locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Podne svjetiljke

VISILICE, REFLEKTORI, STROPNE I ZIDNE SVJETILJKE, PODNE, STOLNE I UREDSKE SVJETILJKE, VANJSKA RASVJETA I SVE ŽARULJE snižene su 30% u sklopu akcije Advent u Emmezeti.

Proizvode na akciji nije moguće rezervirati. Popust nije moguće kumulirati s drugim popustima/akcijama.

Vrijedi samo 20. prosinca 2019. ili do isteka zaliha.

Filtrirajte rezultate

                                                                                                    Podne svjetiljke

 

Rasvjeta je često podcijenjen element uređenja interijera. I to nepotrebno! Ne samo da je tipično funkcionalna, već također može stvoriti jedinstvene i zanimljive interijere. Zahvaljujući rasvjeti, možete aktivno provoditi vrijeme i kad padne mrak. Rasvjeta je također savršena nadopuna uređenju. Zahvaljujući dobro usklađenoj rasvjeti, možete privući pozornost na određena mjesta u prostoriji, te naglasiti stil i karakter interijera. Za rasvjetu vam mogu poslužiti različiti proizvodi. Posebnu pozornost zaslužuju podne svjetiljke jer ćete pomoću njih promijeniti izgled vaše sobe. Pogledajte koje proizvode vam možemo ponuditi.

Koliko je važna rasvjeta?

Rasvjeta je iznimno važan element uređenja interijera, kako u praktičnom tako i u estetskom smislu. Rasvjeta je prvenstveno korisna. Stalan i dovoljno jak izvor svjetlosti omogućit će vam da radite i provodite vrijeme aktivno čak i kada vani padne mrak. Uz svjetlo ćete se vi i vaši ukućani osjećati sigurnije i ugodnije, stoga je i svjetlo element koji osigurava udobnost boravka u vlastitoj kući ili stanu.

Unutarnja rasvjeta također je estetski element. Svjetlo privlači pažnju i može istaknuti određene elemente uređenja. Odgovarajuća boja svjetlosti i intenzitet izvora svjetlosti su u ovom slučaju izuzetno važni. Posebno će atraktivno izgledati police i vitrine na kojima se odlučite koristiti LED trake ili LED diode.

 

Koja vrsta rasvjete su stajaće svjetiljke?

Izvori svjetlosti mogu se podijeliti na nekoliko vrsta. Najvažnije u svakoj prostoriji svakako će biti glavno svjetlo. Obično su to lusteri ili plafonjere, tj. stropne svjetiljke i viseće svjetiljke koje su obješene u središnjoj točki ispod stropa. Rasvjeta i stropne svjetiljke osiguravaju udobnost provođenja vremena nakon što padne mrak, dobro će doći tijekom druženja s prijateljima, obiteljskih slavlja ili gledanja filmova.

Druga vrsta svjetla je radno ili pomoćno svjetlo. U ovoj skupini nalaze se sobne stajaće svjetiljke, ali i stajaće svjetiljke za dnevni boravak, te stolne i zidne svjetiljke. Ovi izvori svjetlosti su toliko snažni i precizni da je s njima lakše obavljati specijalizirane poslove, a korisni su i kod čitanja.

Treća vrsta rasvjete je dekorativna rasvjeta. Obično su to LED diode ili LED trake koje se postavljaju u namještaj. Ističu unutrašnjost vitrina i polica, također daju nježnu, ambijentalnu rasvjetu koja će biti savršena za vrijeme gledanja filmova. Također, dobar je to način da uredite sobu za djecu koja često teško zaspu u potpunom mraku.

 

Koja će stajaća svjetiljka najbolje funkcionirati?

Podne svjetiljke su jedinstveni i raznoliki proizvodi. Među širokim izborom podnih svjetiljki koje smo pripremili za vas, lako ćete odabrati nešto atraktivno za sebe. Podne svjetiljke koje nudi naša trgovina funkcionirat će kako u klasičnim interijerima, tako i u malo modernijem uređenju. Ljepota izvora svjetlosti koju omogućuju podne svjetiljke, naglasit će jedinstveni stil u interijeru.

Određena podna lampa može se prilagoditi ne samo uređenju, već i vašim individualnim potrebama. Obratite pozornost na visinu podnih i stajaćih svjetiljki. Visoke svjetiljke će osvijetliti veći prostor, ali mogu i nepotrebno dominirati u interijeru. Također, svjetiljka sa sjenilom obično privlači više pozornosti, ako želite neutralniji predmet, odlučite se za manju veličinu sjenila.

Svjetiljka za sobu može biti opremljena atraktivnim tehnološkim rješenjima. Podnom svjetiljkom možete upravljati daljinskim upravljačem ili aplikacijom na pametnom telefonu, a u slučaju modernih svjetiljki dostupni su i modeli s funkcijom prigušivanja svjetla.

