locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

5 razloga zašto ga moraš imati!

Objavljeno: 2020-10-14 13:44:11
Kategorija: Blog

Usisavači su kućanski uređaji koji nam vješto pomažu u održavanju doma čistim. Prošla su vremena kada su to bili glomazni i teški uređaji koji stvaraju veliku buku. Tijekom godina su zapravo postali vrlo prikladni za upotrebu i rukovanje, a u današnje vrijeme u ponudi su usisavači s različitim vrstama dodataka i vrlo napredene tehnologije. Među širokim asortimanom i vrstama usisavača dostupnih na tržištu, Emmezeta u svojoj ponudi ima i štapne baterijske usisavače, koji su postali prilično popularni. Pa hajmo vidjeti zašto je dobro u svom domu imati jedan takav uređaj :)

 

Veličina i težina uređaja

 

Štapni baterijski usisavači su lakši i manji od klasičnih usisavača. Bez ikakvog problema možeš ga premještati po svom domu, a idealni su za svakodnevno čišćenje. Jedna od glavnih prednosti štapnih usisavača je njegov oblik. On ne samo da olakšava rukovanje, već olakšava i pohranu samog uređaja kada se ne koristi.

 

Buka

 

Usudit ćemo se reći da je jedna od vrlo bitnih stavki, na koju ljudi obraćaju pozornost prilikom kupnje, razina buke koju usisavač proizvodi. Mnogi usisavači su vrlo bučni što ih čini krajnje nezgodnima za upotrebu. Štapni baterijski usisavači su uglavnom prilično tihi, a kao rezultat toga, čišćenje možeš lako obavljati bez ometanja članova obitelji ili čak kućnih ljubimaca.

Svestranost

 

Još jedna sjajna značajka ovog uređaja je upravo to što radi na bateriju i s njima nema onih situacija kada usred čišćenja nešto zapne i shvatiš da dalje ne možeš, zbog prekratkog kabela, ili pak zaplitanja kabela pod nogama...da, da sve znamo :).

Također, obzirom na napredak tehnologije i dostupnost raznih nastavaka te činjenice da se iz štapnog vrlo lako transformira u ručni usisavač, ovakav uređaj pogodan je za čišćenje svih vrsta površina. Tako ćeš s lakoćom očistiti podove, tepihe, namještaj, ali i teško dostupna mjesta poput visokih polica ili radijatora pa čak i osobni automobil. Neki uređaji čak imaju i opciju podešavanja visine.

Spremnik za prašinu

 

Činjenica je da štapni baterijski usisavači ne dolaze s velikim spremnikom za prašinu, jer je on pričvršćen na samu dršku uređaja. I da, potrebno je češće prazniti spremnik i održavati ga, ali kada bolje razmislimo to je zapravo puno zdravija opcija, obzirom da u spremniku nakupljena prašina neće stajati danima i sve više se nakupljati. Takvo okruženje pogodno je razvoju bakterija, a redovitim čišćenjem spremnika to svakako izbjegavaš.

 

Jednostavan za pohranu

 

Ovi usisavači zauzimaju vrlo malo prostora u usporedbi sa svojim težim inačicama. Zahvaljujući kompaktnoj veličini i težini možeš ga pospremiti u ormar ili unutar smočnice. To je svakako idealno kada pričamo o malim životnim prostorima.

Sad kada znaš sve prednosti ovih vrijednih malih pomagača, zaviri u Emmezetinu ponudu štapnih baterijskih usisavača i brzo odaberi svog novog najboljeg prijatelja :)

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!