locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kakav krevet odabrati za mlade?

Objavljeno: 2021-11-10 11:18:56
Kategorija: Blog

 

Uređujete li sobu za tinejdžera i tražite savršen krevet za mlade? U ovom članku ćemo vam reći što tražiti i kako odabrati savršen krevet za svoje dijete. Uređenje tinejdžerske sobe uopće ne mora biti dosadan izazov, a kupnja kreveta uopće nije teška. Provjerite odjeljak dječjih kreveta kako biste odabrali savršene modele za djevojčice i dječake. Na raspolaganju su vam i kreveti na kat.

 

Kreveti trebaju biti udobni

 

Funkcionalnost namještaja za spavanje i praktičnost prije svega! Krevet za mlade trebao bi biti promišljena kupnja koja će vašem djetetu pružiti udobnost dok će se odmarati. Puno toga ovisi o veličini sobe, reći ćemo vam koje modele odabrati kada vam se čini da u sobi nema mnogo prostora. Prilikom odabira kreveta za sobu vašeg tinejdžera, obratite pažnju na veličinu namještaja. Pravi izbor madraca ovisi o tome hoće li se dijete naspavati noću.

 

Kreveti za mlade – veličine namještaja

 

Budući da je vaše dijete vjerojatno u dobi kada raste iznimno brzo, vrijedi uložiti u kupnju nešto većeg kreveta koji će mu dugo služiti. Širina kreveta za mlade može biti od 80 do 120 cm, dok je idealna dužina 200 cm. Tapecirani kreveti također dolaze u obzir, na što lako možete odabrati savršen visokokvalitetni madrac od lateksa ili pjene, koji će se savršeno prilagoditi položaju tijela.

 

Funkcionalna tinejdžerska soba je osnova

 

Želite uštedjeti puno prostora? Zapamtite da je vješt raspored spavaće sobe vašeg djeteta ključno pitanje. Tinejdžer će rado provoditi vrijeme u sobi koja je uređena praktično i funkcionalno. Ako u njoj nema mnogo prostora, trebalo bi odabrati krevet koji će najbolje odgovarati, na primjer krevet na kat. Tako ćete dobiti dodatni prostor za namještaj za odlaganje i u kojem će vaše dijete spremiti najnužnije stvari. Posteljina je također važna. Pogledajte naš odjel posteljine i odaberite set posebno za vaše dijete.

 

Odaberite praktična rješenja - kreveti za svaku tinejdžersku sobu

 

Ako mali prostor sobe koristi više od jednog djeteta, svakako kupite krevet na kat. Dobar izbor za malu sobu bit će i krevet na izvlačenje, koji tijekom dana možete sklopiti i poslužiti kao krevet za jednu osobu. Noću će, međutim, služiti kao veći, udobni bračni krevet. Ormari i uredske komode opremljene ladicama također su izvrsni za uređenje prostora za dijete. Zahvaljujući njima, svaka stvar će uvijek imati svoje mjesto! Funkcionalni namještaj za mlade s prostranim ladicama, na primjer, idealan pored stola za učenje, definitivno će pomoći vašem djetetu da održi red. Za spremanje knjiga možete odabrati, na primjer, višenamjensku komodu. Uvjereni smo da će vam se proizvodi dostupni u našoj trgovini svidjeti.

 

Kreveti za mlade - bogat izbor uzoraka i boja!

Ako odabirete funkcionalne krevete za mlade i ne znate na koji se odlučiti, dobra opcija je da pružite djetetu da sam odabere. On je taj koji bi u konačnici trebao odlučiti kakav će krevet biti u njegovoj sobi. Možda će mu se svidjeti popularni ovosezonski kreveti. Sve ovisi o ukusu vašeg djeteta, a to se, kao što znate, kod tinejdžera dinamički mijenja. Možemo mu predložiti da se radije odluči na klasična, uvijek moderna rješenja i univerzalne boje uzglavlja. Dobar izbor ovdje će biti izdržljivi drveni kreveti. Međutim, ako se vaše dijete voli izdvajati iz gomile, kreveti s elementima u živim bojama, na primjer, zeleni ili nešto prigušeniji plavi, također će biti sjajni. Neka odabere savršen krevet za sebe. Neki tinejdžeri odlučuju se za tamnije boje u sobi, što također može biti elegantna ideja. Također obratite pažnju na dostupne madrace. Tvrdoća i fleksibilnost madraca također bi trebali zadovoljiti potrebe djece i pružiti im što više opuštanja tijekom spavanja.

 

Krevet i savršen okvir

 

Okvir koji krevet ima trebao bi biti usklađen s mladenačkom spavaćom sobom, ali i izrađen od izdržljivih materijala, što je iznimno važan element. Može biti malo dekorativniji i imati izvorni oblik, ako vlasnik kreveta voli takav stil. Potpuno jednostavan, minimalistički metalni ili drveni okvir također izgleda dobro. Klasici pomiješani s modernošću nikada ne izlaze iz mode i mogu uvjeriti vašeg tinejdžera na odabir kreveta za njegovu spavaću sobu. Također zapamtite da okvir mora biti usklađen s veličinom kreveta. Bračni krevet imat će širi okvir, a jednostruki - uži.

 

Krevet s ladicama praktično je rješenje!

Za funkcionalnost spavaćih soba vaše djece, važni su ne samo pravilno odabrani namještaj i madraci koji osiguravaju udobnost, već i model kreveta. Krevet s ladicama ili policama pa i spremnikom, te udobnim madracem bit će praktično i ugodno rješenje ako je potrebno dodatnog prostora za odlaganje stvari. Nemojte kupiti krevet s opružnim madracima, koji su jedan od štetnijih i neugodnijih. Prije svega, trebali biste se pobrinuti za zdravlje i udobnost svoje djece dok spavaju. Kreveti opremljeni ladicama, sklopivi ili na kat - to je najbolje rješenje kada soba nema dovoljno prostora za komad namještaja klasične veličine. Zahvaljujući tome, dobit ćete dodatni prostor za svoju djecu.

 

Kako odabrati madrac?

 

Kao što smo već spomenuli, madrac je možda najvažniji dio kreveta. Jamči miran san i odmor, što je iznimno važno za vaše dijete. Madraci od lateksa su izuzetno izdržljivi i služiti će dugi niz godina, dok oni s oprugama, iako relativno jeftini, nisu najbolje rješenje za osobu koja brine o zdravlju leđa.

Za njih svakako kupite udobniji madrac. Ako kod kuće imate alergičara, možete kupiti krevet s madracem od sigurne visoko elastične pjene. Kada kupujete namještaj za spavaću sobu, svakako provjerite našu ponudu u odjelu spavaćih soba. Kod nas ćete između ostalog, pronaći sofe u otmjenom stilu ili sofe za djecu. U ponudi imamo i funkcionalne stolove za djecu i police koje odgovaraju svemu. Pogledajte našu atraktivnu ponudu!

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!