Svjetiljka u specifičnom stilu značajno će naglasiti ljepotu prostorije. Soba će dobiti karakter i sjaj, stoga se isplati kupiti podne svjetiljke.

 

Kakav stil možete naglasiti pravom podnom svjetiljkom?

Uređenja dobivaju na vrijednosti ako se u njih uvode odgovarajući, dodatni elementi. Stil pojedine prostorije, spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka ili kupaonice može se istaknuti i postavljanjem odgovarajuće podne svjetiljke.

Za klasične, tradicionalne interijere preporučamo drvene podne lampe. Prirodno drvo će naglasiti klasična uređenja i dati im toplinu i udobnost. Klasične prostorije također će profitirati ako im dodate rustikalne podne svjetiljke i podne svjetiljke u obliku luka. Tradicionalni prizvuk prostorije naglasit će i stajaće lampe od tkanine.

Moderni, suvremeni interijeri trebat će nešto jedinstveno i zanimljivo. Odlučite se za dizajnerske stajaće svjetiljke i stajaće loft svjetiljke. One će vam pomoći u stvaranju atraktivnih aranžmana. Provjerite i moderne stajaće svjetiljke. Zahvaljujući njima, minimalistički, moderni aranžmani dobit će jedinstveni sjaj, a svaka prostorija postat će udobna i funkcionalna.

 

Gdje bi trebala stajati podna svjetiljka?

Stajaće svjetiljke su jedinstveni proizvodi. Podne svjetiljke treba postaviti tamo gdje je potreban dodatni izvor svjetlosti, kako iz praktičnih tako i iz estetskih razloga. Svjetiljku postavite u dnevnu sobu, gdje će služiti kao dodatni ukras. Također će bolje osvijetliti knjigu tijekom čitanja. Ako postavite podne svjetiljke s obje strane kauča i odlučite se za stajaće svjetiljke koje osvjetljavaju strop, dobit ćete ugodno osvjetljenje tijekom gledanja filmova. U tom slučaju dobro je odabrati svjetiljke s funkcijom prigušivanja. Za intimnije zajedničko gledanje filmova moći ćete prigušiti svjetlo, dok tijekom obiteljskih druženja ili čitanja možete pojačati jačinu svjetla podnih svjetiljki.

Stajaća svjetiljka je proizvod koji će poslužiti i u spavaćoj sobi. Podne svjetiljke i stajaće svjetiljke lakše ćete paliti i gasiti dok ležite u krevetu, tako da je praktičnost njihove upotrebe zaista velika. Modernim stajaćim svjetiljkama također se može upravljati daljinskim upravljačem ili preko aplikacije na pametnom telefonu. Ovo je jedinstveno olakšanje, inteligentna rasvjeta postaje sve popularnija, a njene prednosti su ogromne.

 

Kako urediti kutak za čitanje s podnom lampom?

Prekrasne podne lampe savršeni su elementi za kutke za čitanje. Uređenje takvog mjesta omogućit će vam da dobijete miran, udoban kutak za sjedenje uz šalicu kave ili čaja. Bit će to, naravno, i savršeno mjesto za čitanje. Dakle, što je potrebno za takvo uređenje?

Prije svega, stavite tamo udobnu fotelju. U fotelju ćete moći sjesti sa svojom omiljenom knjigom u ruci. Fotelja treba biti u takvom stilu da odgovara ostalom namještaju u prostoriji. Možete odabrati moderne modele, kao i fotelje s „ušima“, popularne posljednjih sezona.

Uz fotelju stavite stolić. Klupa ili stolić će vam dobro doći kada želite odložiti knjigu koju čitate, šalicu s toplim napitkom ili tanjur s kolačem. Također postavite policu za knjige ili objesite zidnu policu. Zahvaljujući tome, svoje omiljene naslove i predmete uvijek ćete imati pri ruci.

U takvom uređenju ne može nedostajati podna svjetiljka. Prikladna stajaća svjetiljka okrunit će cijeli aranžman, a postat će i atraktivan ukrasni element. No prije svega bit će to izvor dodatnog osvjetljenja tijekom čitanja.

 

Kakve žarulje odabrati da bi samostojeće svjetiljke bile potpuno upotrebljive?

Kako bi bila u potpunosti funkcionalna, stajaća podna svjetiljka treba odgovarajuću žarulju. Dizajn svjetiljke često određuje kako sama žarulja treba izgledati. Jednostavne i minimalističke u svom obliku, podne svjetiljke trebaju imati jednostavne, kuglaste žarulje. Kada je dizajn maštovitiji, vrijedi se odlučiti za jedinstvene proizvode neobičnih oblika.

Pri kupnji žarulja obratite pozornost i na vrstu grla. Ako kupite žarulju s krivom veličinom grla, neće odgovarati svjetiljkama koje imate u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Svakako će biti atraktivne stajaće LED svjetiljke. LED tehnologija je ekološko i energetski štedljivo rješenje idealno za moderan dom.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!