tražiti pri kupnji? Koji su elementi stolica najvažniji? Pročitajte naš kratki vodič i odlučite se za savršenu stolicu iz naše ponude.

 

Koliko je korisna stolica u dječjoj sobi?


Ergonomska okretna stolica ili fotelja bez okretnog mehanizma važan je element. Za stol treba odabrati udobnu stolicu, jer će tek tada dijete moći učiti ili razvijati svoje strasti u udobnoj poziciji. Pravilno profiliran naslon, podesivi nasloni za ruke, podesiva visina – sve su to elementi važni za vaše dijete i treba provjeriti ima li ih odabrana stolica. Okretna stolica pomoći će u učenju i igranju, bit će udobno sjedalo i vrlo funkcionalan element opreme.

 

Koja će uredska stolica biti najbolja za djecu?

Na tržištu postoje mnoge opcije sjedala za djecu i tinejdžere. Prilikom odabira vodite se estetikom i funkcionalnošću proizvoda. "Zdrava stolica" omogućit će vašem djetetu pravilno držanje i sjedenje, čak i tijekom mnogih sati učenja ili igre. Pogledajte koje će vrste stolica biti najbolje.

 

Okretna stolica


Okretne uredske stolice najpopularniji su izbor među roditeljima i to s dobrim razlogom. Ogromne mogućnosti prilagodbe stolice individualnim potrebama korisnika, visoka funkcionalnost i atraktivni dizajni govore sami za sebe. Okretne uredske stolice savršen su izbor! Najčešće imaju podesivu visinu sjedala, a oblikovani stražnji dio stolice lako se prilagođava prirodnim zakrivljenostima kralježnice. Prilikom kupnje pazite na dubinu sjedala i prilagodite je uzrastu djeteta. Udobna fotelja također može imati podešavanje visine, tajne pretince i blokadu naslona. Dobra stolica je ergonomske izrade i zanimljivog dizajna - njezine karakteristike mogu biti jako važne pri kupnji.

 
Dječje stolice s motivom iz bajke

 

Stolice za djecu nisu samo čvrsta potpora u lumbalnom dijelu, već i savršeno pristaju uzrastu djeteta. Mala, okretna stolica osigurat će pravilno držanje tijela dok rade domaću zadaću ili se igraju i razvijaju vlastite hobije. Prva stolica za dječji stol treba biti nešto estetsko i zanimljivo, pa preporučujemo stolice s motivima iz bajki.

 

Udobna i dobro odabrana stolica za tinejdžera


Radna stolica za starije dijete već je nešto drugo. Sama stolica se značajno ne razlikuje od okretnih stolica za odrasle, samo sjedalo može biti modernije. Podnožje stolice treba biti stabilno, a sjedalo ne smije biti previše mekano. Također je vrijedno ulagati u modele s membranskom tkaninom, sjedala od nje su ugodnija za sjedenje, koji se mogu uzeti u obzir osobito u slučaju dugotrajnog učenja. Stolicu za dječji stol također treba birati i u smislu funkcionalnosti, što je bitno? Važno je da ima podesivi naslon, sustav za podešavanje visine, regulaciju naslona za ruke i visoku kvalitetu izrade.

 
Možda gaming stolica?


Među najpopularnijim stolicama za mlade posljednjih godina, gaming stolica dobila je značajnu poziciju. Možete odabrati takav model za vas ili za dijete, jer su ova sjedala izuzetno udobna i imaju velike mogućnosti podešavanja.

 

Stolica za igranje za djecu

 

Gaming stolice za djecu znače ergonomiju učenja i igranja. Takva radna stolica za dijete bit će idealna za pružanje dobrih uvjeta rada i učenja u sjedećem položaju. Nasloni za ruke i naslon za leđa mogu se podesiti, tako da se može dijete osjećati ugodno i dobro za stolom. Profilirani naslon osigurat će da je kralježnica pravilno podržana u svakom dijelu.

 

Gaming stolica za tinejdžera


Gaming stolica za tinejdžera je sjedalo s mnogo višim naslonom. Stolovi za mlade često su opremljeni gaming stolicama zbog zanimljivog, ponekad agresivnog i modernog dizajna te velike funkcionalnosti. Membranska tkanina stolice za igranje ugodna je na dodir i omogućuje čak i mnogo sati sjedenja, tako da dijete može provesti više vremena učeći i igrajući se. U gaming stolici pri odabiru postoji mnogo mogućnosti podešavanja, nasloni za ruke, nasloni za leđa, visina, oslonac za noge - sve te elemente dijete će moći prilagoditi svojim individualnim potrebama. Dobro je odabrati po visini i gaming stolicu za dječji stol. Međutim, kada ih kupujete, ne zaboravite osigurati pod, jer stolice na kotačima mogu izgrebati parket ili panele. Dovoljno je kupiti tepih ili posebnu podlogu za stolicu, koji će imati funkciju kako se više ne bi brinuli o ogrebotinama na podu.

 

Ne zaboravite stol


Kada kupujete fotelju za dijete, ne smijete zaboraviti kupiti dobar stol. Obratite posebnu pažnju na ovaj komad opreme, jer o njemu uvelike ovisi koliko će mlada osoba udobno i ergonomski učiti ili igrati. Ploča stola treba biti prilagođena potrebama djeteta, dijete ili tinejdžer mora na njoj smjestiti sve potrebne stvari; bilježnice, knjige, pribor za pisanje, računalnu opremu ili prijenosno računalo. Stoga će biti potrebna dovoljno velika ploča stola. Međutim, nemojte kupiti preveliki stol, jer može nepotrebno zatrpati prostor. Radni stolovi bi se trebali prilagoditi i potrebama djeteta, kao i veličini prostorije i cjelokupnom rasporedu. Kada kupujete namještaj za djecu, najbolje je odlučiti se za kupnju seta namještaja, zahvaljujući kojemu će aranžman biti ujednačen i zanimljiv. U takvim setovima nema stolice, pa je prilagodite stolu sami, vođeni udobnošću djeteta i cjelokupnom estetikom opreme. Lijepo i funkcionalno uređena dječja soba bit će ugodno mjesto za vaše dijete. Ovdje se ne isplati štedjeti, dobro je odlučiti se za visokokvalitetnu opremu koja će služiti vašem djetetu dugi niz godina.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!